Uncategorized

Cirkus og burgere…..

6. marts 2013

Normalt forbinder man ikke sådan lige burgere og cirkus med hinanden, men i disse tider, der har Mc donalds altså cirkus tema i deres happy meals, og jeg synes ideen er helt vildt skøn.

Når man køber en happy meal, så får man altså en gratis børnebillet til Cirkus Benneweis med i købet.

Merle har faktisk allerede oplevet cirkus 2 gange, den første gang kunne hun kun holde indtil pausen, hun var så smækfyldt at indtryk og træthed på det tidspunkt, og vi måtte drage hjem. Dog snakkede vi rigtig meget om elefanter i tiden derefter. Sidste år var hun også afsted, denne gang med en helt anden oplevelse. Her var hun faktisk en anelse bange for de store dyr, men endte alligevel med at elske det hele, og interessen var helt i top fra start til slut.

I år skal Neel prøve cirkus for første gang, og det glæder vi os til, det bliver så spændende, at se hvordan hun vil tage oplevelsen til sig….. Cirkus er bare noget af det aller skønneste man kan foretage sig, det er en oplevelse man huske fra man selv var barn, og det er noget man nu elsker at opleve på ny,  igennem sine egne børns øjne…… Det er en helt speciel og magisk spænding i et cirkustelt.

Vi glæder os….

  • Reply
    betine
    6. marts 2013 at 20:20

    Vi skal også i cirkus… Jeg glæder mig også bare sådan til at se hvad Viola siger til det 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar