Uncategorized

Et kig fra køkkenvinduet…. & Lille Nørd….

7. oktober 2012

Jeg laver en del om her hjemme for tiden, og jeg elsker det…. Det er i sådanne tider jeg er aller mest i mit es…. Men jeg har dog valgt denne gang, at jeg først viser frem når jeg er helt tilfreds…. Men så lover jeg også et rigtig fint indlæg, med masse af detaljer 🙂

Dog ved jeg mange af jer er helt med, for instagram har jeg alligevel været lidt aktiv på….

Men mens jeg lige venter på de sidste detaljer, så vil jeg vise hvor smuk haven er lige nu. Eller i hvert fald den del af den, som jeg kigger på fra køkkenvinduet. Jeg elsker simpelthen det her syn. Farverne der ude er smukke og fine. Alle de nye tiltag i haven har virkelig taget fat, jeg er så imponeret over hvor hurtigt det faktisk går…. Og så glæder det mig, at lige præcis de blomster i bedet midt i haven, det er nogle som blomstrer endnu, og det er dem jeg kan se fra vinduet… Heldigt synes jeg….. Og ikke engang bevidst…..

Idag havde mine piger også en stor oplevelse, Lille Nørd viste sig nemlig at være i Hedensted. Jeg fandt ud af det 35 min før de skulle starte, og var faktisk på vej til et lokalt loppemarked. Jeg besluttede at jeg måtte runde loppemarkedet på et kvarter, og så sørgede Jesper for pigerne var klar præcis 25 min senere.

Vi nåede lige præcis at ankomme da Kristian og Katrine gik på scenen…. Og sikke et held vi gjorde det. Merle var helt med på hvad der foregik, og hun var så optaget af showet… Neel sad bare og rokkede og pegede på hendes søde facon. Hun kunne muligvis godt kende sangene hjemmefra, men det var klart Merle som nød oplevelsen mest.

Dog var det lidt svært for os at få pigerne frem så de kunne se noget…. Her undlader jeg min egentlig mening om den slags…. Men heldigvis lykkedes det at få det meste af showet set med barneøjne….

PS: fik også et par ret fine ting på loppemarkedet… så alt i alt en go go weekend….

 • Reply
  Karina/Tungelunden
  7. oktober 2012 at 22:11

  Sikke en skøn udsigt fra køkkenvinduet 🙂 De er da også gode de to fra Lille Nørd – godt i nåede at få det med.

 • Reply
  Snullemor
  7. oktober 2012 at 22:43

  Spændende hvad du nu har fundet på ; )
  Jeg synes I har en helt anden stil udenfor end indenfor… er det ikke rigtigt?

 • Reply
  Wilhelmine
  7. oktober 2012 at 22:54

  Så fin utsikt fra kjøkkenvinduet. Bloggen din er alltid så fin å lese, masse inspirasjon;) Ha en glad uke som kommer, hilsen fra Wilhelmines blogg

 • Reply
  mom of mini
  7. oktober 2012 at 23:26

  Hvor er det bare en skøn skøn have i har jer udenfor vinduet 🙂

  http://www.theibizamom.blogspot.com

 • Reply
  Ulrikes-Smaating
  8. oktober 2012 at 4:22

  hej,
  det var sikker en god sted at kigge på :0), du har bare et fint blog! du må gerne kigge forbi i min blog, hvis du har lyst…jeg har en konkurrence, du må gerne skrive en kommentar i dansk; vi er tysker og bor i Pandrup/ Nordjylland og jeg skriver tosproede, jeg syer rigtig meget…
  kærlige nathilsener
  Ulrike

 • Reply
  Mie
  8. oktober 2012 at 7:15

  Lille nørd er fantastisk:-) Min søn elsker det:-)

 • Reply
  Louise
  8. oktober 2012 at 8:39

  Karina – Det var bestemt en stor succes, er så glad for vi nåede det.

  Snullemor – hmm nej det tror jeg faktisk ikke vi har, jeg sys det passer meget godt sammen 🙂

  Wilhelmine – Tak for de søde ord, er glad for at høre når jeg kan inspirere andre.

  Mom – tak for de søde ord, er også ret glad for udsigten 🙂

  Hej Ulrike – Tak for de søde ord og velkommen til

  Mie – Lille Nørd er bare fantastisk, de er så gode….

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar