Uncategorized

De der blomster i silkepapir….

1. juli 2012

For nogle måneder siden så jeg den smukkeste blomst i silkepapir inde hos Iben, jeg var bare helt vild med den. Det var hendes datter der havde lavet den til hende…. Og jeg prøvede at lokke om hun mon gad lave en til mig. Tror dog Iben havde nok at se til, så både hende og jeg glemte det lidt igen.

For nogle dage siden postede Rakel så også et indlæg med smukke blomster fra datteren… Og så kom jeg lige i tanke om dem igen….

Jeg røg en tur forbi vores lokale boghandel, og fik købt silkepapir i alverdens farver, og kastede mig ud i projektet…. Hmmm, og jeg er godt nok ikke helt vildt begejstret for resultatet. Jeg ved godt det var/er mit første forsøg, men jeg brændte konstant fingrene på den der limpistol, og halvdelen af blomsten endte også med at sidde kronisk fast på mine fingre…..

Men her er altså mit resultat, den har fået en perle i midten, og står nu til skue i stuen… Min plan var oprindeligt, at der skulle have været en hel buket til sofabordet, men det blir det bare aldrig til…. For jeg tror ikke jeg prøver igen….

Skulle i dog være nogen der er skrappe til den her slags, så må i da hjertens gerne kreere mig et par stykker…..

Blomsten jeg prøvede er efterligne er denne, og det er den som Ibens datter har lavet, jeg synes simpelthen den er SÅ SMUK….

(billedet er lånt på Ibens blog, og Iben, jeg fjerner den naturligvis hvis du ikke sys det er ok)?
 • Reply
  BeaSilkeDesign
  1. juli 2012 at 19:58

  Hold op hvor er de bare fine… Tak for den gode ide:-)

 • Reply
  Ævlebævle
  1. juli 2012 at 21:38

  Louise, jeg syntes nu de er rigtig fine, men måske du skal krølle papiret lidt. Jeg bruger slet ikke limpistol, bare en piberenser, en perle, papir og en perle igen til knop.
  Måske jeg lige skulle tage kamera med på arbejde i morgen og knipse et par billeder af hvordan vi gør.

 • Reply
  Louise
  1. juli 2012 at 21:48

  Jeanett, det ville da være en temlig iorden ide det der…. og når du nu så er igang, ku du så ik lige poste resultatet her ned til mig… ha ha….

  Glæder mig til at høre nærmere efter jeres sydate imorgen 🙂

 • Reply
  Vintage Sheet Addict
  1. juli 2012 at 21:54

  Hi, I absolutely love your blog, the photos are great, just wish I understood the words! Thank you for the inspiration, Ada 🙂

 • Reply
  Mona Honnens
  2. juli 2012 at 21:27

  Jeg syntes da den er rigtig fin ud og øvelse gør mester;O)

  Mona

 • Reply
  http://www.billigebrudekjoleronline.dk/
  1. august 2012 at 15:11

  Ser pænt ud, det er virkelig et stykke køkkenrulle til at gøre? ? ? ? Hvordan til at gøre dette? ?

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar