Uncategorized

Dims & Hygge…..

10. juli 2012

Den smukkeste Daisy kasse har nu fået plads i mit lille hjørne, og der må man sige den står godt…. Den er som skabt til den plads 🙂 Ej hvor er jeg glad for den….

Først kunne jeg ikke helt nænne at putte ting i, for så kan man jo ikke rigtig se alle de smukke tapeter, men alligevel så havde jeg så meget dims der ikke havde en plads, og nu står de altså ret fint her….

Jeg overvejer stadig om jeg skal sætte en anden tapet på det forreste stykke… Det skuer lidt i mit øje!!!! Nu må vi se……

Denne fine æske har også fået ny plads, og sådan et snap shot som det her, det måtte jeg lige dele med jer…. Så lækre farver…..

Og bedst af alt, så er hende den lille nullergøj her vidst helt frisk efterhånden….. Tempoet her hjemme kører fuldstændig i hendes tempo, og regnen begrænser os til at være meget indendørs, men her hygges altså til den store guldmedalje….. Børn er bare det bedste i verden…..

 • Reply
  Christina
  10. juli 2012 at 12:57

  Dejligt at hun er glad og frisk igen 🙂 den der kasse er bare ultra lækker, men synes næsten at den er så smuk at den fortjener en plads alene, vindueskarm eller så'n… Måske??? 😉

 • Reply
  Louise
  10. juli 2012 at 13:03

  Christina – havde godt tænkte det samme… Men alt falmer bare HELT VILDT i mine vinduer, og det synes jeg bare ville være Så synd….. Jeg ville også ret gerne ha haft en skrivebordsstation hvor bordet stod mere ud i det fri, og man dermed kunne se dimsen både forfra og bagfra, men den indretningsopstilling kan jeg ikke lige gennemskue!!!!!

 • Reply
  Barbara
  10. juli 2012 at 13:05

  fantastisk farverigt indlæg i flere henseender :0)

 • Reply
  Marolle
  10. juli 2012 at 13:15

  jeg elsker bare sådan nogen billeder med kreativt dims 🙂
  og dejligt at neel har det godt igen, har tænkt meget på jer.

 • Reply
  Binemor
  10. juli 2012 at 13:21

  Godt at høre med Neel! Her er Emil også på højkant igen, skrigeturene om natten er næsten det bedste der er væk. Kan ikke holde ud at han er så ulykkelig og husker alt for godt smerten ved ondt i ørerne!

 • Reply
  Christina
  10. juli 2012 at 14:05

  måske kan du lakere den? sådan ønsker jeg mig også, men at være så heldig at finde den billigt er jeg nok ikke …

 • Reply
  Kristina/www.myhouseins.blogspot.com
  10. juli 2012 at 15:24

  Hvor er det godt at det går bedre – det ser også sådan ud på billedet 🙂 dejlige billeder på sådan en regnvejrsdag. Mvh

 • Reply
  Conner✩s Nest...♥
  10. juli 2012 at 16:53

  Skønt, at der atter er smil hos Neel 😉 Dejligt, når man atter kan have lidt ro i sindet uden for mange bekymringer!

  Fra jeg så Daisy-kassen første gang, tænkte jeg også på, at det forreste stykke skiller sig meget ud og afviger fra det bløde og fine udtryk i de andre mønstre… Jeg synes derfor ikke, det passer til de andre flotte mønsterudtryk, men de ville til gengæld passe flot sammen med et nyt frontstykke af et af dine andre fine tapeter, er jeg sikker på… 😉

  Sommerhilsener,
  Maja

  Conner's Nest…♥
  http://connersnest.blogspot.com

 • Reply
  popetotrora
  10. juli 2012 at 18:05

  Det är ju helt omöjligt att se den där färgglada hörnan och inte bli alldeles bubblande lycklig. 🙂

 • Reply
  Miss Betty
  10. juli 2012 at 19:50

  hvor ser det bare hyggeligt ud. er meget vild med din nålepude (dame) 🙂

 • Reply
  Vores mini
  10. juli 2012 at 23:15

  Hvor er det bare et fantastisk hjørne, det må være så inspirerende at sætte sig der for at være kreativ. Savner så meget min symaskine og mit syhjørne.

  http://Www.voresmini.blogspot.com

 • Reply
  http://www.billigebrudekjoleronline.dk/
  2. august 2012 at 9:12

  Sød lille fyr, god ide ..

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar