Uncategorized

Alene hjemme…….

11. juni 2012

Pigerne og jeg er alene hjemme i disse dage, Jesper drog igår aftes til Skagen, her skal han arbejde indtil sent onsdag aften. Det er lidt af en udfordring, jeg har aldrig været alene med dem så længe før… Mandag morgen var lidt en uoverskuelig tanke for mig…. Men sjovt, bedst som man tror det blir det helt store cirkus, så var der bare ikke det mindste bøvl. Pigerne sov en time længere end de plejer, de legede og var søde, morgenen var faktisk ganske hyggelig…. Mon de mærkede at moren var en smule nervøs for det hele….

Igår hyggede vi, og det var med muffins, træstammer og romkugler, alle fik nogle af sine favoritter. Her i huset er vi ret gode til at finde på påskud for at spise den slags… Og igår skulle der hygges inden faren tog på job…. Idag skal der hygges fordi det er synd for os, at far er på job, og på torsdag skal vi fejre at faren er kommet hjem fra job…. Ja Ja… kan i høre det….. 🙂 🙂

Nå, planen var egentlig, at de fine tapet-vægge skulle være lavet i weekenden, men desværre har Junette ikke modtaget det endnu, så vi væbner os med tålmodighed. Jeg havde ellers sådan håbet, at jeg havde haft det og kigge på her i mine alene dage….. Men nu har jeg det forhåbentlig at glæde mig til i denne weekend….

Et stadig overvejende projekt er denne kommode, jeg overvejer meget om den skal være gul…. Planen er, at væggen bag skal have det blå/lilla tapet, og så tænker jeg, at det ville være rigtig flot med kommoden som gul….. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det, jeg tænker jeg får en åbenbaring når væggen er lavet…. lige nu, der tør jeg ikke helt… Jeg får jo aldrig dette fine gamle grå look tilbage igen….

Og se…. Utroligt som billeder er afslørende… I hverdagen tænker jeg ikke over, at den der tegnetavle har plads under kommoden, men her på billedet, der ser det da helt tosset ud… Beklager….

———————————————————————————–
Min header skifter også udtryk i disse dage. Isoleret set var jeg meget begejstret for den som Mette havde lavet til mig, men på en eller anden måde, så synes jeg ikke den helt passede med bloggen og mig…. Nu prøver jeg lige lidt forskellige af, måske jeg lander med den gamle, måske den nye, måske en helt tredje…. Vi får se….
 • Reply
  Marolle
  11. juni 2012 at 14:58

  åh det lyder til at I klarer den lidt alligevel, ser godt ud med kager 😉

  og den legetøjsdims, jamen altså der bor jo også børn. Det irriterer altså ikke mit øje.

  Den var fin den header mette havde lavet men den du har på lige nu (med tapet og spejlet, er bare så meget mere dig synes jeg 🙂

 • Reply
  dankebaar
  11. juni 2012 at 15:04

  Kender alt for godt det med skrækken for stå alene med det hele – kan man nu overhovedet klare det?? Men sjovt nok, så ender det stort set altid med at blive rigtig hyggeligt, ikk?

  Og sikke fin din blog er blevet siden jeg sidst var forbi. Du har virkelig udviklet dig. 🙂

 • Reply
  Nina
  11. juni 2012 at 16:17

  Jeg synes det ville være synd at male kommoden. Du skal ihvertfald lade den stå som nu, i noget tid efter du har fået tapetet op…
  Det ville være ærgeligt hvis du fortrød 🙂

  Hvordan laver du de headere????

  Her i huset er der også ALTID en undskyld for at hygge med kage eller andet usundt…
  Vi lever jo kun én gang 😉

  KH Nina

  KH Nina

 • Reply
  Sine
  11. juni 2012 at 18:55

  Aldrig sige nej til en kage : )
  Ville vælge at beholde det grå look på kommoden. Men det er jo dit hjem og din kommode.

 • Reply
  Louise Sloth
  11. juni 2012 at 19:56

  Nogle gange erman bare så dårlig til at frygte det værste… Og så er det aldrig så galt endda… Man kan altid overskue mere end man regner med. Især når man ikke har noget valg 🙂
  Lææækker kage… Bare jeg havde sådan en stående her – en anledning skulle jeg såmænd også nemt finde.

 • Reply
  Moster Maria
  11. juni 2012 at 21:06

  Fine billeder!! Jeg ville male den gul!! Tænk hvis du sad som 89 årig og fortrød!? Det er jo "bare" en kommode.. 😉

  Kig forbi min blog og deltag i min give away hvis du har lyst.. Du kan vinde fine stager fra nordlys, holmegaard.. 😉

 • Reply
  Mona Honnens
  11. juni 2012 at 21:59

  Vi tar til Skagen på fredag med et venne par og bliver der i 10 dage,Uhh glæder mig helt vildt, og tro mig – kage undskyldninger bliver der også plads til. ;O)
  Tror du klarer det indtil far kommer hjem.

  Mona

 • Reply
  Tine
  11. juni 2012 at 22:50

  Haha Louise, det lyder præcis som hjemme hos os. Så skal vi ha' kage fordi det regner, og så fordi det er fredag, så fordi bananerne er overmodne, så var der tilbud på blåbær – fordi fordi fordi… 😉

  Uhh, det er svært med kommoden. Jeg ville også vente til væggen er lavet.

  Kram

 • Reply
  Tine Juhl Thomsen
  12. juni 2012 at 0:10

  Hej Louise
  Dejligt at høre at du ikke hænger ud over kanten af stress fordi du er alene på hjemmebanen 🙂 Snup du bare et par kager mere – det er nemlig med lige at finde alle anledningerne til det søde liv! Vi snakkes ved når du kan overskue hverdagen igen 😉
  KH Tine

 • Reply
  Snullemor
  12. juni 2012 at 0:19

  Du skulle måske udskrive en lille header-konkurrence med en fed præmie… jeg ville da gerne være med ; )

 • Reply
  Louise
  12. juni 2012 at 10:08

  Marolle – Ja du har ret, her bor jo børn… men jeg er også glad for når der er ryddet op… og til billeder på bloggen, der må man da godt lige tænke sig om… ha ha… Og ja, den her header er vidst ret fin… vil dog gerne have den jeg havde fra dorte sidst, men jeg kan ikke få den frem igen i rigtig str… øv 🙁

  Dankebar – tak for de søde ord, det var da fedt at høre 🙂 og velkommen tilbage 🙂

  Nina – ja hvad er det for noget med de kageundskyldninger 🙂 Denne header har dorte (by bak) lavet, sirianna havde havde lavet den anden.

  Sine – nej du har ret….

  Louise – Ja jeg har godt nok frygtet det i hvert fald… Men nu kommer han hjem imorgen aften… jubiii

  Moster Marie – ja vi må se hvad der sker med den kommode.

  Mona – ja det gør jeg da… det skal man jo … go tur

  Tine – Ja hvad er det med de kager, de er simpelthen for gode… altså…. Jeg venter helt sikkert til væggen er oppe… glæder mig så meget…

  Tine – nej nej, jeg hænger da sammen endnu, men er glad for jeg lige kan tage en lur på sofaen idag… har næsten ikke sovet i nat :-.(

  Snullemor… det var da en sjov ide… det vil jeg da lige overveje… men du må hjertens gerne prøve at lave en til mig:-)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar