Uncategorized

Så er vi igang…

25. juni 2012

Og jeg måtte ik selv male… Manden i huset mener det er pænest med rulle, og jeg samarbejder bare ik super godt med dem…..

 • Reply
  Stine -Auvills univers
  25. juni 2012 at 20:03

  Jeg maler altid med rulle:-) Synes, det giver det bedste resultat… Kan godt forstå, at du maler mere i gult. Købte et gammelt vaskebord, da vi købte hus for snart 6 år side, og det blev dengang malet i en sart gul farve. Og sådan står det stadig:-)

 • Reply
  Junette
  25. juni 2012 at 20:33

  Hehe, det er smart med sådan en mand! Glæder mig til at se resultatet. Min mor hentede tæppet i dag, så nu er hun i gang. 🙂

 • Reply
  dankebaar
  25. juni 2012 at 20:36

  Hvorfor vil mænd altid rulle? Jeg synes det er pænest med pensel, men min mand (og min far) insisterer også altid på rullen. 😉

 • Reply
  mumi
  25. juni 2012 at 21:58

  gud er det den hvide kommode??? århhhh det bliver sikkert flot 🙂

 • Reply
  Line / Xo Ein Ding
  25. juni 2012 at 22:27

  Hvis man bruger den rigtige rulle, bliver det da også helt klart pænere end med pensel, og så går det sådan cirka 1000 gange hurtigere, så det kan jeg godt forstå, at han insisterede på 😉

  Jeg ved ikke, om du læste med på svaret til din kommentar, men med hensyn til det tøj, jeg syr op til salg, så bliver det hele i str. 92 😉

  Kh

 • Reply
  Binemor
  26. juni 2012 at 8:23

  Dejligt at se at det ikke kun er mig der sætter manden i gang, nærmest hver eneste aften 🙂
  I går blev murerne på udestuen malet sidste gang, så nu er det min tur til det grønne træværk 🙂

  kh

 • Reply
  Heather
  26. juni 2012 at 8:26

  Hi! My name is Heather, I'm an American blogger. I have no idea if you'll be able to translate this, or maybe you speak English? But I just stumbled across your blog and I HAVE to tell you how much I love your style and your decorating. You've done a beautiful job.

  Also, your girls are adorable. I have two little girls about the same ages, too. What fun!

  Keep up the good work, your home & family is just lovely.

 • Reply
  Louise
  26. juni 2012 at 8:53

  Stine – Jeg håber også jeg blir ved at være glad for den, for det gamle grå, det får jeg ikke tilbage igen 🙂 🙂

  Junette – Det lyder fantastisk, glæder mig helt vildt 🙂

  Dankebaar – jeg ved det simpelthen ikke, men det betød jo så bare at jeg ikke skulle lave noget, så det var egentlig ok 🙂 🙂

  Mumi – Ja det er det… eller grå var den… faktisk ret flot grå… jeg havde bare sådan lyst til at forandre den… nu mangler jeg bare posten og mine nye greb.

  Line – Ja jeg fornemmede godt det gik meget hurtigere, og kan sagtens se overfladen er fin, men jeg er faktisk ret glad for penselstrøg, sys det gir lidt mere gammelt look… Men her var manden bare ik enig. Så spisebordet og kommoden, det tog han altså lige igår…

  Og ja tak, jeg så godt din besked, har også skrevet igen nedenunder, men måske det er forsvundet…. Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad du får kreeret, str. er helt perfekt til lille Neel…. Elsker dit arbejde, så håber så meget jeg får mulighed for at eje lidt af det 🙂

  Binemor – Jeg tror også det skal til at stoppe nu… han er vidst lidt træt af det…. Forsøgte også at få ham til at kaste sig ud i silkepapirsblomster… men her duede hans tålmodighed så overhovedet ikke…. ærgeligt, vil så gerne have et par stykker, og kan bare ikke selv…

  Heather – Thank you so much for your nice words, it is lovely that you found my blog all over there… Where du you live…. USA is my second home…. I have been there severel times, and I just love it… If it was possible, I would love to move over there…

  have a lovely summer.

  Best whises Louise

 • Reply
  Christina
  26. juni 2012 at 9:34

  Hihi… En stædig mand! 😉

  Glæder mig til, at se resultatet!

  Kh
  /Christina

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar