Uncategorized

Fineste post fra by&my

4. februar 2013

Imens gangen fortsat tager form, så har jeg fået den fineste pakke ind af døren….. Jeg har handlet hos en af yndlingsbutikkerne by&my;. Og det var simpelthen så hyggeligt at åbne den pakke.

Der var fine illustrationer fra Seventy tree & Going danish, der var et lille hus fra Applicata og en lækker plaid fra Ferm living….. Nogle ting som jeg har gået og kigget langt efter i en tid…..

Og nu har jeg også leget lidt med hvor de forskellige ting skulle placeres her i huset. Den store Going danish illustration havde jeg planlagt en større ramme til, den er A3 str. i sin oprindelse. Men det var bare som om, det ikke gav det udtryk jeg ønskede. Jeg valgte derfor at klippe lidt i den, og nu er den så placeret i en kvadratisk ramme, og det passer meget bedre ind i min billedvæg.

Det fine hus fra Applicata, har jeg placeret sammen med kähler husene, som også alle stammer fra by&my;. Har synes jeg den står rigtig flot, og kommer fint til udtryk sammen med en lyserød tulipan.

Den smukke plaid fra Ferm Living har ikke som sådan en placering, jeg regner med det skal svøbes om pigerne når de sidder og hygger om morgenen med tegnefilm og morgenmad 🙂

Jeg er simpelthen så glad for de fine ting, og jeg kan varmt anbefale at slå et kig forbi by&my; lige nu, det vælter ind med lækre nyheder hele tiden…. Jeg selv har allerede et par nye ting i kikkerten.

Det skape øje vil nok også opdage, at jeg har fået et par nye smukke tegninger på min billedvæg, det er tegninger fra Carstens hånd, men de får et helt indlæg for sig selv en anden dag 🙂

 • Reply
  Kristin
  4. februar 2013 at 14:17

  Dejlige ting du har købt hos Lene. Det er nu rigtig at det er hyggeligt at åbne pakker fra hende – altid en hilsen på kortet:-)
  Tæppet har skønne farver

 • Reply
  bella lullo
  4. februar 2013 at 17:00

  Che belle immagini, colori golosi e tenere ispirazioni!
  Bellalullo

 • Reply
  det ALLERBEDSTE...
  4. februar 2013 at 19:45

  Uhh sikke mange lækkerier, du har modtaget med posten! Synes virkelig der er så mange fristelser rundt omkring nu hvor alle nyhederne vælte frem i butikkerne og på nettet! Kunne købe mig fattig, men det går jo ikke;0) Ha' en dejlig uge. Kh. Louise

 • Reply
  Liene
  4. februar 2013 at 22:53

  What an inspiring blog you have, and a wonderful beautiful home! Love of all of it!

 • Reply
  studio meez
  6. februar 2013 at 9:56

  Wat een prachtige spulletjes allemaal.

 • Reply
  Snullemor
  8. februar 2013 at 17:25

  Åh, den plaid er lækker, sådan en kunne jeg også tænke mig ; )

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar