Uncategorized

Et drømmetæppe i proces…..

10. juli 2012

I husker garanteret, da jeg for nyligt postede et indlæg, om mine nye japanske bøger, og nævnte dette helt helt smukke hæklede tæppe….. Jeg har faktisk bogen liggende fremme, sådan meget fremme, så jeg kan gå og nyde billedet hele tiden….

Kort efter indlægget fik jeg sms fra Tamra, hun synes simpelthen lige det var en opgave for hende… og hun arbejder som et lyn hende Tamra. Dagen efter ringede hun fra hendes lokale garnbiks, hun stod med 20-30 ruller garn, og var lidt i tvivl om hvilke farver jeg helst ville have…. I der har lavet noget for mig, i ved jo, jeg kan være en anelse besværlig 🙂 🙂 Efter en del opkald og mms’er, fandt vi frem til de rigtige farver…. Og så skal jeg da lige love for hun fik fart på….

Tamra har allerede lavet utrolig mange af firkanterne, og jeg følger med i processen, får de smukkeste mms’er hele tiden…..

Her et lille udpluk af hvad hun havde opnået for en uges tid siden….. Resten må i vente på indtil jeg modtager…. Noget siger mig det faktisk ikke varer ret længe…..

Jeg er virkelig virkelige helt vildt imponeret, hold op hvor er det bare flot Tamra…..

 • Reply
  Marie-Louise
  10. juli 2012 at 21:47

  Hvor er det sjovt Louise. Tænk hvad der kan komme ud af en lille handel 🙂

 • Reply
  Louise
  10. juli 2012 at 21:52

  Marie – Louise, de bøger er bare landet SÅ RIGTIGT 🙂 🙂 Har været så heldig at finde to mere…. Elsker dem…

 • Reply
  Maj
  10. juli 2012 at 21:53

  Hvor er det bare smukt, smukt, smuk!
  Skønt med sådan en allieret :).

 • Reply
  Frk. Munk
  10. juli 2012 at 22:06

  hvor er det flot – det er spændene når du modtager det – glæder mig til at se billeder 🙂

 • Reply
  Tamra
  10. juli 2012 at 22:06

  Vildt hyggelig projekt til sommeraftenerne, og vilde farver som man bliver i godt humør af….

 • Reply
  Marie-Louise
  10. juli 2012 at 22:07

  Det er jeg virkelig glad for at høre. Jeg synes også selv at de er virkelig fine, men en helt anden stil end den jeg har/anvender.
  🙂

 • Reply
  Christina
  10. juli 2012 at 22:12

  Hvordan gør du det Louise? Du vil ha noget og får det 🙂

 • Reply
  lotte
  10. juli 2012 at 22:27

  det er så super fint med blogland hvor folk hjælper hinanden med det de ikke kan selv 🙂

  tæppet ser ud til at blive rigtig fint.

 • Reply
  Ævlebævle
  10. juli 2012 at 22:53

  Hvor ser det fint ud, jeg har faktisk også gået med tankerne om at lave et ligende tæppe, lige siden du vidste de første billeder, ved du hvilet garn hun bruger. Tænker det kunne blive et tage med i tasken, og hækle lidt når jeg får tid tæpper, til det er det jo perfekt med firkanter, de fylder ikke så meget i tasken.

 • Reply
  Loppe-shoppe
  10. juli 2012 at 22:54

  Ih, hvor fint, er selv igang med firkanter!

 • Reply
  Fargevandring
  11. juli 2012 at 6:36

  Fine fine farger i det teppet:-)

 • Reply
  Davids Engle
  11. juli 2012 at 8:05

  Jeg elsker det. Der er så fint. Smukke farvekombinationer i hver eneste firkant. Jeg desværre heller ikke hækle. Istedet køber jeg de gamle hæklede tæpper på loppemarkeder. De er smukke, men jeg har jo ikke selv valgt farverne. Det har du, og dette tælle kommer til at passe så godt hjemme hos dig 🙂
  Håber solen skinner. Det gør den her, selvom mobilapp'en siger 50-70% chance for regn!
  Kate

 • Reply
  Mirjam Theresa
  11. juli 2012 at 9:39

  Smukt, smukt tæppe! Jeg er vild med farverne 🙂

  Kh. Mirjam

 • Reply
  Mama Lola
  11. juli 2012 at 14:07

  Det er bare så smukt Louise:)

 • Reply
  Anonym
  11. juli 2012 at 14:22

  Hvad tager hun for sådan et tæppe? Både pris for håndværket og porto? Er blot nysgerrig ;0) Og i tæppenød!Hilsen Rikke (Cupcake-stylisten.blogspot.com)

 • Reply
  Pipi's mor
  11. juli 2012 at 15:25

  Sikke farver 🙂 Hvor er det skønt! Jeg er også igang med noget lignende men jeg er helt ny udi hækling, så det tager laaaaaaang tid 😉
  Kh Katrine

 • Reply
  Louise
  11. juli 2012 at 19:56

  Det er nemlig bare helt helt smukt det tæppe, jeg glæder mig også helt vildt til det skal lune mig og pigerne i det kommende efterår… Gætter på Jesper ikke putter sig i det 🙂

  Christina, ja, jeg ved det ikke, heldigvis er i bare nogen der gider lave lidt ekstra en gang imellem… 🙂 Du selv er jo en af dem…. smiler

  Ang. Prisen, så synes jeg i selv skal snakke med Tamra om det, vi har lavet en delvis byttehandel her, så jeg vil helst ikke udtale mig på hendes vegne. Men jeg er sikker på det er alle pengene værd… selvom det ikke er loppemarkedspris :-9

  Jeanett, er spændt på at se hvad du har gang i…. Du er jo helt skarp til det der hækleri efterhånden….

 • Reply
  http://www.billigebrudekjoleronline.dk/
  2. august 2012 at 8:38

  Ser godt ud, for meget. Stor hånd-· ·

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar