Uncategorized

Sjov på en tablet

4. juni 2013

Vi har rigtig meget sjov i huset lige for tiden, vi har nemlig fået en Sony Xperia Tablet Z i huset.

Jeg har i lang tid ønsket mit en Ipad, jeg har ikke computeren fremme særlig ofte længere, bruger næsten kun min telefon, og eftersom det er Iphone, så tænkte jeg at en Ipad kunne være et rigtig fint alternativ

Men vi har fået muligheden for at afprøve denne fine Sony Tablet, så jeg er rigtig spændt på at se, hvordan man kan bruge den her slags “legetøj”. Vi har aldrig haft en tablet i huset før, så I kan tro det vakte stor stor glæde da vi kunne præsentere den for pigerne her i huset.

Vi glæder os til at se om den lever op til de ønsker og krav vi har til den slags elektronik, og samtidig skal den kunne fungere som spil og læring for pigerne en gang imellem. I Merles børnehave har de Ipad til rådighed et lille rum tid dagligt, og hun har derfor stort kendskab til Tablet i forvejen. Der er mange ting hun allerede har lært mig.

Så indtil nu kan jeg kun tale pænt om det lækre stykke legetøj vi har fået indenfor døren. Vi har optaget små videoer af pigerne, og som det kan ses på første billede, så skaber det stor glæde at se sig selv på den fine skærm.

Samtidig synes jeg designet og brugervenligheden er helt i top. Men det bedste af det hele er, at den kan tåle vand og den har stor modstandskraft overfor støv og sand. Jeg er derfor overhovedet ikke bange for at overlade den til pigerne, og det var ligesom hele pointen at de også skal bruge den.

Nu glæder jeg mig til at afprøve den i løbet af sommeren, i haven, på stranden og på ferie…..


Indlægget her er sponsoreret , men meninger og holdninger er helt mine egne!

 • Reply
  Cecilie
  6. juni 2013 at 9:40

  Du skriver du ikke ofte har computeren fremme, vil det sige du blogger fra din iPhone? Og kun tager billeder til bloggen med den? Hvilken iPhone er det?

  Undskyld jeg spørger så meget, men synes altid du har fine klare billeder på din blog, og jeg selv døjer meget med småringe billeder, når jeg bruger min iPhone4. Det er noget der lidt begrænser mig i at lave indlæg faktisk, fordi jeg synes mine billeder er amatør agtige.

 • Reply
  Louise
  7. juni 2013 at 20:54

  Hej cecilie.

  Det er helt ok du spørg. Men nej, jeg blogger meget sjældent fra mobilen, det giver nemlig ikke de helt rigtig billeder, heller ej størrelse og pasform til bloggen. Til indlæg har jeg altid computeren fremme, og også til ansøgninger (som jeg laver utrolig mange af)… Men som udgangspunkt har jeg den ikke fremme mere end 40 procent af hvad jeg havde før i tiden. Min iphone 5 og nu vores nye tablet kommer til at gøre det ud for rigtig mange ting, og det er så meget mere behageligt at sidde med tablet end computer når man skal læse facebook, blogs og andre ting og sager.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar