Uncategorized

Havedage…

22. april 2013

Weekenden har vist sig fra sin absolut fineste side….. Der har været sol og varme og perfekt havevejr. Vi har stort set ikke været inde hverken lørdag eller søndag, og det har været vidunderligt.

Neel har hidtil ikke været det helt store udebarn, hun ville i hvert fald ret gerne hurtigt ind til sin mor igen, men ikke i denne weekend. Hun har fået totalt smag for den lille røde scooter, og jøsses hvor har hun drønet rundt. Jeg er helt overrasket over hvor høj fart der faktisk kan komme på sådan en størrelse 🙂

Overtøjet blev også hurtigt smidt og man fandt ofte sig selv siddende, liggende eller bare afslappet i en varm solstråle. Gud hvor er det bare savnet…..

Men der er også blevet gået godt til den i haven, alle kanter er skåret skarpt til, den helt store ukrudtsfjerning er foretaget, de første spæde krukker er plantet til, og jeg har vovet at plante et par lupiner ved drivhuset…. Det har simpelthen været så skønt, og vi har nydt det hver og en….

 • Reply
  Anne-Sofie (Fingernem)
  22. april 2013 at 10:55

  Det har været så skønt vejr! Dejlige billeder som altid.

 • Reply
  Annchen
  22. april 2013 at 11:34

  JEg glæder mig også SÅ meget til mere (sol)tid i haven..:) Ser dejligt ud..
  Jeg nød lørdagens pragt-vejr i min venindes lille gårdhave med kreasysler – også ret skønt;)
  KH Anne

 • Reply
  Stine
  22. april 2013 at 19:04

  Skønt, jeg var også i haven hele weekenden 🙂 Jeg er lidt nysgerrig på dine lupiner, er de sået fra frø? Synes de ser meget store ud. Jeg vil så gerne have nogle i min hav, men har kun frø og er lidt loren ved at skulle så allerede nu hvor det stadig er koldt…

 • Reply
  Louise
  24. april 2013 at 11:54

  Anne Sofie-
  det har været så dejligt, og de lover også godt vejr til den næste, vi glæder os allerede.

  Anne-
  Ja den sommer er længe ventet i år, sådan har jeg det virkelig også. Det er også vores første forår med drivhuset og højbede, det er da en helt speciel og sjov følelse at starte det op…. har virkelig glædet mig.

  Stine-
  Nej de er ikke sået fra frø, de er købt i den str. du kan kan se på billedet. De var desværre lidt dyre, men det var bare et must for mig, jeg havde et bestemt sted hvor der var gemt plads til dem, de er blandt mine virkelige farvoritter:-)

 • Reply
  Stine
  24. april 2013 at 16:55

  Jeg må få købt nogle, eller grave nogle op langs grøftekanten måske 😉

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar