Uncategorized

Mini fras er sjovt….. & sundt….

29. marts 2013

Vi har i påsken modtaget morgenmad fra Mini fras , og jeg må sige, det var det helt rigtig tidspunkt…. Her i påskeferien er der nemlig go tid til morgenmaden, og det skal man have når man spiser Mini Fras lige for tiden….

Quaker, som står bag Mini Fras, har nemlig gjort æskerne super sjove, figurene på æskerne kan blive “levende”…. Eller i hvert fald 3D sjove. Du skal hente en app som kan downloades HER, eller du kan søge på din smart phone eller tablet efter FRAS SPAS…. Det har vi gjort, og lige nu leger vi med det dagligt….. Faktisk er det mest Jesper og Merle der leger med det, Neel er stadig lidt for lille til at forstå…. Men sjovt, det er det….

Vi har snart bund i æsken, og når det sker, så kan også denne foldes ud, og der er tegninger på bagsiden som kan farvelægges….. Og dette er især noget den 4 årige i huset synes om….

Vi bruger også mini fras som snack lige for tiden….. Mine piger ELSKER at have en lille skål med guf i…. Hvis de kunne, så havde de helst altid en med sig….. Nogle gange bare til hygge i sofaen, men lige så ofte bruges de til madpakkeleg, te selskaber og “udflugter”…. Og så kan de jo bruge “ægte” mad som Merle siger…. Det er meget sjovere. Og jeg synes meget bedre om, at det er noget sundt der ligger i skålen, når nu det sker så ofte…..

Her fra kan de nye tiltag fra Mini Fras i hvert fald kun anbefales, de er modtaget med stor succes her i huset.

 • Reply
  Nanette Andreasen
  29. marts 2013 at 12:36

  Her plejer børnene også at få en skål frasere som snacks… De elsker det og det er fint med min samvittighed. Tænker bare at dt lyder som laaaangsom morgenmad hvis de både skal se på app og spise samtidig, men mon ikke vi falder i?
  God påske

 • Reply
  By Neymes
  29. marts 2013 at 14:14

  OLÁ LOUISE,ESTOU VENDO A CARINHA DE SATISFAÇÃO DAS CRIANÇAS COM SUAS TIGELAS :)0 :)).FELIZ PÁSCOA.VALÉRIA.(BRASIL).

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar