Uncategorized

Nyt skab, tapet og lidt forskelligt……

10. september 2012

Vi har fået nyt skab i stuen her i weekenden, den velkendte og poplære Billy serie fra Ikea har virkelig vundet mit hjerte…. Hvis vi havde plads, så ville jeg elske at have en hel væg kun med reoler og bøger, dims og kasser…. Men det har vi desværre ikke, så jeg må nøjes…

Har gået noget tid og funderet over, hvordan jeg kunne få bare en smule af det der med bøger og kasser implaceret i stuen, og her er så min løsning….

Jeg er vildt glad for det, og det har faktisk givet lidt mere luft i stuen…. Skabet er højere end det lilla, men det er lidt smallere, og så er det hvidt… Og samtidig fik jeg så lidt af det jeg elsker….

En af Mejses smukker ranker pyntet på siden af skabet, her kommer den så fint til sin ret.

Brevordnerne fiksede Jesper til mig, det er bare dem i pap fra Ikea, og så med lidt lækker tapet på ryggen, det er simpelthen pænt…..

Lørdag var jeg også på besøg hos Junette , som altid et himmelsk besøg…. Jeg skulle der ind for at hente tapet til et skabsprojekt – det viser jeg om et par dage, men altså, jeg kom jo hjem med lidt mere… Det er svært andet når man ser hendes stof & tapetmekka… Jeg er så fyldt med farveindtryk når jeg forlader hendes hjem….

De tapetstykker jeg fik med hjem, har lidt mere brunlige nuancher end jeg plejer, måske har det noget med årstiden at gøre… I hvert fald følte jeg for at få lidt “nye” farver med hjem…. De er dog stadig ret smukke nede i kurven sammen med alt det andet….

Det lilla skab er så flyttet ud i vinterhaven, og her passer det perfekt ind…. Jeg var lidt træt af det hjørne før, synes det så ret rodet ud, og det irriterede mig lidt…. Jesper griner af mig når jeg siger den slags, han sys jo her er farverod over alt, men altså… Jeg er detaljernes mand, og hvis noget generer mit øje, så sørger jeg altså for at forandre det….. Og lige nu, der er jeg meget tilfreds med den her krog igen….

Sidst men ikke mindst, så kan der plukkes fine små buketter i haven for tiden, og jeg elsker det…. smukkere findes vidst ikke…..

 • Reply
  Life of Livoni
  10. september 2012 at 9:51

  Hvor er det altså en god løsning med det skab!Rigtig fint at man kan gemme "de grimme" ting som dvd'er væk forneden, mens man kan udstille de fine sager for oven 🙂
  Jeg har selv for mange af de der reoler med kvadratiske huller fra Ikea, som bare kommer til at se rigtig rodede ud, når de fyldes med bøger, mapper, kasser og dimser – dem glæder jeg mig til at få skiftet ud og sådan et skab kunne sagtens blive løsningen.

 • Reply
  KagerbagerRikke
  10. september 2012 at 9:55

  En gang smukt altid smukt hos dig Louise 🙂

  God dag til dig og dine

  Kh Rikke

 • Reply
  Mai-Britt
  10. september 2012 at 10:02

  Rigtig font skab. Det pynter. Kan godt lide roen det giver, både i jeres stue og i vinterhaven.
  Går selv pg overvejer en skabs væg med Billy reoler.

  Har i købt den 28 eller 38 dybe? Jeg kan nemlig ikke helt finde ud af om jeg skal vælge den ene eller det andet…..

  Mvh
  Mai-Britt

 • Reply
  my little red suitcase
  10. september 2012 at 10:11

  The cabinet looks great. I love the wall paper on your ring binder files, such a good idea! in the paper in the basket is gorgeous, I must get hold of some more, have a good week, Heather x

 • Reply
  Louise
  10. september 2012 at 10:11

  Life og levoni – ej har du sådan en væg… den må du endelig da ikke pakke væk… det er SÅ FLOT…. kan du ikke istedet organisere rodet lidt…..

  Rikke – Tak, det var søde ord 🙂

  Mai-Britt – Jeg anede faktisk ikke man kunne købe den med 38 cm i dybden, det er der ikke nogle af vores der har… men så tror jeg måske også det lette udtryk går lidt af dem….

 • Reply
  Hønsering og æblekind
  10. september 2012 at 10:14

  Fantastisk at se en til der er faldet i billy fælden…. Vi har købt tre af slagsen og er SÅ glade for dem, det er ikke småting de kan rumme….
  Du har som altid fået det til at se dejligt ud.
  Endnu engang tak for massere af dejlig inspiration.

  N.

 • Reply
  Louise
  10. september 2012 at 10:14

  Heather – thank you for your nice words… Wallpaper has such great colors…. hav a nice day two…

 • Reply
  Louise
  10. september 2012 at 10:15

  Hønsering og æblekind – Ja jeg kan godt se de er vildt populære rundt omkring. Både i blogland og i bladene… men helt ærlig, de er da også vildt fine… Nu har jeg jo altid sværget til gamle møbler… så det er lidt specielt for mig at få den her slags nye ting ind… Men jeg blir mere og mere glad for det, og sælger derfor også ud af det gamle…. den periode er vidst forbi….

 • Reply
  Anonym
  10. september 2012 at 11:45

  Smukt med smukt på Louise. Du gør det igen 🙂 det ser vildt godt ud. Jeg er også selv ret vild med de Billy skabe fra Ikea. Jeg tror det kunne se rigtig fint ud med to farvede porcelæns knopper istedet for de hvide. Hvad synes du om det?
  Det lilla skab passet også rigtig fint ude i jeres vinterhave 🙂
  God solskins mandag til dig.
  Hilsner fra Lisa

 • Reply
  Conner✩s Nest...♥
  10. september 2012 at 11:51

  Rigtig fint, enkelt og roligt, ja – med den nye hvide Billy-skab 😉

  Vi har et stort gæsteværelse i kælderen, hvor vi gerne ville have en lang skab/reol-række langs den ene væg. Da Ikea så havde særtilbud i starten af året på disse Billy-skabe med den gule "limited edition"-farve, så kiggede jeg længe på dem! Desværre så længe, at de så ikke fås i den farve længere 🙁 Nu har jeg så i et stykke tid gået og overvejet den hvide model, ligesom du har, men så er de gudhjælpemig liiiiige præcis 2 cm for høje, ha ha 😀

  Sommerhilsener,
  Maja

  Conner✩s Nest…♥

 • Reply
  Stine -Auvills univers
  10. september 2012 at 12:23

  Her i huset er vi også svært glad for Billy reolerne. Een fungerer som en billig udgave af et vitrineskab i køkkenet, en væg i stuen er fyldt med reolerne til bøger, anlæg, kasser, lidt legetøj mm. Og så har vi også lige en lille een med låger for til at gemme vaser, lysestager mm i. Dejlig billig løsning, som kan sættes sammen som man lyster:-)

 • Reply
  Louise
  10. september 2012 at 12:40

  Lisa – jeg er også rigtig glad for skabene, både det ny, og det gamles nye plads… Ang. greb så er det bare noget jeg selv hittede på, det fulgte sådan et automatisk lukkesystem med, det har vi valgt ikke at bruge…. og grebene er somend fra anne black i hver sin farve….

  Maja – hvor ærgeligt både med farve og med højen. Kan i ikke bare save lidt af bunden, der er da nok at tage af synes jeg…

  Stine – Ja de er virkelig skønne de Billy stystemer, hvis vi havde plads ville jeg gerne have flere dag…

 • Reply
  Guldloks moster
  10. september 2012 at 13:25

  Ikea er bare fantastisk, det er super til at kombinere med de andre ting man har i hjemmet.

  Når vores niece på 11 år kommer hjem og besøger os og vi har fået noget nyt og hun sår får at vide det er fra Ikea, så siger hun moster altså I har så meget fra Ikea, er det et Ikea-hjem I har – og ja det er det jo nok, for vi har rigtig meget fra Ikea, blandet sammen med loppefund osv.

  Dejligt hjem I har, med masser af farver.

  Knus fra Lotte

 • Reply
  Kaylovesvintage
  10. september 2012 at 13:46

  your home looks amazing..
  your are really good with colors

 • Reply
  Conner✩s Nest...♥
  10. september 2012 at 14:24

  Jo, Louise – jeg har faktisk overvejet, om jeg ikke bare skulle save lidt af soklen af (for synes at kunne se på Ikea close-up billederne, at der er et stykke under den nederste hylde, som godt kunne afkortes)…

  Nu er det bare sådan, at det i forvejen er mig, der skal køre afsted, købe, hente, samle og stille op – så hvis jeg skal gøre det med 3 skabe, ved jeg ikke, om jeg også orker at skulle gå i gang med sav og et waterpass, så de ikke kommer til at stå skævt 😉

  Hér i hjemmet er det nemlig mig, der er handywoman, og min kære husbond er ham, der opgiver bare ved at KIGGE på et styks usamlet møbel 😀

  Sommerhilsener,
  Maja

  Conner✩s Nest…♥

 • Reply
  Dorte
  10. september 2012 at 15:12

  Hvor er det hele bare fint! ;o) Dejligt med alle de billeder – du bor bare så skønt… Suk…alt det tapet ;o)

 • Reply
  Fru Bach
  10. september 2012 at 15:48

  Det ser jo bare super godt ud hele vejen rundt

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  10. september 2012 at 15:55

  Hej Louise.
  Skabet er super flot – synes, jeg har set det andre steder i blogland også. Det er super praktisk, må man sige 🙂
  Og fine tapeter også – du har da efetrhånden en stor samling 🙂
  KH Anna

 • Reply
  Janni Hansen
  10. september 2012 at 20:13

  Hvor bor du bare dejligt 🙂
  Jeg synes godt nok du har mange dejlige farver i dit hjem.

 • Reply
  Ævlebævle
  10. september 2012 at 22:20

  Super fint skab jeg har selv overvejet den, og mon ikke om den ikke flyter ind i løbet af vinteren, jeg er så træt af at se på vores krumelure møbler.
  Fine brev ordner, den ide snupser jeg lige 😉 det kunne se fint ud på vores lange bog hylde.

 • Reply
  Louise
  11. september 2012 at 8:56

  Maja – ja måske var det nok bare nemmere så at finde et skab der var 2 cm kortere… ha ha

  Dorte – tak for de søde ord, glæder mig til at hilse på dig til november 🙂

  Fru back – tusind tusind tak 🙂

  Anna – Ja, altså de tapeter kan jeg bare ikke få nok af… til tider køber jeg dem også bare fordi jeg sys de ku være fine i min kurv, ikke fordi der er specielt formål med dem… h aha… og skabet, ja det ses vidst mange steder rundt omkring, og det er da helt forståeligt, det er så fint….

  Janni – Tak for de søde ord, er glad for du synes om det 🙂

  Jeanett – Det er lige præcis sådan jeg har det… har bare fået nok at slidt og hvidt og krummelurer… jeg gider dem bare overhovedet ikke, så du DR 1 boligprogram igår, jeg var ved a t dø over det hvide hjem. Og jeg har boet sådan i mange år…. godt den tid er ovre da…. uff…. Og du stjæler bare ideen, den er nemlig rigtig fin….

 • Reply
  Julie fra Julies Kreahule
  11. september 2012 at 10:52

  Louise altså, det ser bare godt ud! Jeg overvejer også om vores store karlekammerskab skal ud af stuen.
  Glæder mig sådan til at se dit hjem snart:-)

 • Reply
  Louise
  11. september 2012 at 16:36

  Julie, sådan en reol æg ville os være vidunderlig hos dig… Og glæder mig også rigtig meget til den dag..,

 • Reply
  Mama Lola
  12. september 2012 at 8:42

  Elsker som altid billeder fra dig:)

 • Reply
  Louise
  12. september 2012 at 8:51

  Tak Vicki, jeg er jo også top vild med indlæg fra dig 🙂

 • Reply
  Mama Lola
  12. september 2012 at 9:04

  Elsker som altid billeder fra dig:)

 • Reply
  Mama Lola
  12. september 2012 at 9:04

  Elsker som altid billeder fra dig:)

 • Reply
  Christina // Life of Livoni
  12. september 2012 at 13:22

  Hov… fik lige øje på de nye spisebordsstole. De er rigtig flotte og passer rigtig godt ind 🙂 Suk,jeg ønsker mig nogen magen til, bare med træ forneden 🙂

 • Reply
  Louise
  13. september 2012 at 14:26

  Vicki – tusind tak søde du 🙂

  Christina – de er ikke nye, de er bare flyttet fra vinterhaven og ind til spisebordet, og omvendt… men vi er glade for det, man sidder så godt i dem.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar