Uncategorized

Forandring fryder….

14. januar 2013

Lørdag var vi aktive her hjemme, jeg elsker den slags dage….. Det var min sovelænge dag, men jeg vågnede ret tidligt, og kunne slet ikke vente med at komme igang….

I køkkenet fik jeg endelig tallerkenrækken op igen, jeg har savnet den lige siden den blev pillet ned, men den har hængt hos pigerne med bøger, så den var ret optaget der ude…. Men i fredags modtog jeg en ny rulle tapet, en tapet jeg fortrød vi ikke bare fik sat op fra starten af. I og med jeg er lidt mættet af det der retro, så havde jeg også fortrudt den tapet der hang hos pigerne i vinterhaven. Og da jeg endelig fik muligheden for en hel rulle af den lækre blå tapet, så greb jeg fluks chancen.

Nu er børnehjørnet så lavet lidt om, der er kommet nyt tapet, og de har fået det søde gamle medicinskab ud til dem istedet. Der kom tapet på bagvæggen, og nu synes jeg det hele fungerer meget bedre der ude, og for mit øje, også meget mere roligt. Specilt Neel er også meget begejstret for det lille skab, og den nye køkkendel af Brio køkkenet, hun trak fluks stolen helt der over, og sad længe og legede med de små køkkenting, hun elsker at putte ting ind og ud af kasser og skabe. Den nye køkkendel fik hun til sin 2 års fødselsdag, og jeg synes det lille køkken nu er så hyggeligt.

I stuen var vi også aktive, den store kommode er ikke længere gul, den er nu blevet helt helt lys grå. Og også det valg er jeg blevet meget glad for.

Jeg føler de fine stager og det lækre keramik kommer meget mere til sin ret, når omgivelser har lidt mere rolige rammer….. Nu må i ikke tro jeg går fuldstændig i stilren design retningen…. Det kommer jeg aldrig til, jeg elsker dims og dut og det vil jeg altid gøre. Men den store farvebølge og retrobølgen, den er jeg vidst lidt færdig med, istedet finder jeg tilbage til de lidt lysere rammer….

Min 3 kæde fra happy lights er også flyttet ind. Den er købt i vores lokale Rustik Butik her i Hedensted, det er dejlig let når man sådan kan hente dem lige rundt om hjørnet. I disse dage har de også 25% på dem, så det var om at gøre et kup når man nu kunne….. Jeg kan kun anbefale dem, de skaber en helt speciel hygge lige gyldig hvor man hænger dem :-).

 • Reply
  line bank rønne
  14. januar 2013 at 12:00

  Skønne forandringer! Den sorte tallerkenrække giver en fin kant til jeres køkken – fint!Og så er pigernes legehjørne jo bare så hyggelig og den blev ikke mindre hyggelig af det nye tapet! Lækker lørdag – I er sørme aktive!

 • Reply
  Kristina/www.myhouseins.blogspot.com
  14. januar 2013 at 12:14

  Er vild med de nye forandringer især ved børnene 🙂

 • Reply
  mumi
  14. januar 2013 at 13:07

  hvor ser det super godt ud..selvom det var også flot før 🙂 smider du snart billede af kommoden på insta? glæder mig at se den i action 🙂

 • Reply
  Louise
  14. januar 2013 at 13:19

  Line-
  Det var en meget aktiv lørdag, jeg elsker den slags dage…. Vi har to ret store planer for huset i år, den ene har vi råd til, den anden har vi ikke helt… Men håber det kan lade sig gøre alligevel…. vi får se. Men tak for de søde ord 🙂

  Kristina-
  Det er jeg også selv, og har da lige opdaget jeg havde glemt billederne af kommoden, de er her nu.

  Mumi-
  Ahh nu forstår jeg pludselig din besked, jeg har jo glemt at sætte billeder ind af kommoden… De er her altså nu 🙂 🙂

 • Reply
  Menthe Blanche
  14. januar 2013 at 14:29

  Lovely interior!

 • Reply
  Anne-Sofie (Fingernem)
  14. januar 2013 at 19:14

  Nå det var det tapeten skulle bruges til. Så du skrev på ts, havde selv købt en rulle af hende 🙂 Det ser super smukt ud som altid Louise. Du har ret i det med kommoden, det gør at tingene kommer mere frem (især kubus stagen synes jeg 🙂 )
  Hav en dejlig aften
  Kh Anne-Sofie

 • Reply
  wannabe husmor
  14. januar 2013 at 20:46

  Sikke fint det ser ud hos dig

 • Reply
  Didde-Louise
  14. januar 2013 at 20:51

  Jeg er enig – især din kommode synes jeg var så synd, at du gav gul maling dengang. Men jeg kender nu godt følelsen af at have lyst til at male det. Jeg har malet flere ting, som jeg da har fortrudt.
  Men man kan jo altid male det igen, selvom det tager tid.
  Sliber I det helt af (det gamle maling), før I giver det et nyt lag?

  Er forresten vil med vinterhaven. Der ser så hyggeligt ud!

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  14. januar 2013 at 22:05

  UUh, kan godt li det med at bevæge sig i en lidt mere hvid retning.. For mig må alt helst gerne have lyse, hvide, grå rammer, så der er plads til farverige ting rundt omkring.. Det er også det, vi går efter i den nye lejlighed – lyst, lyst, lyst 🙂

 • Reply
  Tine
  14. januar 2013 at 22:59

  Hvor ser det fint ud, Louise. Jeg var vild med kommoden i gul, også op af tapetvæggen, men den hvide udgave er nu også så fin.

  Glæder mig til at se det live en dag.

  Kram til dig

 • Reply
  Louise
  15. januar 2013 at 9:00

  Menthe –
  thank you so much

  Anne Sofie-
  Ja jeg så faktisk også godt at du havde købt en rulle:-) hvad skal du bruge din rulle til?? Men ja, jeg er så glad for den er blevet malet, det gav lige mulighed for lidt andre ting som før virkede rodet… og forandringer er altid godt.

  wanna be husmor-
  Tusind tak, jeg er også selv rigtig glad for det.

  Didde-Louise-
  Jeg hverken sliber eller pudser eller grunder, jeg maler bare…. og man kan da også godt se, at vores ting ikke er sådan spot on perfekte, men det er ok for mig, sådan kan jeg godt li det 🙂

  Anna –
  Jeg fornemmer faktisk tit, at vi to bevæger os i samme retninger på nogenlunde samme tid… det er hyggeligt synes jeg… vi startede jo også med at blogge på nogenlunde samme tid 🙂 ps – smukt tapet i har valgt til gangen….

  Tine-
  Den gule var også super flot, jeg er helt enig, men den her farve skaber bare lidt flere muligheder for de ting der står oven på. der var meget der hurtigt så lidt for rodet ud, fordi der netop var gul kommode og 4 forskellige greb, nu er der bare ro ned af, selvom der står mange ting på toppen… det kan jeg li,… i hvert fald lige nu, men hvem ved, måske har den en anden farve om et år… ha ha…

 • Reply
  Anja
  15. januar 2013 at 16:27

  Det ser super fint ud Louise, er vild med den sorte tallerkenrække imod de fine blå ting i den. Jeg påtænker også at male en kommode herhjemme grå, men i en lidt mørkere nuance, synes det passer fint til de turkise, pinke og sort-hvide farver. KH Anja

 • Reply
  det ALLERBEDSTE...
  15. januar 2013 at 20:49

  Super skønne forandringer Louise, synes tallerkenhylden hænger rigtig fint i dit køkken og lækre lækre ting den indeholder;0) Smukt tapet, og så flot kommoden er blevet! Det giver, som du siger, mere ro med en lys grålig farve:0) Lyskæden er bare så hyggelig, måske den skulle på ønskesedlen..;0)
  Kh. Louise

 • Reply
  det ALLERBEDSTE...
  15. januar 2013 at 20:49

  Super skønne forandringer Louise, synes tallerkenhylden hænger rigtig fint i dit køkken og lækre lækre ting den indeholder;0) Smukt tapet, og så flot kommoden er blevet! Det giver, som du siger, mere ro med en lys grålig farve:0) Lyskæden er bare så hyggelig, måske den skulle på ønskesedlen..;0)
  Kh. Louise

 • Reply
  Ævlebævle
  15. januar 2013 at 22:48

  Super fine forandringer, jeg har også altid været vild med det tapet, og der er blevet rigtig fint der i lege hjørnet. Lidt sjovt jeg har også lige skrevet i et indlæg idag, at jeg er ved at være mættet af for meget retro pang farver. Jeg søger mere mod det lyse og enkelte, ikke at jeg vil fuldstændig skifte stil, der er jeg for meget til nips, lige som dig, men der kommer heltsikker mere natur og lyse farver ind herhjeme

 • Reply
  betine
  16. januar 2013 at 22:20

  Hvor er det bare flot, Louise…

 • Reply
  Stine Hoelgaard Johansen
  17. januar 2013 at 10:46

  Det ser rigtig fint ud det hele.
  Gråt er godt og skaber ro! Flere af mine "småmøbler" har også fået med den grå pensel.
  Stine:)

 • Reply
  Louise
  18. januar 2013 at 11:40

  Anja-
  Du har helt ret, man kan lege med mange flere farver når møblerne har lidt mere basisbetonede farver, det er jeg også kommet frem til. Er sikker på det blir fint 🙂

  Louise-
  Hvis ikke du har en happelight kæde, så må du simpelthen ud og investere i en, det er næsten et must i indretningen for tiden, den kan hænge alle steder 🙂 og tusind tak hvis du gider kigge efter de der HD kasser til mig, jeg ville blive LYKKELIG hvis du kunne finde dem.

  Jeanett-
  Vi rammer tit den samme bølge på samme tid synes jeg… det er lidt sjovt 🙂 Men så ved du jo præcis hvordan jeg har det, retro og tapet blir bare lidt pludselig lidt for meget. Ikke fordi det skal ned af væggene, men det skal bare heller ikke være alle steder på æsker, dåser og puder længere….

  Betine-
  Tak søde du 🙂

  Stine-
  Ja det er lidt nemmere at arbejde med resten af indretningen her i stuen nu, det kunne jeg hurtigt mærke, sjovt som sådan en farve har så meget magt.

 • Reply
  Nanette Andreasen
  22. januar 2013 at 12:18

  Hvor er det lækkert, elsker pigernes køkken så skønt at jeg bliver inspireret til at gå igang hos min lille trut med det samme…

 • Reply
  Regnbuebarnet Vigga
  28. januar 2013 at 21:07

  Jeg er SÅ vild med det børnehjørne. Jeg var sev ret tilfreds med vores lige indtil jeg så jeres. Er dybt jaloux!!! 😀

  Må jeg spørge, hvor tapetet er fra?

 • Reply
  Anna Margrethe
  9. februar 2013 at 8:29

  Arj hvor er du god, jeg står netop og overvejer de stole fra Ikea til min søns værelse og vi har i forvejen et stolesæt ala det andet i har så det var super at se det sammen!

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar