Uncategorized

Weekendprojekt skudt igang…..

15. juni 2012

Idag kom dagen, hvor jeg endelig kunne hente det smukke smukke tapet…. Amen se nu her, jeg er helt og aldeles forelsket…. Nænner næsten ikke at bruge det, de er så smukke de her ruller…. Men den ene er rullet omvendt, så i rulletilstand, der ser den faktisk ikke så pæn ud….

Og min kære mand, han har lovet at sætte det op i weekenden, og jeg tror nok lige, at jeg glæder mig….

Jeg hentede selv det smukke tapet inde hos Junette , og jeg er stadig fuldstændig lamslået over hendes hjem. Aldrig har jeg mødt så meget kreativitet på ‘et sted…. “desværre” havde jeg Merle med, så der var ikke så god tid til fordybelse og lange samtaler, men jeg ville have elsket en kop the der midt i “himlen” af tapeter, stoffer og masser af fede projekter…. June, jeg kommer helt sikkert igen….

Og jeg har også fået den smukkeste gave af June, så fint så fint…. Ej hvor er hun bare dygtig, gid man ejede bare en brøkdel af alle de ideer og påfund hun render rundt med…. Suk….

Men her er den smukke gave jeg fik, en lækker lækker pude (elsker begge sider), den fine kasse som June selv viste den anden dag, og så en af hendes helt fine og finuerlige halskæder. Jeg er heldig er jeg….

 • Reply
  betine
  15. juni 2012 at 20:17

  Ja, du er altså heldig 🙂

  Dejligt, det endelig kom, det smukke tapet… Jeg har købt det orange til Violas værelse – det er simpelthen SÅ smukt.

  Glæder mig sådan til at se weekendens billeder fra dig.

  Knus!

 • Reply
  Christina
  15. juni 2012 at 20:18

  Ohhhhh – en dag i himmelen 🙂 sikke nogle fantastiske tapeter!!! hvis jeg havde penge…

 • Reply
  Tine Juhl Thomsen
  15. juni 2012 at 20:34

  Uhh glæder mig til at se resultatet – sindsygt fint tapet. Hun har mange smukke sager hende Junette 🙂

 • Reply
  Tove
  15. juni 2012 at 20:40

  Ojoj, gleeeeder meg til å se tapetene i bruk. De var virkelig fine:)) Jeg vant en give away hos Junette for noen uker tilbake og FOR en premie.. Har sydd ca 10- 12 puter foreløpig.. Så mye fint han lager, selger og har! Så heldig du er som fikk så flotte gaver i tillegg:)

  Spisebordet ble superfint som gult!

  God helg

 • Reply
  Lille
  15. juni 2012 at 21:41

  Hvor det er skønt og lækkert, det tapet! Og for en mann du har! Elsker ditt nye gule bord, forresten. Feel-good-yellow!

 • Reply
  Karen Elisabeth
  15. juni 2012 at 22:43

  Din heldige kartoffel… Jeg er så vild med de puder der!!!

  Tror jeg bliver nødt til at finde nogle penge, og tage op og selv se kreahimlen :0)

 • Reply
  Sine
  15. juni 2012 at 22:53

  Eeejj hvor strengt, nu kom jeg lige ind i hendes shop… fy føj hvor er der meget fint. Skynd lidt på din kære mand så vi kan se resultatet. 😉
  Jeg skal selv i gang med FØRSTE tapet projekt på mandag. Can't wait.
  Go weekend

 • Reply
  200procent by bebe
  15. juni 2012 at 23:23

  Waou for nogle lækkerier – både tapet og gaverne 🙂 Heldige dig! Glæder mig til at se resultatet!
  God weekend!

 • Reply
  Snullemor
  17. juni 2012 at 0:01

  Tak for link til smukt tapet – du er en skat 🙂

  Jeg skal bruge det til dem her: http://snullemor.blogspot.dk/p/billeder-af-bogstaver.html

  Glæder mig til at få det hjem 🙂 Jeg har også bestilt det rosa+gule som ligger nederst på dit foto..

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar