Uncategorized

Haven idag….. & minder….

1. august 2012

Vi knokler i haven for tiden, der bliver virkelig forandret der ude…. Og jeg elsker det…. Min drøm har altid været at få sådan en hyggelig have med små stier, sjove gange, forskellige slags bede og blomster, urtehave og små oaser hist og her….

Min mormor og morfar har haft kolonihave i det meste af mit liv, jeg har ikke gået i vuggestue i sin tid, der var jeg hos min mormor og morfar. Min børnehave lå også tæt på dem, så jeg har tilbragt utrolig mange af mine barnetimer hos mormor og morfar. Deres smukke kolonihave har derfor været en stor del af min barndom…. Desværre blev min kære morfar taget fra os alt for tidligt for 5 år siden, og den smukke kolonihave blev solgt…. Den gang havde jeg ikke helt samme viden og interesse for haven, så jeg fik slet slet ikke alle de ting med der fra, som jeg kunne have ønsket idag. Jeg ville have elsket at have genplantet det meste af deres smukke bede, have flyttet deres drivhus ud i vores have og måske endda have flyttet det fine kolonihavehus…… Og mest af alt ville jeg ønske at have haft min morfar hos mig idag, jeg ville sådan ønske han havde oplevet sine oldebørn og jeg ville sådan elske at kunne spørge ham til råds med alle mine havedrømme……

Men når man nu kun har en grund på knap 600 kvm, så er det begrænset hvor meget man lige kan få ind af alle drømmene. Men jeg har alligevel gået og syslet med mange ideer inden i hovedet, og i år er mange af mine ideer blevet indfriet.

Der er kommet højbede, drivhus, små stier og i disse dage bygger Jesper et kæmpe espalier som ligesom afgrænser græsplænen og “kolonihaven” som jeg kalder den…. Jeg er helt vild med det. Jeg kan mærke hvordan vi allesammen trækker mod kolinihaveenden af haven når vi er ude nu, og det var lige præcis det der var meningen. Er sikker på min morfars ånd er der nede et sted…..

Jeg glæder mig til at præsentere det hele for jer, men lige idag, der får i nogle af de blomster som vi har glæde af for tiden…. De smukke græsvaser har fået plads, pigerne, ja de nyder lige en skål frugt… På kolonihavesiden…..

 • Reply
  Christina
  1. august 2012 at 20:30

  Dejlig have 🙂 og dejlige minder…

 • Reply
  drudeblaa
  1. august 2012 at 20:43

  Koselig historie om dine besteforeldre og kolonihagen. Nå har du fått det veldig fint hos deg også. Dere har vært flinke.

 • Reply
  Elisabeth
  1. august 2012 at 20:49

  Skønne billeder, skønne piger og skønne blomster 🙂

 • Reply
  Maj♥
  1. august 2012 at 21:36

  Dejligt indlæg! Skønne minder – bliver til en skøn have!

 • Reply
  Den lille lykke/ www.hverdagenslillelykke.blogspot.com
  1. august 2012 at 23:01

  Haveterapi – det bedste fristed. Jeg elsker også at være i haven. Glæder mig til flere billeder. Der kommer også et haveindlæg på min blog en af de nærmeste dage.

 • Reply
  Louise
  2. august 2012 at 11:45

  Christina – Ja minder er dejlige…. Ville bare gerne have haft lidt flere 🙂

  drude – tak, er også selv rigtig glad for det vi har fået lavet

  Elisabeth – tak for det 🙂

  Maj – Ja det blir vidst ret godt, jeg er så glad for den form haven tager… kan slet ikke stoppe igen

  Den lille lykke – Ja jeg kan godt mærke det er skønt at være i haven, godt for sjæl og hoved…. Måtte bare godt være lidt bedre vejr så man ikke skulle rende ind og ud mellem bygerne konstant…

 • Reply
  Hegeslilleboble
  4. august 2012 at 9:18

  Nydelige hagebilder, veldig koselig:).

 • Reply
  Asht
  5. august 2012 at 8:31

  I love your blog and I present it on mine, on "a sunday a blog" if you are agree
  have a good day, happy to meet you

 • Reply
  Louise
  5. august 2012 at 9:39

  asht – that would be lovely, thank you for your nice words 🙂

  Looking forward to see it on your blog.

  have a nice sunday

 • Reply
  Nil Gonçalves
  7. august 2012 at 15:17

  Quantas coisinhas lindas para nos inspirar…amei as imagens, as flores, os vasinhos, as cores bem alegres..parabéns, seu blog é lindo, e bem inspirador mesmo!

 • Reply
  ann
  31. marts 2016 at 10:30

  Hej!
  Så otrolig fin tapet! Var kan man hittat denna? Dansk butik?

  • Reply
   Louise
   5. april 2016 at 8:14

   Hej

   Det er vidst fra Retro Villa i sin tid 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar