Uncategorized

Når man venter længe nok…..

3. juli 2012

Når man venter længe nok, så kan man altså faktisk godt være heldig…. Og det var jeg i sidste uge…. Jeg elsker de fleste ting fra Daisy Copenhagen , men det er desværre ikke helt nogle varer hvor mit budget kan være med….. Men jeg har længe kigget og google om jeg mon kunne finde noget på udsalg, og nu var der endelig bid.

Denne smukke brevordner, den fandt jeg billigt billigt på en fin lille hjemmeside. Uha jeg følte mig heldig, for hold nu op hvor er den bare flot….. Da jeg så billedet på nettet, der havde jeg tænkt jeg selv ville fikse fronten på det nederste, men da jeg så den live, så synes jeg pludselig ikke der skulle ændres noget. Den er så flot…. Desværre var det den sidste der var 🙂

På trendsales har jeg også fundet dette super super fine børnebillede… Merle får nemlig snart juniorseng, så der skal hænge lidt mere sjovt over hendes seng… Og dette billede er da helt perfekt synes jeg…. Tænker rammen skal sprayes rød. Men nu ser vi…..

 • Reply
  lotte
  3. juli 2012 at 21:55

  sikke nogle skønne sager du har fået opstøvet, og brevordneren er ventetiden værd, den er hamrende flot.

  jeg er enig med dig i at rammen skal males på billedet, det vil fremhæve motivet meget mere 🙂

 • Reply
  Frk. Munk
  3. juli 2012 at 22:02

  Skønne ting du endnu engang har fundet……. Tænker det ville blive mega godt med en rød ramme!!

 • Reply
  Kreative RainbowMe
  3. juli 2012 at 23:13

  åhhh ja daisy det er bare sååå skænt var heldig at være til lagersalg der for nogle uger siden!!

 • Reply
  Marolle
  4. juli 2012 at 7:20

  ej louise hvor har du købt den henne ? er også blevet helt forelsket i den siden jeg så den i michelles bolig reportage 🙂

 • Reply
  pernille|illustrafil.dk
  4. juli 2012 at 8:36

  Superfine sager! Og ja, jeg synes også brevordneren skal forblive som den er; det er rart med noget lidt mere stramt, grafisk stof som kontrast til resten 🙂

 • Reply
  Kreativista i Boligrum
  4. juli 2012 at 10:08

  Den er så fin. Jeg er selv fan af Daisy Copenhagen, især også Andreas flotte tøjkollektionen. Hun er en dygtig dame 😉

 • Reply
  Louise
  4. juli 2012 at 13:01

  Den er nemlig bare helt vildt fin, troede heller ikke helt selv på det da jeg fandt den… Det var bare under en tilfældig googlesøgning, og handlede via netbank. Men der er desværre ikke flere…

  Rammen blir sprayet rød idag, det er jeg super spændt på, tror det blir godt.

 • Reply
  http://www.billigebrudekjoleronline.dk/
  1. august 2012 at 16:11

  Meget sød, så sød. Enkel og smuk .. dygtig hånd .. for meget ..

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar