Uncategorized

På tur med farmand….. & Lotus

5. september 2012

Igår var jeg på tur med min far….. Vi skulle en tur til Silkeborg, min far havde et ærinde i byen, og jeg havde lyst til at tage med…. Planen var også lidt, at vi skulle kigge på nyt kamera… Mit fine lille Sony er ved at være slidt, zoomen vil ikke rigtig mere, så derfor er jeg igang med at sondere hvad der så måske skal erstatte. Min far har altid interesseret sig meget for fotografering, og han var derfor den rette at tage med…. Vi kiggede på et par stykker, og jeg må sige, der var et Canon som fuldstændigt stjal mit hjerte….. Ønsker mig det meget…..

Men noget ret sjovt mødte vi på vores vej. Jeg har efterhånden læst flere steder om de der skønne pluk-selv steder, og jeg har aldrig rigtig fundet dem. Men pludselig, ud til hovedvejen mod Silkeborg, der kom vi forbi det her sted…. Tror nok lige jeg blev glad, så trods støvregn og blæst, så måtte jeg altså ud og plukke blomster. Min far blev vidst også grebet af stemningen, i hvert fald blev der også plukket en flot buket til min mor.

Det var så flot det sted, sikke farver, man blev da helt glad i låget…..

Man kan så ikke tage til Silkeborg, og ikke samtidig besøge t.i.n.g. , jeg kan i hvert fald ikke, så selvfølgelig måtte jeg ind forbi igen….. Et lille Arhøj spøgelse, en ISAK krukke og en kähler mini vase kom med mig hjem…. Synes simpelthen ikke jeg kunne undværre…. ha ha…..

ISAK krukken fik jeg af min far, den anden halvdel fik min mor… Hun blev ret glad da han kom hjem (uventede blomster & gaver er vidunderlige).

Idag i min post er også landet noget helt specielt, nemlig min aller første og eneste Cathrine Holm skål. Jeg har købt den af af Kristin , hun havde gemt den til mig i lidt tid, og nu blev den endelig min…. tusind tak Kristin, jeg er helt vildt glad for den….. Lotus I love you….

 • Reply
  husmor-marlene
  5. september 2012 at 20:43

  hvor skønt med en far-datter tur<3

  jeg ville også gerne opdage et af de pluk selv steder, hvor er det nogen smukke blomster! – for slet ikke at snakke om de andre sager..
  lækkerhed, lækkerhed, LÆKKERHED!;-)

 • Reply
  Julie • hjerte-rum
  5. september 2012 at 20:47

  Hvor er det bare nogle lækre ting. Og skønne billeder! 😉

 • Reply
  betine
  5. september 2012 at 21:23

  Årh, hvor hyggeligt med sådan en tur. Det er vist noget af en farmand du har dig 🙂

  Og skøøøønne sager, der kom med hjem.

  Mon ikke der lander en lækkermås i din postkasse i morgen 😉

 • Reply
  dankebaar
  5. september 2012 at 21:24

  Det sted kender jeg godt! Vi kører nemlig forbi når vi skal op og besøge mine svigerforældre i Sejs. Jeg nyder at køre forbi, det er så smukt! Om foråret er det løgplanter og om efteråret er det dahlia. OVERDÅDIGT! 🙂

  Skønne gaver. 🙂

 • Reply
  Didde-Louise
  5. september 2012 at 21:40

  Sikke en hyggelig dag med din far. Dem skulle man da have nogle flere af.

  Og tillykke med din fine nye skål 🙂

 • Reply
  Tine
  5. september 2012 at 22:57

  Hvor lyder det bare som en god tur! <3

  Fine sager I købte også. Skålen fra Kristin er vildt flot!

  Kram

 • Reply
  mumi
  6. september 2012 at 6:05

  århhhh pluk selv blomster….overvejer at hukke nogle ærteblomster hos nabo….vil elske at gå rund i blomster paradis!! fine ting du har købt dig, er vildt med krukken!! og din cardigan er to die for ..så fed i farver!!!

 • Reply
  Anna Svenning
  6. september 2012 at 14:36

  Hvor er det bare nogle skønne billeder. Og også billederne i indlægget under af snobrødsbagning. Jeg glæder mig sådan til, at vi får muligheden for at bage snobrød i haven!

  Vi er nu i gang med at male det ene trægulv, og jeg tror det bliver godt! Tak for dine tanker omkring malede gulve.

  Kh
  Anna

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  6. september 2012 at 21:18

  Tillykke med skålen 🙂
  Dejligt at du endelig fik en også 🙂

 • Reply
  Christina
  9. september 2012 at 0:31

  så er vi skåle-søstre 🙂 dejlige billeder og en skøn far har du dig der:)

 • Reply
  Louise
  10. september 2012 at 9:45

  Marlene – ja sådan et sted er da en genial ide, så smukt og hyggeligt… bare noget helt andet end den sædvanlige buket fra rema…

  Julie – ja, jeg er også rigtig glad for det hele.

  Betine – der er landet noget lækkermås i min postkasse, gemmer den til regnvejrs dag i løbet af ugen… TAAAKKKK

  Dankebar – ja det var så vidunderligt et sted, der er dog lige langt nok hvis jeg skulle gøre det ofte… men er glad for jeg nu kender stedet i hvert fald.

  Didde-Louise – vi har sådan et par ture et par gange om året… det burde alle gøre med sine børn…. Lige gyldig alder 🙂

  Tine – Ja den skål er simpelthen så smuk, er meget meget glad for den, utroligt hvad sådan en skål kan gøre… ha ha…. men de er os dyre da, ik noget man sådan køber flere af på en gang…

  Mumi – den caridgan fik jeg i fødselsdagsgave, jeg elsker den, og så er den i bomuld, og kan derfor bruge den meget mere end dem jeg har i uld… den er slet ik lige så varm varm at have på…. og ja, det plus selv sted var himmelsk flot ….

  Anna – er spændt på at se når i er kommet til rette i huset, det er så spændende en proces i er igang med…. Jeg prøver dagligt at overbevise Jesper om at vi skal male gulvet op, det trænger helt vildt… men kors det er bøvlet når først alle ens møbler er flyttet ind…. tror ik han gider i år….

  Anna – jaaa, endelig fik jeg også en, hvor er den dog lækker… er dog også vild med den Ny producerede i gul… og lidt mere overkommelig pris…

  Christina – ja det er vi da… sjovt ord… ha ha… det er i grunden vidst ikke det eneste vi er søstre i 🙂 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar