Uncategorized

Den helt rigtige stol….

20. september 2012

Som lovet kommer her et par billeder af den anden stol,jeg fik hentet hjem, og det er den helt rigtige…. Sådan føles det i hvert fald…. Det skal siges min veninde og jeg, vi sad nok i 25 forskellige stole før vi besluttede os, men vi blev ved med at vende tilbage til denne, og heldigvis for os, så var der præcis 2 af den her stol…..

Betrækket er ikke så kønt, så det har jeg pakket ind…. Men det er knap så besværligt at skifte som på den anden, og det vil derfor ske indenfor en realistisk tid….

Jeg er vild med den her stol, fordi jeg synes den passer rigtig godt til stuen, fordi man sidder smadder godt i den, men mest fordi den minder om min mormor og morfar…. Jeg har før nævnt dem i forbindelse med vores nye “kolonihave”, men også deres hjem bærer præg af mange smukke ting.

Min morfar der desværre ikke er blandt os mere, havde et helt specielt syn på smukt træ, det har jeg endelig også fået øje på…. Min morfar var møbelsnedker, så han forstod sig virkelig på godt håndværk, han satte pris på det og værnede om det…. Det er derfor også en dejlig fornemmelse for mig, at noget af det smukke træ også har fundet vej til vores hjem, og jeg føler en lille smule af min mormor og morfar også i hjemmet nu…..

 • Reply
  /Rikke
  20. september 2012 at 14:20

  Den ser også bare så fin ud! Dejligt med minder 🙂

 • Reply
  Antje
  20. september 2012 at 14:38

  Oooh, I remember the fabric of the pillow from my own childhood! We had bedclothes like this. 🙂
  And the chair is just georgeous! It looks sooo cozy.
  Have a nice day!
  Antje

 • Reply
  Vera
  20. september 2012 at 15:25

  Jeg kan fint forstå dig, stolen er rigtig fin. Det er din kurv med vattæpper nu også, jeg har længe beundret den, så nu bliver jeg altså nød til at høre hvor det var du fandt den henne? For sådan en står altså på min juleønskeseddel i år:)

 • Reply
  Therese
  20. september 2012 at 15:26

  Jeg tror den stol er fuldstændig magen til en jeg købte i weekenden 🙂 Lidt sjovt 🙂 Den er superfin 🙂 også her er puderne topgrimme, så der skal klart syes nye, snart 🙂

 • Reply
  Dorte
  20. september 2012 at 16:28

  Hvor er den fin, har en magen til- som desværre er malet sort- det har jeg fortrudt en del gange de sidste år :o( Lækkert tæppe i øvrigt ;o)

 • Reply
  Blogmoster
  20. september 2012 at 18:40

  Super fin stol:))))

 • Reply
  Blåbærlina
  22. september 2012 at 0:33

  Så koselig stol og koselig stue.
  Du har så nydelige farger og stil, love it!!
  Teppene, putene og alt :O)
  God weekend til deg!
  Nina

 • Reply
  Louise
  22. september 2012 at 8:02

  Rikke – Ja det føles bare så rigtigt med den stol… underligt man kan ha det sådan med et møbel 🙂

  Antje – Oh my, du you have this wonderfull fabric, lucky lucky you…

  Vera – Jeg har købt den hos en dame som har oceaner at ting i sin gård, hun står bla altid på Brørup marked og vorbasse og vidst også bagagerumsmarkeder ….. Du kan sende mig en mail, så kan jeg give dig hendes nr. Måske hun har flere

  Theres – Ja de hynder er altså ikke så pæne… det blir rart når de en gang bliver skiftet… men lige nu lever jeg ok med den som den er, for man sidder altså rigtig godt.

  Dorte – Ej ja, det var da faktisk super ærgeligt… Men de koster jo heldigvis ikke alverden, måske du skulle købe en ny i træfarver 🙂

  Blogmoster – Ja det synes vi også

  Nina – Tusind tak for dine søde ord, dem blev jeg glad for. Også go weekend til dig

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar