Uncategorized

“Ny” hvid stue….

11. april 2013

Som jeg skrev for nogle dage siden, så trængte jeg til forandring i stuen….. Og igår tog jeg tyren ved hornene og gik igang….. Alt røg ned af væggene her i stuen, og så fandt jeg ellers maling og ruller frem….. Der var lige præcis maling nok til 3 vægge, men det var heldigvis kun 3 vægge jeg havde behov for at ændre på, og man ser heller ikke at den sidste faktisk mangler en tur med rullen…..

Men som i kan se, så har vi ikke længere den blå tapetvæg i stuen…. Jeg har overvejet det længe længe, og havde en del spekulationer omkring det, om jeg ville fortryde, om her ville blive for kedeligt, om resten af huset pludselig stikker af i forhold til stuen osv osv osv….. Men jeg ELSKER det, jeg kun mærke det ved første strøg med penslen… “det her blir godt”…..

Og når nu alt kom ned, alle sømhuller blev spartlet og malet over, så var der endelig mulighed for at prøve noget helt ny. Sættekassen er flyttet over til sofaen, og billedvæggen er flyttet over kommoden. Min billedvæg er inspireret af Rakels , og det er også hendes mands fine billeder der hænger hist og pist…. Dem er jeg utrolig glad for, de giver så meget kant til stuen, og kommer ret fint til sin ret hvor de hænger nu…. Hvis I vil se mere til hans kunst, så kan det gøre lige HER.

Det store grå skab over radiatoren er også kommet ned, og det søde hvide medicinskab er kommet op igen…. Det her hjørne viser jeg ikke så meget frem her i indlægget, for billederne er taget i formiddags, og siden hen har jeg lavet lidt om på skabet….

I eftermiddags var jeg også på visit i vores lille lokale Rustik Butik, og her fik jeg virkelig fine sager med hjem…. Det er derfor faktisk ikke helt up to date i stuen som i ser her…. Men jeg ville bare gerne vise det hvide frem. Mere om de fine køb senere….

 • Reply
  Kirkesjov
  11. april 2013 at 22:03

  Sådan Louise! Jeg er stadig imponeret over dit gåpåmod – det kan jeg kun misunde. Men hvor er det bare blevet overdrevet lækkert. Det kan du godt være stolt af 🙂

  Kh. Mette

 • Reply
  Christina
  11. april 2013 at 22:04

  hvidt er dejligt… og jeg er så glad for at vi ikke fik tapet på i stuen da jeg fornemmer at det kann virke utroligt rodet når man bor småt. selvom jeg synes at det blå tapet var smukt, så kann jeg sagtens forstå beslutningen…

 • Reply
  Line / XoEinDing
  11. april 2013 at 22:17

  Så fint Louise. Jeg kan sagtens forstå, at dine øjne blev mættet af det tapet. Man ser heller ikke alt det fine, når der er 'for meget' af det hele.
  Tapeter har aldrig været noget, jeg selv har overvejet, men jeg kan sagtens forstå, hvordan man kan blive revet med af en tendens og så senere opdage, at 'hov, det var jo egentlig ikke lige mig, det der'.

  Kh Line

 • Reply
  kelebek desenli
  11. april 2013 at 22:19

  dreamy home:)

 • Reply
  Louise Kærholm Moritsen
  11. april 2013 at 22:42

  Sikke flot og roligt det er blevet, man ser virkelig meget mere alle de små fine detaljer du/I har….. det er virkelig lækkert:0)

  http://kaerholmkrea.blogspot.dk/

 • Reply
  HannasHörna
  11. april 2013 at 22:43

  Så himla fint!! Inspirerande!

 • Reply
  Mamameena
  11. april 2013 at 22:50

  ser godt ud ! i bor så flot. elsker virkelig gulvet og sofaen! 😉

 • Reply
  Helena
  12. april 2013 at 0:22

  Super stilrent, og så alligevel sætter du dit eget præg. Er også personligt selv mere til de hvide vægge, så dit valg med hvid maling er lige min smag. Så FLOT 🙂

 • Reply
  Vintage Sheet Addict
  12. april 2013 at 4:57

  Looks like a happy home! 🙂 x

 • Reply
  Dizzydi
  12. april 2013 at 7:53

  Det er blevet superflot. Farverne kommer rigtigt frem på den hvide baggrund 🙂

 • Reply
  Didde-Louise
  12. april 2013 at 8:32

  Det ser virkelig godt ud! Kan godt forstå at du er tilfreds :-).
  God weekend.

 • Reply
  Connie
  12. april 2013 at 8:36

  Hvor er det fint! En dejlig rolig baggrund til alle dine fine sager! 🙂
  Rigtig god weekend!

 • Reply
  Heidi Sønderjyde
  12. april 2013 at 8:45

  Skal love for der sker noget hos jer… Det ser skide godt ud… :0)

 • Reply
  Louise
  12. april 2013 at 11:14

  Det er altså blevet rigtig fint – alle jeres fine ting kommer meget mere til sin ret 🙂

 • Reply
  Karen Elisabeth
  12. april 2013 at 11:48

  Det er en forandring der er til at føle på… Tapetet var flot, men det er den hvide væg også…

 • Reply
  Wilhelmines Blogg
  12. april 2013 at 12:12

  Det ble jo bare så fint, alltid så gøy å følge dine innlegg, så mye inspirasjon og kreativitet her inne. Hvitt er fint. Ha en god helg, hilsen Wilhelmines blogg

 • Reply
  line bank rønne
  12. april 2013 at 13:20

  Det hvide er så fint og alle dine ting får meget mere plads nu – dog synes jeg at det blå tapet var noget så smukt!
  Men hold op hvor er du vild – fyldt med mod og klar til forandringer!

 • Reply
  Lisbet N
  12. april 2013 at 17:52

  Hvor er det fint:)
  Har faktisk haft lyst til at spørge dig om du er meget inspireret af bare wunderbar. Synes jævnligt jeg ser noget der minder om hende, feks gang med sort gulv og turkis trappe.
  I bor dejligt:)

 • Reply
  mumi
  13. april 2013 at 11:16

  det ser også godt Louise…:-) men efterhånd er det lige meget hvad du gør ser det bare godt ud !! tak for inspiration 🙂

 • Reply
  Mette M
  14. april 2013 at 0:13

  Sikke en smuk stue 🙂 Jeg kiggede længe på billederne den anden dag og specielt det hæklede tæppe på lænestolen kan jeg bare ikke få ud af hovedet igen… så derfor er jeg nysgerrig: har du mon en opskrift? Og er det muligt med en nærbillede af det meget fine tæppe?
  Mange hilsner,
  Mette

 • Reply
  Louise
  14. april 2013 at 21:43

  Tak for alle jeres søde kommentarer til stuen, den var/er virkelig blevet fin… Og jeg elsker at der ligesom bare er hvidt når jeg kigger der ind….'

  Men nu har i nok også opdaget, at der faktisk er rykket en tapetvæg ind igen, denne gang dog knap så dominerende og heller ikke så synlig, den ses kun inde fra stuen, og derfor ikke hele tiden…

  Jeg manglede hyggen, med hvide gulve, så blev her bare pludselig meget meget hvidt, og så klar var jeg åbenbart ikke til hvidt endnu….

  Så jeg håber i også kan li den nye væg 🙂 🙂

  Tæppet har jeg desværre ikke nogen opskrift på, det er et jeg har fået lavet hos en anden sød blogger:-)

 • Reply
  Mama Lola
  19. april 2013 at 11:14

  Jeg elsker bare jeres hjem:)

 • Reply
  Christine
  18. april 2014 at 19:34

  Så fint hjem 🙂 Hvor er din sofa fra ??

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar