Uncategorized

Flagstang i den lille have….

12. juni 2013

Den lille have bliver mere og mere rigtig. Vi har i et stykke tid snakket om, at vi rigtig gerne ville have en flagstang. At kunne hejse flaget på fødselsdage og flagdage, det er noget ganske særligt. Mere dansk findes det næsten ikke. Jeg har i noget tid holdt øje på dba om jeg kunne finde en brugt til gode penge, men det lykkedes mig ikke rigtigt.

En dag i sidste uge, er der så en af Jesper kolleger der tilfældigt siger, at han ikke gider have sin flagstang mere, tilfældigvis bor han næsten på vores vej, og Jesper var hutigt til at slå til. Samme dag fik han lov at pille den ned, og fragte den hjem til os. Det så en smule komiske ud da han kom balancerende ned at vejen med en 8 meter flagstang. Men hvor der er vilje, er der vej… I løbet af ugen konstruerede han selv det der manglede og støbte i jorden. Lørdag kunne vi hejse det fineste vimpel til vejrs, og i juli hvor jeg fylder år, der hejser vi det store flag for første gang.

I haven blomster også lupiner og valmuer for fuld udblæsning lige nu, i år har jeg ekstremt mange lupiner, de har sået sig selv i flæng siden sidste år. Jeg klager ikke, elsker dem virkelig højt. En helt speciel pink farve er der i en af dem, den er jeg særligt vild med. Men der er ikke sååå mange af den, så den får lov at blive i haven. Lige om lidt springer pæonerne også ud, der står en stor dynge bag ved flagstangen faktisk…. Nu bliver det næsten ikke mere mini-kolonihave agtigt…..

 • Reply
  Heidi Sønderjyde
  12. juni 2013 at 20:52

  Vi elsker også vores flagstang, det er skønt at hejse flaget, selv på en regnvejrsdag… :0) Og sikken en skøn have du har … :0)

 • Reply
  Marie-Louise
  12. juni 2013 at 21:09

  Sikken en dejlig have. Jeg drømmer om at kunne plukke mig en buket til at med ind i stuen. Det bliver engang…..
  🙂

 • Reply
  Elisabeth - frufausingsfiflerier.blogspot.com
  13. juni 2013 at 7:18

  Vi købte flagstang for nylig over dba. Og trak den 5 km hjem på cyklerne:) Der er så dejligt I jeres have, Louise!!:)

 • Reply
  Connie
  13. juni 2013 at 8:33

  Sådan en dejlig have I har! 🙂
  Jeg er også rigtig glad for vores flagstang og elsker især at hejse flaget for børnene. 🙂

 • Reply
  Didde-Louise
  13. juni 2013 at 9:39

  Der ser bare så skønt ud i jeres have. Er vild med alle dine blomster! Jeg er ikke meget for at få for meget blomster ind i haven endnu – er bange for at jeg ikke kan overskue at passe dem. Men det kommer måske med tiden ;-). Smukt er det i hvert fald!

 • Reply
  Smilerynker.dk
  13. juni 2013 at 11:06

  Det er en vanvittig fin lille have!!!

 • Reply
  Anja Egelund Hartvig
  13. juni 2013 at 20:47

  Hvor ser det fint ud med flagstangen.
  Og sikke en hyggelig have i har, det er jo lige til et haveblad!

 • Reply
  Anita
  17. juni 2013 at 8:37

  Er vild med din fine lille have, det er totalt idylisk med flagstang.

  Elsker lupiner, og hjælper dig gerne af med dem, hvis du skulle have for mange…

 • Reply
  Louise
  18. juni 2013 at 10:37

  Tusind tak for jeres søde ord til vores lille bitte have. Jeg elsker den også højere og højere for hver dag der går. Utroligt som man bare drages mod blomster i disse skønne varme dage. Og flagstangen, den er simpelthen hyggelig, ved slet ikke hvorfor det skulle tage så mange år at få sådan en sat op.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar