Uncategorized

Gaver fra blogland…..

9. juni 2012

Jeg har den sidste tid fået nogle utrolig smukke ting fra blogland….. Jeg ved jeg ikke er den eneste som er begejstret for den her verden, men det fortjener bare at blive nævnt igen og igen…..

Disse 3 smukke ting er i hvert fald meget bekræftende for mig.

Den øverste svamp her, den har Betine lavet til mig, og jeg er helt vild med den…. Den har allerede stået mange steder. Jeg vil helst kunne se den hele tiden, men samtidig passer den bare ind så mange steder, så den flytter lidt rundt…. Jeg elsker den bare…. Betine, du er simpelthen SÅ DYGTIG 🙂

Min telefon er også kommet i ny beklædning. Det er Libbie der har kreeret denne til mig. Hun så jeg havde skrevet et sted at jeg var begejstret for hendes arbejde, og vupti, så landede denne smukke sag hos mig…. Så snakker man da om overskudsmennesker med stort hjerte… Tusind tak Libbie 🙂

Og sidst men ikke mindst, så er disse smukke tapetfulge landet i Hedensted. Jeg havde set hos Æbleblomst , at hun havde nogle super fine “stående” rundt omkring, jeg var helt vild med dem…. Så faldt jeg over en anden blog, hvor disse var lavet, og her må jeg krybe til korset, det er simpelthen forsvundet for mig hvor jeg så dem…. Merle er kommet til at slette al min korrespondance på computeren, så den søde giver af disse, hende kan jeg ikke lige offentliggøre i første omgang. Men jeg håber du læser med, så vil jeg fluks få skrevet tusind tak til rette person….

Afslutningsvis må jeg bare sige, jeg elsker blogland…. D. 12 juni fylder min blog 1 helt år… Tænk hvor tiden er fløjet, men hvor er jeg dog taknemmelig for at have startet op, for det har givet mig Så meget retur…..

 • Reply
  Karen Elisabeth
  9. juni 2012 at 10:57

  Skønne sager – jeg kan godt forstå du føler dig heldig :0)

 • Reply
  Line
  9. juni 2012 at 12:31

  Hvor er det sjovt, da jeg så de mange nye sleeve'er hos Libbie, tænkte jeg at præcis om den mon var til dig! Stoffet er så meget dig… Så lidt kender jeg dig efterhånden 🙂

 • Reply
  Binemor
  9. juni 2012 at 13:07

  Jeg er SÅ glad for at den er nået frem og at den lige sad i skabet som jeg havde håbet på!
  Nyd den søde Louise specially made just for you.
  kh Libbie

 • Reply
  Miss Betty
  9. juni 2012 at 13:20

  Er meget vild med svampen 🙂

 • Reply
  Christina (Carla og krudtuglen)
  9. juni 2012 at 15:02

  Dejlige ting du har modtaget og hvor bliver man glad af sådan nogle betænksomme mennesker.
  K.h. Christina

 • Reply
  betine
  9. juni 2012 at 15:23

  Ai, hvor er det bare et fint etui – og sikke smukke fugle… Det er da en vildt god ide til tapetresterne 🙂

  Dejligt du er glad for svampen!

  KH. Betine

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar