Uncategorized

Ny bordplade i køkkenet….

25. september 2012

Vi har fået ny bordplade i køkkenet….. Jubiiiiiiii…… Den er godt nok meget svær at fotografere, specielt i det her morgenlys og med mit kamera, men jeg har gjort det bedste jeg kunne, og håber det giver en nogenlunde fornemmelse….

Vores gamle borplade har længe trængt til at blive skiftet….. Den har haft sådan et sted, hvor den konstant blev ved med at klistre, jeg har gjort utallige forsøg på at fjerne det, men det lykkedes bare aldrig… Og så var jeg bare blevet godt og grundig træt af det der landkøkken-look…. Jeg er færdig med den periode, det er jeg bare…..

Søndag eftermiddag blev derfor brugt på en tur til Ikea, begge unger i bag og så afsted…. Bordpladerne var godt nok lige lange nok, så Jesper måtte lave en råskæring udenfor Ikeas vareudlevering…. Utroligt hvad folk kan have af kommentarer til den slags…. “nu må vi håbe i ikke skærer forkert… tøhø….” Ja det må vi håbe….

Der blev ikke skåret forkert, og mandag aften brugte vi på at få den monteret…..

Det føles som at have fået nyt køkken, her er bare rent rent og atter rent, den fornemmelse manglede jeg med den gamle bordplade, og den er her nu…. SÅ SKØNT….

 • Reply
  by.bak - interiør og livsstil
  25. september 2012 at 8:54

  Aj hvor er du heldig! Jeg drømmer også bare om en ny i vores køkken. Er den hvid eller grå? Bliver lidt i tvivl på billederne – det ser i hvert fald super godt ud Louise 🙂

 • Reply
  by.bak - interiør og livsstil
  25. september 2012 at 8:56

  Har du forresten fundet ud af det med blogtoppen? Der er en eller anden vejledning til og jeg husker det som ret nemt at få ordnet. Det er bare længe siden jeg gjorde det, så hukommelsen svigter desværre 🙂

 • Reply
  Louise
  25. september 2012 at 8:57

  Dorte – Den er smart den bordplade, for den er lys grå på den ene side og lys blå på den anden og så har den hvide kanter…. Jeg var meget tiltrukket af den blå side, men synes alligevel den grå var mere tidsvarrig, så det var den vi valgte op af…..

  Og Nej, jeg fandt ikke ud af det, jeg kunne simpelthen ikke få den html kode til at fungere… desværre….

 • Reply
  Trine - Søhesten
  25. september 2012 at 10:22

  Så fint! Vi trænger i den grad også til en ny bordplade. Måske også et nyt køkken…jaja, hver ting til sin tid.
  Men smukt er jeres køkken i hvert fald! Tak for endnu mere dejlig bolig-inspiration 😉

 • Reply
  Alexandra K
  25. september 2012 at 11:52

  Hej!
  Efter att ha följt din blogg ganska länge författar jag nu mitt första kommentarsinlägg. 🙂 Helt enkelt därför att jag vill säga stort TACK för all inspiration. Du har verkligen ett helt fantastikt hem, som jag inspireras av i både stort och smått. Färskalorna(!) är underbart fina likaså barnrum, kuddar, tapeter etc. Att ta del av dina härliga fotografier slår vilken inredningstidning som helst!

  Hälsningar från,
  Alexandra

 • Reply
  Mama Lola
  25. september 2012 at 12:06

  Rigtig fint Louise, nu kan jeg ikke huske farven på den gamle… Men dette er hvertfald også rigtig fint:)
  Altid dejlige billeder og et dejligt hjem:)
  Kram

 • Reply
  Louise
  25. september 2012 at 13:49

  trine – det er i hvert fald en billig løsning når man trænger til fornyelse… Ikea har meget godt.

  Alexandra – Tusind tak for dine søde ord og velkommen til… Jeg forstår ikke helt alle ordene, men jeg fornemmer det er ret positivt ment 🙂 Ha en dejlig dag

  Vicki – Det var en massiv egetræsbordplade vi havde før… Og den havde jeg bare fået nok af…. Men tak for de søde ord

 • Reply
  het Meisje van de Zeppelinfabriek
  25. september 2012 at 14:59

  I really love the blue elements in your kitchen… Perfect blue!

 • Reply
  Jolana
  25. september 2012 at 21:43

  Your kitchen looks sooo nice! New working board looks great 🙂 Jolana

 • Reply
  Davids Engle
  25. september 2012 at 21:48

  Melder mig i rækken af kvinder, som gerne vil have skiftet køkkenbordspladen ud. Jeg har overvejet at male vores. Mon ikke man kan det. Så i en boligreportage, at nogen havde malet deres hvid! Nu må jeg se. Flot ser det ud hos Jer.
  Knus

 • Reply
  Beppe
  25. september 2012 at 23:05

  Bordplaten ble superfin 🙂 Ler når jeg leser om alles kommentarer på IKEA – mannen min er av oppfatning, av at sånne kommentarer er værre en at noen roter i undertøy-skuffen hans, uten å spørre om lov 🙂 Hi hi
  I Beppehjemmet er kjøkkenbordet malt, ettter STOR inspirasjon fra deg <3 Beppeklem

 • Reply
  Louise
  26. september 2012 at 12:50

  Het Meisje – Thank you for your nice words, blue is also my favorite color…

  Jolana – Thank your for your nice words, That was so sweet of you.

  Kate – Jeg havde faktisk også overvejet at male, vi har snakket om det mange gange, vi har også haft snakket om hvide klinker som bordplade, nu kommer de dog på væggen over komfuret istedet… på et tidspunkt:-) Men da vi så priserne på bordplader i Ikea, så blev vi bare enige om at det altså var meget billigere og nemmere at skifte hele pladsen, så det gjorde vi…. HÅber du snart kan få det gjort også 🙂

  Beppe – hvilke kommentarer om Ikea er det du lige tænker på, tror ikke helt jeg er med 🙂 Men tak for de søde ord om min blog, det glæder mig at høre jeg kan inspirere andre.

 • Reply
  mumi
  26. september 2012 at 14:40

  hvor er det blevet lyst og lækkert !!! jeg kan også godt lide sutterfad!!! 😉

 • Reply
  KATHRINE
  26. september 2012 at 21:46

  Nogle gange er verden bare forunderlig!

  vi har samme køkken, har i skrivende stund en (mere end irriterende) egetræs bordplade – der, som du beskriver SÅ smukt, bare ikke længere føles ren, selvom du tørrer den helt af. Sådan er det præcist herhjemme!!

  Vi diskuterer dog hvor meget det vil ændre hele køkkenets stil at skifte bordpladen ud til noget, der ikke er træ…. Jeg er knap så modig lige dér !

  Nu da jeg har set din, giver det hele mening! TAK for en lækker blog, som jeg nyder godt af. Der er altid god inspiration at hente hos dig!

  /Kathrine.

 • Reply
  Tine
  27. september 2012 at 22:26

  Fint med ny bordplade, men bliver altså lige nød til at høre, hvorfor I ikke bare sleb den gamle bordplade ned, nu det var massiv egetræ?

  Dejligt med en følelse af nyt køkken. 🙂

  Kram

 • Reply
  Ævlebævle
  30. september 2012 at 13:26

  Det ser super godt ud, jeg kan godt følge dig i det med landstilen, sådan har jeg det også, den er bare lidt svær at komme af med herhjemme.

 • Reply
  Leizys Barslerier
  3. oktober 2012 at 7:25

  Det ser så lækkert ud. Er så imponeret over alle jeres initiativer :o)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar