Uncategorized

Påskefrokost og vafler i solen……

2. april 2013

I lørdags holdt vi påskefrokost her i huset….. Der blev spist alle de lækre klassiske sager…. mmmm…. Men som en lille overraskelse, så havde pigerne og jeg bagt små muffins. Pigerne fik lov at pynte dem efter bedste evne, og de blev også ganske fine…. Det bedste var bare, at ingen vidste de var lavet, og selvom man var mæt, så faldt de faktisk i ret god jord 🙂

På billederne herover har min lille Neel fået hestehale, den sad der desværre ikke ret længe, men hold op hvor er det bare fint til hende, håber hun snart får lidt mere lyst til den slags. De er lidt svære at styre de lækre bløde krøller:-)

Påskelørdag var også påskeharen forbi, og jeg har sjældent set Merle så begejstret. Hendes øjne blev store som tekopper, da hun opdagede at der stod et stort farvestrålende æg nede i bunden af haven…. På med flyverdragter og ud og lede efter flere….

Dagen var skøn, og hyggelig…. Ligsom den skal være…..

Men igår viste solen og varmen sig endelig fra en af sine gode sider. Allerede ved middagstid var solen så varm, at jeg kunne sidde ude på terrassen svøbet ind i et tæppe…. Faktisk gik der kun ganske få minutter før jeg gik ud som et lys…. Først en time senere vågnede jeg lun og varm, og med solens stråler lige i ansigtet. Det var en skøn og meget savnet følelse…..

Senere på dagen bagte jeg vafler, og også disse kunne serveres på terrassen…. Man kunne bare se og mærke, hvordan vi alle havde længtes efter at kunne åbne døren, få lidt lun luft ind af vinduerne og allesammen bare være ude….. Vi nød det virkelig.

 • Reply
  Tove
  2. april 2013 at 10:07

  Ser ut til at dere har hatt herlige påskedager ja:))

 • Reply
  Maria
  2. april 2013 at 10:11

  Dejlig påske, og dejlige billeder 🙂

  Den dér forårssol og fornemmelse, den kan næsten ikke beskrives, men den kan vises/ses !

  Ha en god dag.

  KH Maria.

 • Reply
  Mireille
  2. april 2013 at 10:16

  Easter snow!
  Here in Holland it was a cold easter also this year.
  Brrr…

 • Reply
  Nanette Andreasen
  2. april 2013 at 12:51

  Det ser dejligt ud.. Kunne ikke lade være med at smile da jeg læste om Neel og hårdutterne, Min datter er ligesådan, dog ikke med fine krøller men flyvsk hår og hun er nuttetheden inkarneret med hestehale eller rottehaler.. De max. 5 min det varer!
  Skønne billeder af noget der virkelig ligner en god og hyggelig påske…

 • Reply
  Dizzydi
  2. april 2013 at 15:50

  Det ser rigtig hyggeligt ud 🙂 Det er dejligt når man kan mærke at solen varmer – det trænger vi vist også til efterhånden..

 • Reply
  Maria på Abeslottet
  2. april 2013 at 17:13

  Skønne dage I har haft! Dejlige billeder af jeres søde piger som altid 🙂
  Kh. Maria

 • Reply
  Louise Kærholm Moritsen
  2. april 2013 at 20:47

  Det ser rigtig hyggeligt ud og sikke en skøn terasse i har.

  http://kaerholmkrea.blogspot.dk/

 • Reply
  Anita
  3. april 2013 at 12:07

  Hvor er det altså nogle skønne piger du har 🙂 Dejlige billeder.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar