Uncategorized

Smukkeste rum….

20. juni 2012

Okay, det her er så vores soveværelse nu, og jeg tror med sikkerhed jeg kan sige, dette er nu husets smukkeste rum…. I hvert fald i mine øjne…. Der blir nok ikke så mange der kommer til at nyde det, udover os, men hold op et drømmerum…. Godt nok har jeg sovet super dårligt i nat, måske fordi jeg ikke helt kan “rumme” alle de nye sanseindtryk, det går sikkert over snart…. Lige nu, der er jeg bare så lykkelig for de her tapetvægge.

Merles side fik også sit smukke tapet igår, og jeg elsker det…. Det har givet den fineste effekt inde hos pigerne med det her tapet, og Jesper kan faktisk godt selv se det….. Og pigerne, de er heldigvis også selv meget begejstrede….
Det skaber så meget finish og hygge, det er helt utroligt… Tænk at vi har ventet så længe med det….
Og så var der igen det der med resterne, jeg kunne ikke bære der bare lå 4 meter og ikke skulle bruges. Det er den her tapet simpelthen for smuk til…. Så min dygtige mand, han fiksede lige tapet på vores lille bitte toilet på 1. salen… Det var ikke en nem opgave, det er ekstremt lille, og der var radiator og det hele…. Men resultatet, det er vidunderligt….
Vores hjem har gennemgået en helt ekstrem forvandling over de sidste måneder, jeg elsker det…. Men jeg håber også der må falde lidt ro over mine indretningsideer nu… Bare for en stund……
 • Reply
  Elisabeth - frufausingsfiflerier.blogspot.com
  20. juni 2012 at 9:28

  Hold op, hvor arbejder I hurtigt!!! Og hvor er det hele blevet fint:)

 • Reply
  Fie
  20. juni 2012 at 9:28

  Ja, man må sige at der er sket store forandringer i Jeres hjem, og dejligt at I alle er tilfredse:-)

 • Reply
  Christina
  20. juni 2012 at 10:01

  Wau!!! S m u k t …..

 • Reply
  Louise
  20. juni 2012 at 10:07

  Hold da op i er hurtige 🙂

  Det ser fantastisk ud, dejligt med alle de farver, der harmonerer så fint sammen…

  Knus Louise

 • Reply
  Therese
  20. juni 2012 at 10:13

  Hvor er det bare fint – er helt forgabt i tapetet i soveværelset, det er virkelig virkelig smukt ;o)

 • Reply
  Maria Benita Mary Thermann
  20. juni 2012 at 10:13

  Det er noget af det smukkeste jeg længe har set – WOW!
  Jeg ville elske en overnatning i det soveværelse – virkelig smukt!
  Og hold K*** I arbejder hurtigt hjemme hos jer – respekt!

  KH. Maria på Abeslottet

 • Reply
  Julie fra Julies Kreahule
  20. juni 2012 at 10:20

  Hold nu fast, man skal stå tidligt op for at følge med dig og Jesper (nåh ja det gør vi jo i forvejen gggrrrrrr) 🙂 🙂
  Hvor ser det godt ud! Er vild med det lille hyggelige toilet!!
  tror dog jeg vil have svært ved at falde til ro i soveværelset, der er godt nok meget gang i den:-) Men super smuk sammensætning!
  Vi har lige flyttet om i stuen i dag. Mangler lige lidt småting, så viser jeg frem:-)

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  20. juni 2012 at 10:21

  Nææææh, det er da sørme blevet fint med alt det nye tapet 🙂 Tillykke 🙂

 • Reply
  Kirkesjov
  20. juni 2012 at 10:40

  Jeg er helt vild med toilettet!

 • Reply
  Uglemors verden
  20. juni 2012 at 11:40

  SHIT I er hurtige hjemme hos jer – jeg kan næsten ikke rumme det her bag skærmen – så kan godt forstå hvis du har lidt svært ved at sove 😉

  Men W A U W det ser flot ud – selv er jeg dog mest til et meget roligt og knapt så farverigt soveværelse – men er alligevel helt vild med farverne du har sammensat, det ser virkelig godt ud .)

  Kh Karina

 • Reply
  lotte
  20. juni 2012 at 11:41

  i er da gået helt tapet amok, men hold nu mule hvor bliver det flot, jeg misunder dig dit soveværelse, det ville jeg ikke få lov til her 🙂

 • Reply
  Barbara
  20. juni 2012 at 12:00

  Wauuu -endnu engang! I love it! (det gør min mand desværre bare ikke.. mega øv)

 • Reply
  Sara Marie Dalhoff
  20. juni 2012 at 12:34

  Næh, hvor bor du altså hyggeligt!

 • Reply
  Ditte
  20. juni 2012 at 14:46

  hvor er det bare smukt!! eelsker at ideerne bliver omsat til handling så hurtigt..er kun lidt misundelig.. :)hvornår står du op om morgenen for at nå alt det du gør..

 • Reply
  Karina/Tungelunden
  20. juni 2012 at 15:23

  Det er virkelig bare superflot! Gad vide om din mand har sådan et 'rigtigt' mande-værelse et eller andet sted, måske i kælderen 🙂

 • Reply
  Josefine
  20. juni 2012 at 15:24

  Jamen søde Louise, hvor er det smukt, jeg er helt forelsket i tapetet i jeres soveværelse..må jeg spørge hvor det er købt henne?
  Mange hilsner fra Josefine

 • Reply
  Sarah
  20. juni 2012 at 17:31

  Hold nu op hvor er det bare smukt!!

 • Reply
  Jeanette
  20. juni 2012 at 21:23

  Åh nej, du må endelig ikke lægge låg på dine indretningsideer…Jeg ELSKER at se alle dine forvandlinger!:) Dit nye tapet er så flot! Jeg vil også have et sødt lille toilet på 1. sal…Det ser så hyggeligt ud!

 • Reply
  Ugleunger
  20. juni 2012 at 22:33

  Hold da op i går amok i tapet, hvor er det flot! Og du har fået manden med på ideen, kvindelist er en fantastisk ting, tror desværre ikke det ville virke her hjemme:) så jeg nyder at kunne følge med i jeres smukke smukke rum:)

  Vh Mette

 • Reply
  Tine
  20. juni 2012 at 22:51

  Virkelig fint Louise! Du har bare valgt de smukkeste tapeter.

  Kram

 • Reply
  Tine Juhl Thomsen
  20. juni 2012 at 22:52

  Hold da op I gir den gas 🙂 Det ser meget smukt ud Louise! KH Tine

 • Reply
  Lone Romby
  20. juni 2012 at 23:27

  Jeg kan godt forstå, at du er rundtosset Louise… der er virkelig sket noget. Det er så smukt, sikke en forskel tapet kan gøre. Jeg er total solgt til den der er på Merle´s værelse. Desværre har vi murstens vægge herhjemme, men jeg ville elske at have en tapet væg i soveværelset og måske i gangen, og drengenes værelser…. jeg kan godt forstå, du ikke kunne begrænse dig, det ville jeg heller ikke kunne. Men nyd du nu dit fantastisk smukke hjem, det har du fortjent.

 • Reply
  Snullemor
  21. juni 2012 at 0:55

  Hold op det går hurtigt hjemme hos jer… jeg har ikke fået mit nye tapet endu… håber det er med i morgen ; )

 • Reply
  Marolle
  21. juni 2012 at 9:00

  ej hvor vildt! sikker i har knoklet!! gad vide hvilke forhandlinger I nu har indgået 😉

  jeg er helt vild med badeværelset og merles side, wauw!!

 • Reply
  Louise
  21. juni 2012 at 14:22

  Hej de damer…

  Ja, det er gået hurtigt her den sidste uges tid…. Sådan er det med mig… Når jeg får ideer, så er jeg ikke vanvittg go til at vente på de blir udført… Hvis jeg selv kan, så gir jeg mig fluks i kast, og hvis jeg ikke kan, ja så forhandler jeg med Jesper:-) 🙂

  Men nu tror jeg også det blir små projekter der skal udføres her den næste tid… det satser jeg i hvert fald på… Har i skrivende stund ikke en eneste plan i hovedet, og det er faktisk ganske rart 🙂 🙂

  Har stadig masser af ønsker om ting jeg gerne vil købe… men ikke noget jeg skal have lavet lavet….

  Tapeterne jeg har købt til soveværelset og merles side er købt af Anita på trendsales, og jeg ved også der er andre der sælger den på trendsales, så i kan stadig være heldige at finde den:-)

  Og for at svare på om her er et manderum, så har han sit værksted i kælderen, og det han vidst ganske glad for… Der blir også arbejdet (i langsomt tempo) på et poolrum eller motionsrum… det styrer han selv 🙂

  Men ellers, tusind tak for jeres søde søde ord…. Er meget glad for at høre den store begejstring omkring det hele, nu hvor man også selv har det sådan… omend nok endnu mere 🙂

 • Reply
  Dorte
  21. juni 2012 at 21:56

  Wauw hvor er det flot!!! Er ret misundelig ;0))

 • Reply
  Leizys Barslerier
  22. juni 2012 at 7:54

  Åhhh hvor er det nogle fantastiske tapeter du har valgt, det ser så smukt ud og giver jo en kæmpe forandring! Og så får du lige et link, for jeg kunne ikke lade være med at tænke på dig da jeg så disse sommerfugleprints som har fået tapet som passe partout – måske en idé hvis du har flere rester :o)
  http://gall-erry.blogspot.dk/2012/06/vilsamt-lila.html
  Knus

 • Reply
  Malou
  23. juni 2012 at 11:45

  Hvor er soveværelset blevet fint:)

 • Reply
  Mama Lola
  25. juni 2012 at 19:38

  Louise SÅ smukt!!!!!! Jeg elsker dit hjem og ville elske at bo der. Bare manden min var ligeså modig som din:)

 • Reply
  Louise
  26. juni 2012 at 8:56

  Vicki – det har også været en lang og meget forhandlingsagtig proces… Hvis du nu starter nu… så kan det være han overgir sig som en slags bryllupsgave.. ha ha 🙂

  Og du er ALTID velkommen forbi..

  KNus

 • Reply
  Mirjam Theresa
  1. juli 2012 at 6:03

  Smukt, smukt, smukt!

  Mine øjne elsker farvemylderet i soveværelset – og også på de andre billeder 🙂

  Kh. Mirjam

 • Reply
  siri ore elle
  18. april 2013 at 17:59

  Drømmesoverom med stor D!! Fantastisk fint!!!
  Klem

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar