Uncategorized

Retro bøjler i plastik…..

9. august 2012

Nogen gange går der altså en rum tid før jeg hopper med på bølgen, andre gange er jeg på som en af de første… Men med de her bøjler, der er jeg vidst håbløst bagud… Måske faktisk umoderne, det ved jeg ikke…. I hvert fald har jeg tabt mit hjerte til dem.

Disse har jeg erhvervet mig fra et af yndlingsstederne Carlshøj .

Som nogen måske har opdaget, så har jeg solgt det gamle konsolbord som stod oppe på pigernes værelse før, og det er Susan, som er gift med Jørgen, ejeren af Carlshøj, som har købt det…. Og som altid når Susan og jeg har kontakt, så må jeg lige ind og lure på hjemmesiden. Og sørme om ikke de havde fået disse bøjler… Faktisk havde de flere i gemmerne end hjemmesiden viste, så jeg blev slemt glad da vi indgik lidt byttehandel omkring dem….. De er altså fine, og meget mere præsentable at have hængende, når man har kjoler og andet hængende fremme.

Egentlig gad jeg godt have alt mit høj hængende på sådan et gammelt vandrør, og så på masser af retrobøjler, men det tillader pladsen her i huset ikke….. Så det må blive lidt skiften ud mellem bøjler og de fineste kjoler.

Jeg er også på jagt efter de større bøtter fra Erik Kold, vil gerne bruge dem til Merles perler. Om ikke så længe fylder hun 4, og så har jeg planer om at hun skal have de små perler… Synes hun har alderen til dem nu, så jeg må vidst lige forbi carlshøj igen.

 • Reply
  Cille - FunkyFox
  9. august 2012 at 8:49

  De er da super funky.. Jeg tror jeg må ind og kigge hos Carlshøj.

 • Reply
  Christina
  9. august 2012 at 9:06

  Byttehandler er fantastiske- man bliver lidt gladere for ting, hvor der er ikke er penge imellem! 😉

  Sommerhilsner
  Christina

 • Reply
  hyggetroldeogbulderbasser
  9. august 2012 at 9:58

  Sikke en fin flok bøjler du fik dér 🙂
  Jeg er også vild med bøjlerne og har mig også en lille samling – min mormor arbejder i en genbrugs og køber bøjlerne til mig når der er nogen i butikken – ofte koster de kun en 5'er pr stk 🙂
  Kh Tina

 • Reply
  by.bak - interiør og livsstil
  9. august 2012 at 10:41

  Ja jeg er altså forelsket i disse – min favorit på dit billede er den blå, nr 4 nede fra. Nuiiii den er altså bare fin!

 • Reply
  popetotrora
  9. august 2012 at 11:42

  Åh, vilka fin och roliga galgar! Skulle gärna piffa till lite i garderoben med dom där finingarna. 🙂

 • Reply
  Engelska Villan
  9. august 2012 at 15:03

  Hej!
  Vilken underbar färgglad blogg! Jättefint rum dina tjejer har också 🙂
  Kram Anna

 • Reply
  Helene
  9. august 2012 at 15:57

  Jeg har tilladt mig at linke til dit indlæg – jeg har nemlig også lige vist nogle bøjle-fund frem på bloggen min :o)

  Og hvor har du bare været heldig med farverne på dine bøjler. De er virkelig smukke! Jeg har det med mest at møde de sorte bøjler. De ryger godt nok med hjem, men de farverige som disse er nu lidt finere :o)

 • Reply
  Den lille lykke/ www.hverdagenslillelykke.blogspot.com
  9. august 2012 at 20:27

  Lækker, lækker link. Og skønne bøjler!

  I din venstre sidebar har du et billede af en retrostol med plastsnørrer i regnbuensfarver. Jeg er på udkig efter sådan en – ved du, hvor jeg kan skaffe en lignende?

  Kh Lene

 • Reply
  Blogmoster
  9. august 2012 at 21:05

  Dem kan jeg godt forstå du har tabt dit hjerte til:)

 • Reply
  Dührkoop
  9. august 2012 at 23:37

  Hvor er de fine. Har selv lavet en masse af dem da jeg gik på fritidshjem i starten af de glade 80 'ere. Tror mine forældre har dem hængende endnu 😉 syntes det var så sjovt at nørkle med.
  God weekend
  Gitte
  http://Www.duhrkoop.dk

 • Reply
  Louise
  10. august 2012 at 9:04

  Nå, jeg kan se jeg på ingen måde er yt selvom jeg først er hoppet på bølgen nu, det var da rart at høre 🙂 De er virkelig fine, er så glad for dem, også selvom de bare hænger og pynter på skabe rundt omkring lige nu….

  Helene – det er ok, jeg kigger lige ind 🙂

  Lene – stolen er fra ikea, så mon ik den er til at finde 🙂 🙂

 • Reply
  Mia
  10. august 2012 at 9:59

  Lækre sager du har erhvervet dig…
  Min Isabel fylder også fire lige om lidt…vildt som tiden går hurtigt og hun er stadig min lille bebs..ha ha!
  KH Mia

 • Reply
  Den lille lykke/ www.hverdagenslillelykke.blogspot.com
  16. august 2012 at 16:49

  IKEA, siger du! Tænk sig her troede jeg, jeg skulle på den helt store jagt…
  Tak, for svar.
  Kh Lene

 • Reply
  Lene Bargisen
  7. april 2015 at 7:39

  Hejsa.
  Er der nogle af jer som har en opskrift på hvordan man laver bøjlerne?
  Jeg tænker det kunne være lidt hyggeligt at lave sine egne 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar