Uncategorized

En go’ dag….

12. august 2012

I vores nærhed ligger et skønt put & take sø-område, og det er dejlig stort. Der er mange små søer der nede, og der små legepladser ved mange af dem, der er mulighed for madpakkehygge og dejlige gå-ture…. I betragtning af hvor tæt det ligger, så bruger vi det alt alt for lidt, men er det ikke altid sådan, det man kan så let, det gør man bare ikke særlig tit….??

Idag havde vi dog besøg af mormor, og Jesper fik ideen af vi gik tur for at fodre ænder og kigge på fisk…. Alle havde lyst, og det var bare så hyggeligt.

Vi var heldige, der var et par stykker der havde haft bid på krogen, så pigerne fik lov at komme helt tæt på – Merle synes dog det var en anelse dramatisk, da den stakkels fisk fik et kæmpe gok i hovedet med en kakaoflaske…. Mormor skyndte sig at fortælle den havde de meget bedre nu…. Og så tænkte hun forhåbentlig ikke mere over det….

I hvert fald var hun straks klar til vippetur på legepladsen. Imens fik Neel og farmand fodret ænder og studeret små fisk i vandet…..

En skøn skøn søndag formiddag….

 • Reply
  Ævlebævle
  12. august 2012 at 22:01

  Dejlige billeder, Neel bliver virkelig stor syntes jeg, det er lidt sjovt når man har fulgt med længe, de små udvikler sig jo i rekord fart.

 • Reply
  Louise
  13. august 2012 at 9:25

  Tusind tak Jeanett, og ja, hun blir bare så stor den lille pige, og hendes hår er endelig begyndt at gro…Sys faktisk slet ikke jeg har baby i huset mere, men derimod to meget selvstændige damer 🙂 :-), tænker jeg du kender alt til…

 • Reply
  mumi
  13. august 2012 at 9:41

  sikke nogle fine billeder..og mit hjerte smelter når jeg ser dine piger…:-) smukke smukke piger 🙂

 • Reply
  Louise
  13. august 2012 at 10:55

  Kære Mumi, tusind tak, det var meget søde ord fra dig 🙂

 • Reply
  traduction
  1. september 2012 at 11:29

  Wonderful pictures, absolutely lovely!

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar