Uncategorized

Detaljer på en fredag…..

18. januar 2013

Detaljer fra en fredag i vores hjem, farveskalaen som jeg kan li den lige nu, noget mere afdæmpet end tidligere….. Snart skal der handles, hentes unger og livet skal leves i det lille hus i Hedensted……

 • Reply
  Wilhelmines Blogg
  18. januar 2013 at 11:41

  Elsker din stil og bloggen din, så mye fin inspirasjon;)) Ha en riktig god helg, klemmer fra Wilhelmines blogg

 • Reply
  Sanne
  18. januar 2013 at 12:13

  Åååhh drømmer også om LuckyBoySunday puden i lænestolen..Farverne er lige i øjet. Ha en dejlig weekend;)'
  Hilsen fra
  Sanne

 • Reply
  Maria
  18. januar 2013 at 12:25

  Dejlige detaljer Louise 🙂

  Og ja, man ændrer jo gerne stil med årene (eller lidt oftere hvis man er interiørgal). Det er sjovt med det, jeg husker mig selv for bare 3 år siden – der er en verden til forskel fra der til nu. Dengang var der ritig meget retro, loppefund osv. Og før den periode var det den hvide afskallede stil. Jeg TROR dog jeg har fundet ind til den stil der er mig nu, har i hvert fald haft den de sidste år efterhånden.
  Så er det jo smag og behag hvad man kan lide og hvad man trives i, men jeg kan godt lide at man kan udskifte lidt efterhånden, og at man kan ændre udtryk med forholdsvis små ændringer.

  Jeg kan sagtens se, når jeg kigger tilbage i din blog, at du har lidt færre dims og lidt roligere farver – jeg synes det er rigtig rigtig pænt nu. Dejligt med en kombination af lidt af hvert, og ikke bare én enkelt stilart over det hele.

  Nyd livet i Hedensted, der har jeg tidligere haft min daglige gang gennem arbejde.

  KH Maria.

 • Reply
  Mullerier
  18. januar 2013 at 14:19

  Sikke nogle skønne glimt!
  Jeg er helt vild med puden fra Luckyboysunday – drømme drømme! 🙂

 • Reply
  Stine Pedersen
  18. januar 2013 at 14:48

  Jeg kan godt lide den forvandling, der sker i dit hjem. Selvom jeg synes, det er fedt med retrostilen, så ville jeg aldrig selv kunne udleve det i virkeligheden. Jeg er glad for (pastel)farver, men jeg tror, jeg ville blive alt for hurtigt mættet med retrostofferene/stilen. Så det du er igang med pt, er ihvert fald også mere efter min smag og elsker at kikke på billeder fra dit hjem:-)

 • Reply
  Pia
  18. januar 2013 at 14:54

  Smukhed -tak for en omgang lækker fredags guf (der ikke feder;)
  Smil fra Pia

 • Reply
  Connie
  18. januar 2013 at 17:11

  Hvor er det bare fint Louise. Skønne farver….

  Rigtignok weekend til jer.

  Kh connie.

 • Reply
  Conner✩s Nest...♥
  18. januar 2013 at 18:13

  Rigtig spændende at følge den løbende forandring, og ja – det roligere indtryk er rigtig, rigtig fint 😉

  Men hov – du har da fået et par nye puder? Hvor er de bare flotte 🙂

  Vinterhilsner,
  Maja

  Conner✩s Nest…♥

 • Reply
  det ALLERBEDSTE...
  18. januar 2013 at 20:27

  Lækre detaljer på sådan en fredag:0) Rigtig god weekend, og jeg skal nok have dig i tankerne mht. HD kasserne;0)
  Kh. Louise

 • Reply
  mom of mini
  19. januar 2013 at 0:32

  Hold nu op hvor er jeg vild med jerrs hjem, det oser bare så meet af personlighed og hjemlig hygge. Ville elske at slænge på den sofa. Hehe

  http://Www.theibizamom.com

 • Reply
  strikkeprinsessa
  19. januar 2013 at 13:06

  Lekre farger og deilig inspirasjon 😀

 • Reply
  Leizys Barslerier
  20. januar 2013 at 14:20

  Smukke farver og smukke billeder! Er altså også helt vild med din fine LBS pude, den drømmer jeg også om :o) God søndag til jer :o)

 • Reply
  Louise
  22. januar 2013 at 10:11

  Tak for jeres søde ord om de små forandringer der sniger sig ind i huset…. Det er sjovt som den retrobølge langsom forsvinder ud af blogland igen…. Faktisk var jeg sikker på det skulle blive noget længere… eller også er jeg bare hoppet på lidt sent…. who knows… I hvert fald skal jeg ikke have mere af det lige nu 🙂 Loppefund elsker jeg stadig. Jeg vil altid have en stor kærlighed for at mikse mit hjem med nyt og gammelt, det er det der skaber den personlige stil.

  VI kan alle sammen købe det lækre keramik og de lækre designerting, men hvordan vi sætter dem sammen og blander det med vores egne sjove møbler og dimser, det er det der gør det sjovt….

  Og der findes ikke et bedre sted end blogland hvor man inspireres igen og igen.

  Lisbeth –
  Du kan da selv lave dig en ala lbs pude… du er jo sindssygt dygtig, jeg er simpelthen SÅ imponeret over dig….

 • Reply
  KitteKry
  27. januar 2013 at 14:23

  Det ser superfint og hyggeligt ud! Hvor er printet i trærammen ved siden af køleskabet fra?

  K.h. KirstenLN

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar