Uncategorized

2 collager jeg holder af

24. februar 2013

2 collager fra Instagram som jeg holder af og viser hvilke farver jeg bevæger mig i lige nu… Dejlig søndag aften der ude…

 • Reply
  Christina / KreaVilla
  24. februar 2013 at 20:08

  Dejlige skønne og stemningsbilleder du tager!
  Har dog et spørgsmål, hvordan laver du dine collager? Gøres det i Instagram eller skal man bruge en anden app?

 • Reply
  niftybynehl
  24. februar 2013 at 20:19

  Hva`? Collager i Instagram? Det kender jeg ikke noget til…

  I øvrigt; Hej! Jeg har læst med helt fra du startede men aldrig fået smidt en kommentar til dig. Har været dybt fascineret af hvor hurtigt du får ting til at ske! Der sker jo HELE tiden noget nyt i det hjem!? SÅ fedt!

  Er det i øvrigt ikke rigtigt, at du (også) er midtjyde? Eller er det noget, jeg bilder mig ind? Ja jeg er nysgerrig… Sorry.

  KH niftybynehl.wordpress.com (Herning)

 • Reply
  Tine
  24. februar 2013 at 21:13

  Super fine collager, Louise. Og sikke en forandring i gangen. Glæder mig til at se det live en dag.

  Kram

 • Reply
  Mona Honnens
  24. februar 2013 at 21:56

  Det er også smukke farver, man bliver glad af dem :O)

  Mona

 • Reply
  Susi
  24. februar 2013 at 22:09

  So lovely!

 • Reply
  Louise
  25. februar 2013 at 9:00

  Christina) collagen er ikke lavet i instagram, det er en app der hedder Photogrid jeg har lavet den i, men der findes vidst mange forskellige photo apps, jeg har i hvert fald mange, men bruger kun 2 af dem 🙂

  Niftybynehl) hmm midtjyde, det ved jeg ikke helt om man kan kalde det, vi bor i Hedensted lidt udenfor Vejle. Men tak for de søde ord, ja vi tænker ikke så længe over ideerne her, i hvert fald ikke når de ikke er for dyre, så kaster vi os gerne ud i det. Men det er også fordi vi begge godt kan li det, ellers gik den nok ikke.

  TIne) ja, men nu skal jeg altså lige se dit fine hjem først 🙂 Ha en dejlig dag.

  Mona) tak, ja det gør man 🙂

  Susi) thank you 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar