Uncategorized

Lidt af hvert…..

13. maj 2013

Oven på mit skab i køkkenet ser der lige nu sådan her ud, det er et lille stilleben jeg er ret begejstret for, alle 3 æsker er kreeret af Jesper, rammen er loppefund og så er der to skønne ting fra Kay Bojesen og Liebe som lige sætter prikken over i’et….. Lyset arbejder lidt imod mig på denne regnfulde mandag, men jeg håber i kan fornemme stemningen.

I skrivende stund får hele københavnerskabets indhold en tur i opvaskemaskinen, jeg har nemlig en lille smule af mågestillet på den blå avis, det må jeg vise når det er landet… Men det er bestemt noget skal være plads til i den gamle københavner.

Sidste weekend svingede jeg penslen igen, det har jeg helt glemt at vise frem. Den hvide kommode i spisestuen er blevet grå, og det samme er den træfarvede mini kommode hos pigerne i vinterhaven. Med alle de hvide vægge havde jeg brug for en smule kontrast i spisestuen, og hos pigerne havde jeg brug for lidt mere ro. Og til begge løsninger synes jeg grå var den helt rigtige…

Jeg leger lidt med tanken om at male pigernes trip trap stole sorte, men på den anden side gider jeg ikke rigtig, jeg går jo og venter på de skønne højstole fra Ikea, så synes ikke rigtig det kan betale sig…. Men lad os nu se 🙂

Sidst men ikke mindst, bare et lille billede af buketten som pynter på spisebordet i disse dage, det er sommerlevkøjer som jeg også netop har sået i haven…..

 • Reply
  Mamma Tamo
  13. maj 2013 at 18:49

  fine fine bilder:)
  klem fra mammatamo

 • Reply
  Anja
  13. maj 2013 at 20:24

  Hej Louise
  Hvor ser det fint ud. Hvor har du købt den fine voksdug fra Aspegren???
  KH Anja

 • Reply
  Louise
  15. maj 2013 at 10:59

  mamma tamo – Tak 🙂

  Anja – tak skal du have 🙂 Den fine dug er købt på aspegrens egen hjemmeside.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar