Uncategorized

Lidt forskelligt her fra….

15. februar 2013

Gulvet i vinterhaven er nu blevet gråt, det er ret svært at fange med kameraet, men i real life, der er forskellen faktisk ret stor…. I hvert fald for os som bor her. Det har visuelt samlet rummet lidt mere, og skabt lidt mere hygge, og så håber vi på det bliver en smule mere praktisk. I hvert fald er det nu færdig, og tøserne er rykket ind igen….

Vi venter stadig på det sorte epoxy til gangen, og så venter jeg på 2 ruller ny tapet, jeg har planer om at forvandle den blå væg til tapetvæg igen, men denne gang i mere rolige farver, noget der passer ind til resten af huset. Og tro mig, det er ikke fordi jeg ikke synes om den blå væg, den er helt vildt flot. Men også en anelse mørk, især nu hvor foråret begyndet at snige sig ind, og jeg higer efter lyset…. Samtidig begrænser den også en smule for indretningen, jeg oplever ofte, at tingene bare ikke helt fungerer fordi den blå væg er så dominerende…. Så nu forvandles den altså igen, og denne gang til lidt lysere look, jeg håber det giver den ro jeg behøver, så den ikke skal laves om igen foreløbig.

Samtidig påtænker vi at finde den gemte indbyggede reol frem igen, den er bag den lille tapetvæg, det er bare en plade der er sat op, så vi håber den er ok nem at pille ned igen, i ‘et helt stykke. Den kan forhåbentlig bruges et andet sted…… Og så tænker jeg en lille smule på at male den indbyggede reol sort…. Det ser vi på når den kommer ud i det fri…. Spændende

Min far har også igen været forbi med det skønneste hummel, det er simpelthen så lækkert i farvene i år…. Men det siger jeg hver gang, måske er det bare fordi det er vidunderligt at få noget nyt. Pigerne er også meget begejstrede, og en del af det er allerede i brug 🙂 Tusind tak til verdens bedste Bedstefar…

Til slut bare et billede af pigerne, det er taget en aften inden puttetid….. Dejlig hverdagshygge med farmand….

 • Reply
  Anne/FruFlittig
  15. februar 2013 at 10:55

  Hvor er det bare nogle skønne billeder og lækker indretning med gode farver, luft og lys 🙂

 • Reply
  Elisabeth - frufausingsfiflerier.blogspot.com
  15. februar 2013 at 11:17

  Hold op, hvor er pigerne blevet store! Synes de var bitte små, da jeg startede med at følge dig:)
  Vi skal også ha' malet gulve. Vores er grå, ligesom jeres, og blev malet da vi flyttede ind for tre år siden. Men hold op hvor dyrebørn og gulvvask slider. Det er bare så omfattende at male, fordi man jo ikke må gå på dem i vildt lang tid. det må blive et rum ad gangen…
  Knus:)

 • Reply
  line bank rønne
  15. februar 2013 at 13:43

  Fine billeder af nye forandringer! Den var ikke gået her hjemme med alle de nye ideer – håber det bliver som du ønsker!

  God weekend!

 • Reply
  Susi
  15. februar 2013 at 15:57

  What a sweet colorful home you have! 🙂

 • Reply
  Christina
  15. februar 2013 at 22:10

  Det er fint med gråt.. Og ja, det samler ligesom rummet… Jeg kunne også godt tænke mig at male gulv men er lidt nervøs for at skulle slibe ned først 😉

 • Reply
  det ALLERBEDSTE...
  16. februar 2013 at 20:29

  Dejlige billeder Louise, og dejligt at "høre" fra dig:0) Kan godt forstå tiden er knap, det er den også her efter endt barsel:0) Håber I nyder weekenden. Kh. Louise

 • Reply
  Louise
  17. februar 2013 at 14:15

  Anne)
  Tusind tak, vi er også glade for det.

  Elisabeth)
  Ja de blir store, jeg har også blogget lidt over halvandet år efterhånden, så man kan virkelig se forskel på sådan et tidsrum. Go fornøjelse med jeres gulv projekt.

  Line)
  Sådan har jeg altid været, så han vidste hvad han gik ind til 🙂 Men nogen gange sys han selvfølgelig også bedre om det end andre, dog er vi begge at samme stof i forhold til forandring. Vi kan bedst li at have en eller anden form for projekt igang.

  Susi)
  Thank you so much 🙂

  Christina)
  Det grå er rigtig fint, og jeg har også lyst til at få malet over det hele, men det er en kæmpe proces, både at flytte alle møbler, slibe ned, og veeeeeente på at det tørrer…. jeg tænker der går lang tid før køkken og stue følger med….

  Louise)
  Jo tak, vi nyder, og flytter rundt og leger…. Lidt ligesom altid. Håber også din søndag blir skøn.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar