Uncategorized

De første ærteblomster….. & strikhjælp

21. august 2012

Endelig er mine smukke ærteblomster sprunget ud, og den første lille buket er plukket ind…. Søndag sprang den første ud, og igår kunne jeg plukke disse ind, jeg efterlod endda et par stykker….

Det skønne ved ærteblomsterne er, at jo flere man plukker, jo flere springer der ud.

Specielt ærteblomsterne minder mig også meget om morfars kolonihave, det var fast tradition, at min mor fik sådan en buket med hjem hver gang vi besøgte kolonihaven. Morfar havde plantet dem for enden af et langt hegn med ærter, der stod de så og så smukke ud, og sendte den skønneste duft ud i haven…

Så selvfølgelig skal de også være i vores have…. Næste år sætter jeg mange flere, de skal stå rundt omkring i haven synes jeg, og ikke bare et sted.

Igår har jeg også forsøgt mig med solsikker, fik et par kerne med fra Neels søde dagplejemor, og nu er de så sat i drivhuset…. Håber sådan de når at komme i år……

——————————————————————————

Og så må jeg atter en gang søge hjælp i blogland…. Jeg har også forelsket mig hovedkuls i denne skønne strik (måske ikke lige de udvendige samlinger), men farverne og mønstret er lige mig…. Men jeg har desværre ikke råd til den originale udgave fra alba baby….. Julie har forsøgt sig med hjælp i blogland, og har fået succes, så nu prøver jeg også…..

Hvis nogen har lyst til at kaste sig ud i projektet, så send mig endelig en mail….. I første omgang til min mindste datter, og måske også til den store……

 • Reply
  Christina
  21. august 2012 at 10:49

  Smukke blomster og sikke en smuk bluse! 😉

 • Reply
  Lisa
  21. august 2012 at 11:45

  Så koselige bilder og nydelige blomster! Jeg er også veldig glad i erteblomster. Plantet mine litt for sent, men håper på blomstring før frosten kommer. Kan jo dekke dem til for natten også .. Kjempefin jakke, håper du får hjelp!
  Ha en fortsatt god dag! 🙂
  Klem Lisa

 • Reply
  AvMeg
  21. august 2012 at 12:28

  Erteblomster er så vakre med alle de fine fargene og så lukter de så deilig 🙂

 • Reply
  A + K = ♥
  21. august 2012 at 17:44

  Hvor er det smukt at se på – er helt vild med farvesammensætningen (:

  – Kit

 • Reply
  Louise
  22. august 2012 at 13:09

  De er nemlig bare så smukke de ærteblomster, elsker dem også… og duften i sig selv er vidunderlig…… heldigvis holder de også ok længe når man plukker dem ind, det er jeg vild med…..

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar