Uncategorized

Flere tapetdrømme bliver til virkelighed….

19. juni 2012

Det her med at starte med tapetvægge, det er lidt ligesom at få tatoveringer…. Tror jeg… Mere vil bare ha mere, og det er umuligt at stoppe igen.

Aftalen var jo “bare” de 2 vægge i stuen, men da jeg så de smukke rester der blev tilovers, der fik jeg fluks nye ideer…. Der var lige præcis nok til den ene skunkvæg samt på den lille skråvæg, men kun i Neels side. Og det ser sådan her ud, jeg er helt helt vild med det…..

MEN…. Så synes jeg jo pludselig Merles side ser lidt tom ud, og så er der også den der væg i soveværelset, den ville jeg også meget gerne have tapet på.

Jeg tog chancen igår, og købte det….. Og idag indgik vi så forhandlinger igen.

Nu skal manden have massage hveranden dag i 25 dage!!! JO JO, jeg får nok trætte fingre, men kors hvor blir her fint…… Er sikker på vi begge ender med at synes det er det hele værd.

Til soveværelset har jeg valgt den smukke udrullede blå, og til Merles side kommer den smukke lyserødblomstrede, de to andre er bare små stykker til papirsjov 🙂

 • Reply
  Barbara
  19. juni 2012 at 12:21

  Det ser super lækkert ud! Og må bestemt være de ømme fingre værd at få det sidste tapeseret også ;0)
  Jeg er helt vild med det grønlige på andensidste billede, hvor er det fra?

 • Reply
  Louise
  19. juni 2012 at 12:23

  Ja det har jeg altså også vurderet:-)

  Det hele er fra Anita på trendsales

 • Reply
  Maria Benita Mary Thermann
  19. juni 2012 at 12:33

  WOW – det ser godt ud – jeg er helt og aldeles forelsket i de ting, I har fået lavet derhjemme. Ser SÅ godt ud!

  hilsen Maria fra Abeslottet

 • Reply
  The Blooming girl
  19. juni 2012 at 12:44

  Godt i indgik forhandlinger 😉 for det ser da skide godt ud 🙂

 • Reply
  Louise
  19. juni 2012 at 13:04

  Hold da op det er flot…

  Men tror gerne på at mere vil have mere, sådan synes jeg tit det er når man er glad for noget 🙂

  Glæder mig til at se når det nye kommer op, og til at kigge med her.

  Håber ikke fingrene bliver alt for ømme 🙂

  Ha´en dejlig dag

  Knus Louise

 • Reply
  TrompetTrut
  19. juni 2012 at 13:23

  Hvor er det smukt og sommerligt med dine tapetvægge. Nu er du jo en slags "tapetprofessor", så hvis jeg må spørge dig om et par ting? Kan man tapetsere oven på savsmuldstapet, der næsten er fladt af maling? Bruger du tapetklister, når du tapetserer på møbler? Rigtig god sommer, i jeres smukke hus 🙂

 • Reply
  Pernille
  19. juni 2012 at 13:48

  Det er så fedt at læse, at I også bruger forhandlingsteknikker hos jer – det bruger vi også MEGET herhjemme og jeg tænker tit, at vores venner og familie må ryste på hovedet af os og tænke deres…

  Men det funker! Og nu kan jeg meddele dem, at det altså ikke kun er hos os…! 😀

 • Reply
  mumi
  19. juni 2012 at 14:38

  hvor blev det fint!!! aii den grøn har jeg kikket så meget på til min stue, men anita havde kun lidt tilbage 🙁 den blå har jeg også luret på, men valgte faktisk sammen model som du har tapseret i din stue 🙂 glæder mig at komme i gang 🙂

 • Reply
  Anna Svenning
  19. juni 2012 at 15:18

  Jeg synes du er modig og sej – og jeg er vild med resultatet! 🙂 Drømmer selv om et hjem med tapeter og tænker også, jeg kan overtale manden – men vi skal liiiige have købt et hus først:-)
  Det giver ingen mening for mig at sætte de dyre tapeter op i et lejet hus.

  Kh
  Anna

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  19. juni 2012 at 17:28

  Wauhh.. Hvor er det bare blevet flot.

  Det er helt vildt hvad det gør ved jeres rum:-)

  Hvis du eller andre Retro fan´s har lyst har jeg lagt en del retro ting til salg i min pulterkasse.

  Så tag og kig forbi:-)

  Knus Susi

 • Reply
  Tine Juhl Thomsen
  19. juni 2012 at 18:08

  Ej hvor er det sødt på tøseværelset !! 🙂

 • Reply
  Maj♥
  19. juni 2012 at 20:32

  Det er simpelthen bare SÅ flot Louise! Elsker dit hjem – det minder mig på den fedeste måde om "Pippi Langstrømpe!" Og det er altså ment som et kompliment!!
  – Og fedt du er så modig og bare kaster dig ud i tingene! Men med dit "talent" går det vist også sjældent helt galt! God aften til dig! Kh Maj

 • Reply
  Maria
  19. juni 2012 at 22:06

  Jeg kan simpelthen ikke sige andet en WOW – jeg er målløs, hold op det er flot.. Jeg ville ønske du kunne hjælpe med at indrette vores nye lejlighed 🙂

 • Reply
  Ævlebævle
  19. juni 2012 at 22:46

  Det ser bare så fantastisk fint ud hjemme hos jer, jeg er vild med de tapeter du har fundet både til stuen og til værelset. Jeg er spændt på at se den lyserøde, for den har jeg også overvejet rigtig meget, jeg kan bare ikke bestemme mit. Det er bare så typisk mig, jeg er så bange for at fortryde det bagefter, og så ende det nogen gange med at jeg slet ingenting får gjort, altså så dumt ikke 🙂

 • Reply
  Tine
  19. juni 2012 at 23:47

  Ihh, det bliver så fint det hele! Og så er jeg flad af grin over jeres aftale. Synes det er så fedt! 🙂

  Kram

 • Reply
  Louise
  20. juni 2012 at 9:25

  Hej piger

  Tusind tak for alle jeres søde kommentarer… Det er lidt ekstreme foranderinger der sker her… Man vender sig hurtigt til det, og så skal der ske noget nyt…. Men nu må jeg se at få lidt ro inde i hovedet…. hvis ellers der er muligt med alle disse nye indtryk.

  Jeg må dog tilstå, jeg på ingen måde er tapet ekspert, så jeg ved desværre ikke om man kan sætte tapet på savsmuldstapet, det må du hellere spørge om hos din farvehandler…. Jesper ved det heller ikke. her kaster vi os bare ud i det, og ser hvordan det går… men ikke alle er så vild med den slags…

  Og jeanett… Du skal ikke tænke så meget over det, du skal bare hoppe ud i det, jeg kan næsen med 100 procent garantere du vil elske det…. Det gir SÅ meget i rummene, og den lyserøde, den er vidunderlig… Men det er alle de andre også.

  Og ja, det er skønne aftaler vi får lavet, i må tænke på mig de næste 25 dage… det starter nemlig idag….

 • Reply
  Elin
  20. juni 2012 at 10:20

  Superfint! Men var i hela världen hittar du dessa vackra tapeter?? 🙂

 • Reply
  Louise
  21. juni 2012 at 14:23

  Elin, de fleste er købt på trendsales, søg på retro tapeter.

  KH Louise

 • Reply
  Elin
  21. juni 2012 at 23:38

  Tack! Ska titta där också 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar