Uncategorized

Efterår….

22. oktober 2012

Det der efterår har taget lidt tid om at ramme mig….. Jooo jeg har godt opdaget det regner mere, og det er blevet køligere, men jeg synes bare de sidste måneder er fløjet hurtigere, end jeg selv har kunnet følge med….

Et par dage helt ned i gear, har gjort at jeg har opdaget efteråret, opdaget det sådan rigtigt….. De hyggelige morgener med mørke og stearinlys, de tidlige aftener med brændeovn og slumretæpper…. aahhhh

Jeg har mærket det nu, og jeg elsker det.

Jeg har dog forsøgt at kreere to små dr. Ingrid perlargonier i mine vinduer, bare for at holde en smule på den der sommer. Og nu har de taget godt fat kan jeg se, elsker at se blomster der spirer, og derfor står der også en af dem i mit køkkenvinde.

Imorges tog jeg det her billede ind gennem huset, jeg synes det fangede en helt almindelig efterårsmorgen her hos os.

Men på bordet i vinterhaven er også 4 små træer fra kähler kommet frem. Jeg synes at have læst, at mange af Jer faktisk har dem stående hele året, sådan har jeg slet ikke tænkt på dem, jeg synes de er meget julede…. Men nu hvor efteråret har ramt mig, så er også julen begyndt at trænge sig på. Jeg glæder mig til den i år, også fordi vi har mindst ‘et barn der har helt styr på julen nu, det giver en helt anden lyst og glæde til at indtage december.

Så nu er de her træer kommet frem, og julen kommer langsomt bagefter….

 • Reply
  Binemor
  22. oktober 2012 at 9:29

  Mine er også kommet frem, desværre kan de ikke stå på sofabordet for Emil. Jeg elsker dem!

 • Reply
  Pia
  22. oktober 2012 at 14:08

  Der er noget særligt ved efteråret, de hyggelige morgener, stearinlys, dufte og smukke farver…

  De fine kähler stager har jeg stadig tilgode, og synesfint at de kan pynte hele året.

 • Reply
  Stine Hoelgaard Johansen
  22. oktober 2012 at 17:29

  Dejlige billeder:))

 • Reply
  Jolana
  22. oktober 2012 at 21:19

  I repeat myself, but… our children love pillows, quilts… whatever for their comfort… And your round cushion is… great!!! 🙂 And yes, you are talking about autumn… at our country autumn is underway too, weather is cold and damp and… yes, Christmas holidays are coming 🙂 I just finish the crochet quilt for my daughter (inspired by yours) and maybe I will sew similar cushion for my little son 🙂 Maybe 🙂
  Have a lovely week, Jolana

 • Reply
  Christina
  22. oktober 2012 at 23:44

  hihi – har også lige lavet efterårsindlæg, men dine billeder ser mere ud som efterår… og jeg har også fået lys i mine kähler – det er så hyggeligt 🙂

 • Reply
  Louise
  23. oktober 2012 at 8:42

  Binemor – Nej det er ikke altid de små er så gode til at lade tingene stå, men Neel er faktisk rigtig go til det 🙂

  Pia – Ja det er en skøn stemning, jeg kan også ret godt li den.

  Stine – tusind tak 🙂

  Jolana – maybe you will show your work ??

  Christina – Har lige været forbi dig, kan ikke lige se noget efterårsindlæg…. er det mon forsvundet?? Du har også de skønne træer fremme hele året ik?? Men mon ikke vi burde investere i et af de mere helårsagtige 🙂 hvilket er det du har kig på??

 • Reply
  Jolana
  23. oktober 2012 at 22:35

  Louise, yes 🙂 I just try to finish the edge of quilt. I will take some photos and create the post on my little blog 🙂 J.

 • Reply
  Jolana
  24. oktober 2012 at 13:16

  Done. Finished 🙂 If you want, you can look at my blog: http://vjahodovce.blogspot.com/
  Have a lovely day, Jolana

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar