Uncategorized

Forår og minder i min stue….

22. januar 2013

Da jeg handlede igår, kunne jeg endelig konstatere, at min lokale Rema havde fået friske grene med smukke grønne knopper. Jeg elsker dem, de giver en helt speciel forårs fornemmelse når man får dem ind i stuen…. Det var heldigvis et ret stort bundt, så der var blads til at klippe, og sætte dem lidt forskellige steder. Nu står de både i Hay sættekassen, i vindueskarmen og i en stor vase i vinterhaven…. Håber der også følger lidt duft med når de springer ud.

De første påskeliljer er også flyttet ind, tulipaner og ranunkler var her i forvejen, og selvom der stadig er hvidt og koldt udenfor, så er der altså en snert spirrende forår inde hos os.

Vi har også fået et lille nyt billede i stuen, et lille billede fyldt med minder.

Det er min mor der har lavet det, i 1987 står der bag på billedet. Jeg husker tydeligt den gang min mor lavede dem ( der er et mere, det hænger også her i huset ). Der er mange minder forbundet med dette billede, minder om barndommen, minder om barndomshjemmet og minder om mine forældes høje ønske om endnu en lille baby…. Jeg er derfor glad for at have det hængende i min stue, både fordi det er min mor der har lavet det, fordi det betyder noget for mig, og fordi det i høj grad også betyder noget for min mor.

 • Reply
  Barbara
  22. januar 2013 at 10:11

  Skønne billeder. Ih jeg må da vist på jagt efter forårs-blomster

 • Reply
  Connie
  22. januar 2013 at 10:52

  Håber min rema også har fået grene og blomster når jeg skal handle i dag. 🙂

 • Reply
  Nanette Andreasen
  22. januar 2013 at 12:24

  Hvor er det fint, det billede din mor har syet….
  Jeg ved ikke lige hvor det det kom fra, men da jeg læste om ønsket om et barn mere, blevt jeg overrumplet af en klump i halsen, måske fordi det slet ikke er i udsigten her? Ve det ikke… Men fik også et af dine tidligere indlæg i tankerne og sender et par tanker til jer…

 • Reply
  det ALLERBEDSTE...
  22. januar 2013 at 12:40

  Hvor er det fint, det lille billede, som din mor har syet, og jeg kan godt forstå det skal have sin plads i stuen. Det er meget personligt, Louise, og meget fint…
  For lyst til at sende dig et knus…

 • Reply
  Stine Pedersen
  22. januar 2013 at 13:24

  Det er så dejligt at få lov til at overtage nogle af de ting, der har haft betydning for ens forældre. Og et fint lille billede er det:-)

 • Reply
  bella lullo
  24. januar 2013 at 18:37

  Il tuo blog è semplicemente bellissimo, pieno di meravigliosi colori e ispirazioni vintage!
  Bellalullo

 • Reply
  Amalie
  24. januar 2013 at 18:44

  Sikke nogle flotte billeder, der virkelig skaber forårs stemning 🙂 og et fint billed din mor har syet 🙂

  http://denandenhansensoester.blogspot.dk/

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar