Uncategorized

Ud med en tapetvæg og ind med en anden…..

14. april 2013

Jeg beklager på forhånd at billederne ikke er super skarpe, men det er SÅ svært at tage billeder i aftenskumringen…. Det her er det bedste jeg kunne….. Og jeg kunne ikke vente til imorgen, ville bare gerne vise frem….

Jeg har haft en del spekulationer omkring den her væg siden vi malede hvidt….. Det var/er super flot med hvid væg i stuen istedet for den gamle tapet, looket ind gennem huset virker større nu, men samtidig savnede jeg også den hygge som væggen gav…. Jeg havde igen lagt lidt forslag/ideer ud på instagram, og der kom mange bolde i luften på et tidspunkt……

Men så tog jeg ind og besøgte Junette, jeg tænkte, hvis nogen kan overbevise mig om en ny tapetvæg, så måtte det altså være hende og hendes famøse tapetlager….. Og ganske rigtigt, fredag havde jeg 3 prøver med hjem, jeg rullede dem op og ned af væggen MANGE gange, og sendte billeder til mine nærmeste…. Det blev jeg ikke synderligt klogere af….. Men pludselig sender Junette mig mms af netop denne, og så kunne jeg bare mærke, at der var den vidst….. Så ind med de andre og hjem med denne….

Idag har min søde mand (hold op en tålmodighed han altså har til tider) så sat den op….. Jeg kunne godt mærke der ikke lige skulle snakkes så meget til ham undervejs, men han gjorde det, og han er hurtig efterhånden…. Men jeg tror ikke jeg skal præsentere ham for mere tapet foreløbig:-)

Men nu sidder den her, min nye tapetvæg, men på modsatte side…. Det er SÅ hyggeligt….. Det har gjort stuen lidt mindre visuelt, og gir et lidt mystisk skær ud i rummet….. Men flot er det, og hyggeligt er det virkeligt….

Jeg ved der nu kommer mange delte meninger om væggen, for den her tapetbølge er vidst ved at ha nået toppen, og jeg garanterer heller ikke, at min bliver her i flere år…. Men jeg er bare heller ikke klar til helt hvide vægge endnu.

På den her måde, så har jeg et ok roligt og hvid syn ude fra spisebordet, og et hyggeligt og blomstret look inde fra stuen….. en win win synes jeg…..

Men bedre billeder i løbet af ugen, det lover jeg 🙂

 • Reply
  Maria
  14. april 2013 at 22:32

  Det er så smukt det tapet. Jeg har selv haft det liggende i flere år nu og venter kun på at min mand siger god for at det må komme op. Rigtig god idé at sætte det på den væg, så du stadig har det hvide kig ind i stuen, men at det sker lidt inde i rummet fra den anden side. Meget meget smukt. Mvh Maria

 • Reply
  Kirkesjov
  14. april 2013 at 22:33

  Du gjorde det! Fedt! Og jeg synes den er utrolig smuk og let den nye tapetvæg! Og som du siger – den kan jo bare males hvid, når man bliver træt af den 🙂 Men man skal altid følge sin første indskydelse.

  Knus Mette

 • Reply
  Christina
  14. april 2013 at 22:43

  det er nemlig hyggeligt sådan 🙂 det hvide set Frau køkkenet giver mere ro… og så alligevel tapet. god løsning 🙂

 • Reply
  mumi
  14. april 2013 at 22:49

  jeg var ikke så vildt med selve tapet men hold da op hvor ser det godt ud efter den er kommet op på væg!!! super super flot Louise!!

 • Reply
  betine
  14. april 2013 at 23:33

  Jaaaa – det er fint!!! Og hatten af for din søde Jesper 🙂

  Knus

 • Reply
  Dizzydi
  15. april 2013 at 0:30

  Det er sødt. Der er et eller andet, som får mig til at tænke på min oldemor, når jeg ser printet – og hun var ret sej.

  Godaften/nat herfra 🙂

 • Reply
  Elisabeth - frufausingsfiflerier.blogspot.com
  15. april 2013 at 6:39

  Det er blevet vildt flot!!!! Og ja – hatten af for din tålmodige mand:)

 • Reply
  davids engle
  15. april 2013 at 7:31

  Jeg synes også det er rigtig flot. Vi har faktisk gjort det samme herhjemme; sat tapet på væggen ud mod entréen, så når man kigger ind i stuen, eller sidder i sofaen, ser man hvide vægge. Vi har valgt det stilistiske blå tapet med den gule prik, som man ser mange steder i blogland. Det er superfine, men også lidt voldsomt, så det er perfekt, at det ikke dominerer indtrykket i stuen.
  I øvrigt kan jeg rigtig godt lide tapetet. Du må da være Junettes største kunde:-) Og hvide vægge!!!! Forhåbentlig ikke lige foreløbig. Det er så sjovt med tapeterne:-)
  Kh. Kate

 • Reply
  Fru Optimist
  15. april 2013 at 9:25

  Hvor er det blevet flot!! Synes det var så ærgerligt med den gamle væg men det her er jo en super fin løsning!!! Håber også snart jeg kan få overalt min mand… 🙂

 • Reply
  Junette
  15. april 2013 at 9:44

  Det er da megahygge, det der!
  Og herligt at se at patchworktæppet stadig ligger fremme og bliver brugt. Min mor bliver så stolt når jeg viser billeder fra dit hjem. 😀

 • Reply
  tina milvertz
  15. april 2013 at 16:24

  Smukt smukt smukt!

 • Reply
  Retro-Couture
  15. april 2013 at 18:13

  Altså jeg synes, at det ser mega hyggeligt ud med den tapetvæg!!

 • Reply
  Louise
  17. april 2013 at 10:37

  Tak for Jeres søde tilbagemeldinger…. Jeg er også selv rigtig glad for væggen, den vinder mere og mere ind på mig kan jeg mærke…..

 • Reply
  karina hald
  17. april 2013 at 20:52

  Jeg syntes det er et meget flot tapet du har valgt. Det passer flot ind i Jeres stue!

 • Reply
  Mama Lola
  19. april 2013 at 11:13

  Smukke billeder:)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar