Uncategorized

STARS by Tina Groth…

22. marts 2013

Jeg har efterhånden købt nogle stykker af Tinas fine øreringe…. Slut på året 2012, købte jeg et par stykker til de kommende jule arrangementer, og nu har jeg altså erhvervet mig en ny portion…. Påsken står for døren, og her skal både besøges venner og holdes påskefrokost, så hvad kunne passe bedre, end Tinas fine øreringe….

Hvis du også er vild med dem, så kan de bestilles på Facebook lige Her, du kan også se de mange mange andre forskellige farver de kan købes i….. Jeg havde i hvert fald ret svært ved at vælge 🙂

 • Reply
  Susi
  22. marts 2013 at 21:48

  So beautiful! 🙂 xo

 • Reply
  KATHRINE
  23. marts 2013 at 15:38

  UHA, de er godt nok fine!!! Lige min stil. Må vist lure lidt i den shop…. 😉 Tak for fristelsen!

  /Kathrine.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar