Uncategorized

Tapet og keramik…..

30. august 2012

Lidt nyt er kommet til her de sidste par dage, min tapetpusher Anita var forbi igår, og det var for at aflevere et par stykker af disse to smukke tapeter. Ret fine er de…. Jeg ved endnu ikke helt hvad de skal bruges til, men jeg sys bare de var super retro på den cool måde.

Og så har jeg fået mig en længe længe ønske smørboks fra Casalinga . Da jeg for over et år siden først begav mig rundt i blogland, der landede jeg konstant hos Rakel , lige gyldig hvilken fik keramikting jeg googlede efter, så landede jeg inde hos hende, og det var på den måde jeg fandt ind til denne fine verden…. Siden hen har jeg ladet mig inspirere mange gange af Rakels smukke hjem og flotte kreationer. Hun er bare super dygtig, og formår virkelig at finde den fede måde at kombinere tingene på…. Hvor om alt er, så forelskede jeg mig den gang i denne smukke smørboks fra Casalinga. Jeg har ledt og ledt lige siden, desværre uden held…. Men i lørdags fik jeg sms fra Julie , hun synes jeg skulle forsøge en butik i Silkeborg, T.I.N.G. hedder den.

Jeg har før set den butik omtalt i blogland, men har aldrig været forbi….. Det var jeg så i lørdags, og til mit store held, så stod den smukke smørboks pludselig der…. Jeg troede ikke mine egne øjne….. En gang imellem har man bare lov til at være heldig….. En fin lille bakke fra samme kom også med mig hjem…. Nu går jeg og rumsterer lidt med hvor tingene skal bo…. Det skifter nok i virkeligheden ret ofte.

Lad mig dog lige sige, den butik var simelthen noget at det fineste fine jeg længe har oplevet, hold nu op…. Jeg troede da næsten jeg var kommet i himlen… Eller noget….. De havde bare ALT hvad hjertet begærer af smukke sager.

Dette er mine seneste kup eller køb om man vil… Og jeg er bare glad…..

 • Reply
  Marolle
  30. august 2012 at 9:39

  suk! louise, det er bare så fint. Kan godt forstå du har forelsket dig i de ting 🙂

 • Reply
  Den lille lykke/ www.hverdagenslillelykke.blogspot.com
  30. august 2012 at 9:48

  Hvor er den også bare smuk!
  Elsker også T.I.N.G og smørboksen står ligeledes på min ønskeliste.
  Lækre sager!

  Kh Lene

 • Reply
  Barbara
  30. august 2012 at 9:50

  Åh ja, Rakel var også den første blogger jeg stødte på og gjorde jeg blev hooked på denne verden.
  Ih hvor er boksen fin.. kan godt forstå du er glad

 • Reply
  Louise
  30. august 2012 at 9:56

  Marie, ja den er simpelthen så fin…. ærgeligt man ik kan presse kærgården ned i, det bruger vi faktisk mest…. Men ved alligevel heller ik helt om tør sådan stille den på bordet dagligt…

  Lene – Den biks var da helt fantastisk… virkelig ikke sidste gang jeg var der…. selvom der var lidt langt…

  Barbara – Ja Rakel er vidst til stor inspiration for mange, det er også velfortjent 🙂

 • Reply
  Christina
  30. august 2012 at 11:06

  Lækre ting, men jeg synes jo faktisk at din stil er så meget din egen selvom du henter din inspiration mange steder fra…

 • Reply
  Louise
  30. august 2012 at 11:08

  Tak Christina, det var søde ord… Dem blev jeg faktisk meget meget glad for.

 • Reply
  Henna
  30. august 2012 at 11:17

  Oh, what a blog 🙂 love your style and colours <3

  Henna
  sitruunan.blogspot.com

 • Reply
  Louise
  30. august 2012 at 11:19

  Henne – thank you for your nice words, and welcom to my blog :-9 So nice of you to join 🙂

 • Reply
  http://silvana-animateacrear.blogspot.com.ar/
  30. august 2012 at 20:10

  Wow… tu casa es hermosa felicitaciones! te sigo desde Argentina

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar