Uncategorized

Sort trip trap, haven og masser af hygge….

7. juni 2013

Mine dage er fyldt ud lige for tiden, i hverdagen er jeg stadig hos Tine, og jeg må sige…. Det giver masser af ideer og inspiration at rende rundt hos hende. Jeg havde fx gået og spekuleret på, om vores trip skulle males sort eller ej. Jeg venter jo på den der fine ikea stol, og vidste ikke helt om jeg gad. Men nu hvor jeg er mellem slibemaskiner, grunder og maling dagligt…. Ja så fik jeg altså lyst til at gøre det alligevel. Min første dag hos Tine fik jeg faktisk også lov til at forvandle en trip trap stol ovre hos hende. Den fik den mest vidunderlige lime farve, du kan se den på siden lige HER ….

På vores spisebord står også den første rigtige buket fra haven, det er helt fantastisk. Det gør noget ganske særligt med hjemme plukkede buketter. Det bringer igen minder tilbage til mormor og morfars kolonihave. Hver gang jeg var sammen med mormor og morfar, så havde de ALTID en buket med fra haven, både til mig og min mor. Sådan var det hele sommeren igennem. Og jeg sender min morfar en kærlig tanke dagligt i disse dage. Og så må jeg huske nu er give lidt tilbage til min mormor som vi stadig har. Hun må nyde lidt buketter fra min have nu.

Haven springer ud i fuldt flor i disse varme varme dage, jeg går også en daglig runde med haveslangen, er så bange for at nogle af bedene skal gå ud, så jeg passer og plejer og vander og gøder, og jeg håber sådan det hele overlever. Lige nu trives det i hvert fald i bedste velgående.

Pigerne er stadig utrolig glade for vores nye Sony Tablet, den slæbes med her og der og alle vegne. Forleden opdagede jeg den var efterladt i sandkassen. Man må sige, det er altså kreds når den kan holde til slags…. Heldigvis går det også bedre med at enes omkring den. Det har skabt lidt uenigheder, men nu synes jeg de formår at deles fint om den….

Et fint nyt bord er også flyttet ind i vinterhaven, det er igen fra Tines fine butik, det var faktisk ikke engang nået at lande i butikken endnu. Tine havde malet videre efter jeg var gået hjem, og hun havde tænkt på mig undervejs, hun var ret sikker på det lige var et bord for mig. Og hun havde helt ret, samme aften stod det nemlig her i vinterhaven….

Nu er det så fredag og imorgen skal vi til gadefest….. Livet er skønt, vejret er smukt og varmen er vidunderlig. Må i alle få en skøn weekend.

 • Reply
  Fie
  7. juni 2013 at 20:59

  Rigtig pænt med sort Trip Trap:-) Vi har også en sort, og selvom støvet ses tydeligt, er vi meget tilfredse med den… God weekend!

 • Reply
  Louise
  7. juni 2013 at 21:19

  Fie-
  Det er bare så pænt, jeg er ret vild med det… men du har ret, jøsses hvor krummer og andet spændende samler sig meget mere på dem i den farve…. 🙂 Det må man jo tage med. God weekend til dig også

 • Reply
  FruNøhr
  7. juni 2013 at 22:41

  Du har bare i skønneste, varme og kærlige billeder !
  Tusind tak for en skøn inspirerende blog – og god weekend 🙂

 • Reply
  Strandgaard
  9. juni 2013 at 22:27

  Super fint 🙂 Hvor er den fine vase fra?

 • Reply
  Dizzydi
  10. juni 2013 at 21:58

  Jeg bliver aldrig træt af dine fine billeder 🙂

  /Diane

 • Reply
  Louise
  12. juni 2013 at 20:52

  FruNøhr –
  tusind tak, det var søde ord, dem blev jeg rigtig glad for. Ha en dejlig aften.

  Strandgaard –
  Den fine vase er fra mærket waterquest. En af mine yndlings.

  Dizzdi –
  Det er jeg glad for at høre, ha en god aften.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar