Uncategorized

Tamras tryllerier….

14. november 2012

Her hjemme er vi en smule ophængt for tiden, og oven i det, så har Neel fået lungebetændelse…. Det er i sig selv en historie jeg behøver komme ind på, men det er virkelig en kamp at få penicillin i hende….. Stakkels lille barn…..

Men midt i al det hele, så kom der igår en skøn skøn pakke fra Tamra . Hold da op en pakke…. Jeg havde bestilt en fine kløvertrøje til Neel et par juleting (dem ser i en anden dag) og et cover til min telefon, og resten var bare fine lækre overraskelser fra Tamra…. Jeg havde godt nok kommenteret på instragram, at jeg elskede hendes sjove fine julepynt, men havde da aldrig drømt om at hun ville sende mig et eksemplar af hver…. Skulle i andre være lige så forelskede som mig, så skriv til Tamra på hendes blog lige HER . Jeg ved hun laver dem alle på bestilling 🙂

Oven i det, så har hun også lavet en ranke med sjove juleophæng, jeg havde nævnt jeg elskede den som Rakel havde lavet sidste år, og sørme om ikke Tamra også kunne kreere sådan en til mig… Jeg er fuldstændig imponeret, tak for inspiration til Rakel, og tusind tusind tak for smukke ting Tamra, wauw hvor jeg glad for sagerne…. Nu kan julen bare komme an da……

 • Reply
  Tamra
  14. november 2012 at 15:31

  Godt du blev glad for pakken:-). En enkelt juleting havde du vist bestilt, men resten måtte da med i pakken til dig søde Louise:-)

 • Reply
  Louise
  14. november 2012 at 16:24

  Jo Jo du har helt ret, og flere kommer til… Du er jo drøn hamrende dygtig… ELSKER dine ting.

 • Reply
  frk.regnbue
  14. november 2012 at 16:36

  Det er fantastisk som der bliver udvekslet gaver her i blogland – har faktisk også lige lavet et indlæg om det i dag. Har også en retro give away, du er velkommen til at kigge forbi:-)
  Kh Christina

 • Reply
  Julie
  14. november 2012 at 19:48

  Waaauw Tamra er altså bare så dygtig! Vildt fine ting. Lige dig Louise:-)

 • Reply
  Tamra
  14. november 2012 at 20:17

  Tak Julie:-). Der er forhåbentligt også snart en pakke på vej til dig:-)

 • Reply
  wannabe husmor
  15. november 2012 at 14:00

  Sikke lækre ting det er dejligt at blive overrasket lige så dejligt som det er at overraske. smukke billeder du har taget af tingene

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar