Uncategorized

Cathrineholm og en sjov pelargonie…..

5. juni 2012

Cathrineholm behøver jo ikke den store præsentation, vi kender det vidst allesammen, og de fleste af os, ja vi holder ret meget af det…. For noget tid siden købte jeg en lille blå gryde, og jeg har været super glad for den…. Dog har den set lidt ensom ud på komfuret ( I min verden står de altså fremme hele tiden )… Så jeg har kigget og kigget og kigget efter en mere, og meget gerne i den smukke Lime farve…. Endelig lykkedes det mig at finde den, og prisen var somend også ganske fin….

Den er ret stor i str. og den blå er nu slet ikke ensom mere 🙂

Idag er pigerne og jeg alene, institutionerne er lukket, og Jesper er på arbejde…. Vi har derfor været på tur i plantorama, pigerne sys det er sjovt at være med, der er nemlig mange dyr at kigge på… og jeg elsker jo planterne.

Faktisk drog jeg afsted efter Valmuer til haven, men jeg fik at vide, at jeg allerede var for sent på den, de havde dem i hvert fald ikke mere… øv øv øv… Ville så gerne have haft nogen i år…..

Men når nu jeg var der, så skulle jeg altså have lidt nye planter med hjem, det blev derfor til bonderoser til spisebordet, og så denne sjove udgave af en pelargonie. Jeg kender den ikke, men jeg var forelsket på stedet. Den var så fin og finurlig i sit udtryk, og så dufter den lidt citronagtig…. Farven på blomsten er også en af mine yndlingsfarver…. Så ja, den måtte med hjem. Nu står den smukt og pynter i vinduet.

 • Reply
  Mette Kathrine
  5. juni 2012 at 13:35

  Super flot gryde! Ja vi er mange der er fans af Cathrineholm 😀

  Smuk pelargonie, den har jeg heller set før!

 • Reply
  betine
  5. juni 2012 at 15:04

  Du er bare heldig med heldig på. Den er smuk, den gryde! Og blomsten også. Sådan en havde jeg i min lejlighed i København – den overlevede et par år her også. Hvilket virkelig er noget af en bedrift 🙂

  Håber du hygger med pigerne, selvom det er hårdt at være alene hjemme…

 • Reply
  drudeblaa
  5. juni 2012 at 15:11

  Lekker gryte. Det er vel en Engelsk Pelargonia du har kjøpt. Nydelig. D

 • Reply
  Ugleunger
  5. juni 2012 at 16:53

  Sikke en skøn gryde, boede den hjemme hoa mig skulle den helt sikkert også stå fremme:)

  Vh Mette

  tjek min Give Away ud;)

 • Reply
  Loppe-shoppe
  5. juni 2012 at 21:35

  Hov – har netop i dag købt sådan en gryde – bare med orange lotus-blade!
  Din er rigtig fin, og den farve er mit næste Lotus-ønske.
  God aften.

 • Reply
  Christina
  6. juni 2012 at 1:10

  Det er en duft pelargonie 🙂 ihvertfald hernede i det tyske…

 • Reply
  Louise
  6. juni 2012 at 8:27

  Den er bare så fin den gryde… Men den er ret stor… Skal lige vænne mig til at den står fremme… Nyder dog rigtig meget synet af den.

  Duftpelargonie… selvfølgelig, det lyder da ret logisk… Så skøn citronduft den har 🙂

 • Reply
  Marolle
  6. juni 2012 at 8:39

  jeg ville også sige duft pelagonie 🙂 så et haveprogram for noget tid siden hvor de netop havde sådan nogen med.
  fedt du fandt en til gryde! jeg har den også i den farve 😉 super fin.

 • Reply
  Den lille lykke/ www.hverdagenslillelykke.blogspot.com
  6. juni 2012 at 9:31

  Den er bare SÅ fin, den Cathrinegryde! Nu spørger jeg måske dumt, men de dur vel ikke på induktionsplader???

 • Reply
  Louise
  6. juni 2012 at 9:37

  Marie, har du, den er bare så fin den farve… Har du den også fremme??

  Induktion, det ved jeg godt nok ikke, vores er bare keramisk, og det fungerer i hvert fald fint.

 • Reply
  Marolle
  6. juni 2012 at 10:17

  ja, jeg har den i helt stor. Den står oppe på køkkenskabet sammen med den orange jeg har 🙂

 • Reply
  Tamra
  6. juni 2012 at 18:05

  Vil mene det er en duftgeranie (men den kommer fra samme storkenæbfamilie som pelargonien:-)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar