Uncategorized

Her leges….

9. juli 2012

Idag med posten er kommet denne helt helt skønne ranke, som jeg havde bestilt hos Dorte . Den passer så perfekt her ud til pigernes legehjørne.

Og lige præcis denne lille sætning, den har i weekenden fået helt speciel betydning for mig. De turbulente dage med Neel sætter sine spor i ens tanker.

Lørdag havde vi en rigtig god dag, pigerne legede i haven og forældrene gik til den både i bede og med hæk…. Vi lagde masser af planer om drivhus og højbede….. Vi havde en skønne skønne sommerdag.

Men da vi vågner søndag morgen, så har Neel igen denne uhyggelige og besværlige vejrtrækning, heldigvis måtte vi stadig benytte os af den åbne indlæggelse i Skejby, så afsted vi røg.

Hele søndagen tilbragte vi så der oppe, Neel fik taget nye blodprøver, røntgen og lyttet på i et væk. Hun var simpelthen så afkræftet af at græde til sidst… Øv det var hårdt…. Man vil så gerne tage alverdens smerte fra sit barn, og gennemgå det for dem. Men sådan fungerer det jo bare ikke, vel!!!!

Sidst på eftermiddagen fik vi alle svar, og alt så heldigvis helt helt fredeligt ud inden i lille Neel. De kunne kun komme frem til, at det må være en luftvejsvirus hun har, og at den skal gå over af sig selv i løbet af denne uge….. Så nu tuller hun hjemme hos mig, og jeg holder skarpt øje med hende….

Idag da ranken kom, da blev jeg bare så glad, for det er jo lige præcis det børn skal, de skal lege, og de skal være ubekymrede.

Jeg har fluks hængt den op, og så satser jeg på, at det lige præcis er det Neel skal gøre, hun skal lege og blive rask.

Tak Dorte for dit fine værk…..

 • Reply
  Barbara
  9. juli 2012 at 13:29

  Hvor er den fin, og ja, det er præcis hvad børn skal!!
  Håber Neel snart er på toppen igen og leger som om intet var hændt.

 • Reply
  Dorte
  9. juli 2012 at 13:29

  Hvor er den fin, og lige netop den helt rigtige sætning. Det gav lidt inspiration til aftenens sy-projekter. Sikke nogle grimme oplevelser med Neel, håber snart hun er på toppen igen og klar til at lege ;o)

 • Reply
  Dorte
  9. juli 2012 at 13:29

  Hvor er den fin, og lige netop den helt rigtige sætning. Det gav lidt inspiration til aftenens sy-projekter. Sikke nogle grimme oplevelser med Neel, håber snart hun er på toppen igen og klar til at lege ;o)

 • Reply
  Frk. Munk
  9. juli 2012 at 13:42

  Stakkels lille pige – det er træls hun skal sådan noget i gennem. Men jeg sender posetive tanker afsted mod jer, hun skal nok komme på toppen hurtigt igen.
  Hvor er den ranke bare super fin!!! 🙂

 • Reply
  Eva
  9. juli 2012 at 14:35

  Super fin ranke! Sender masser af helbredende tanker til jer 🙂
  Eva

 • Reply
  Mig og Maya
  9. juli 2012 at 15:34

  Hvor er det en god idé med den tekst. Min datter har astmatisk bronkitis og det blev opdaget på samme måde, som det din datter har været igennem. Jeg ved, hvor bange du har været. God bedring til hende. Knus Heidi

 • Reply
  Tine Juhl Thomsen
  9. juli 2012 at 18:06

  God bedring og varme tanker sendes også herfra !! Knus Tine

 • Reply
  by.bak - interiør og livsstil
  9. juli 2012 at 20:29

  Åh I stakler altså, sikke en hæslig bekymrende omgang at skulle lægge barn til. Øv! Er ydmyg og smigret over at min ranke kan få så symbolsk indflydelse i jeres situation og jeg må sige, at den da klæder jeres lege-udestue helt perfekt!

  Klem fra Dorte

 • Reply
  Jane Poulsen
  9. juli 2012 at 21:10

  Hvor er den bare fin. Og kan kun give dig ret i at børn skal lege. Jeg håber lille pigen snart er på høj kant igen.

 • Reply
  Louise
  10. juli 2012 at 12:54

  Tusind tak for jeres søde ord… Kan se vi er flere der har oplevet nogenlunde det samme…. Det er så frygteligt når man er sat ud på et sidespor og bare ikke kan gøre en pind….

  Men jeg tror al jeres skønne positive karma endelig er nået frem, Neel har det i hvert fald helt godt efterhånden, og det er bare SÅ dejligt….

  Og Dorte, ja du ved hvor glad jeg er for dit værk…. Tusind tak og rigtig go ferie til dig.

 • Reply
  http://www.billigebrudekjoleronline.dk/
  1. august 2012 at 15:21

  Retro quilt ser meget varmt.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar