Uncategorized

Origami fugle ved puslepladsen….

8. februar 2013

For noget tid siden, så jeg en helt fantastisk pusleplads inde på bloggen Karla Bum Bum , det er lille Mys fine pusleplads. Godt nok har vi ikke helt små babyer i huset mere, men vi skal da bruge pladsen mindst et års tid endnu, tror jeg da…. Og jeg har længe syntes, at pladsen trængte til lidt forandring. Så da jeg så Mys fine fugle, så var jeg altså solgt.

Det er som altid skønne Tamra der har kreeret for mig, hun er altid med på de fineste og sjove ideer. Ingen udfordring er for stor til hende. I virkeligheden tror jeg dette var ret nemt for hende, men for mig virkede det sådan lidt halv tricky….. En uge senere lå disse smukke fugle i min postkasse, og nu er de endelig blevet hængt op…. Jeg er helt vild med det lille hjørne på badeværelset, og Neel er det samme. Hun siger wauw og aiiii hver gang hun skal have en tør ble, det er så hyggeligt.

Lisbeths smukke dukke hænger også her, den tager sig en lille tur i en gynge, hjørnet har den helt rigtig stemning at hygge.

 • Reply
  Susi
  8. februar 2013 at 19:27

  How cute it looks! And the colors are really nice as well! And a super cute doll 😉

 • Reply
  Ivalu Møller-Egede
  10. februar 2013 at 7:24

  Hvor er de bare fine! Tror jeg vil låne ideen til min kommende datters pusleplads 😀 Måske man kunne nå at lave en stak inden hun kommer ud 😉

  Smil fra Ivalu

  http://ivalusen.blogspot.dk
  (tidligere Sukkerknalden)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar