Uncategorized

Smukt nyt skab…

18. juni 2013

Jeg er så småt begyndt på forandringer på pigernes værelse. Specielt Neels side på værelset trænger til en overhaling, det har aldrig helt fungeret for mig med den tapet der sidder på hendes side, og nu skal den altså væk. Hvad der kommer istedet, det må i vente lidt med at se, for jeg her nemlig ikke modtaget det endnu.

Men andre ting skal også ske, og lidt er allerede sket. Jeg har solgt de to gamle hvide karlekammerskabe, og to nye er flyttet ind. De var super flotte de to jeg havde, men specielt den ene var meget stor, og tog meget plads, så derfor valgte jeg at sælge dem begge. Måske handler det også lidt om, at i min tid hos Tine, der gik jeg og forelskede mig mere og mere i to af hendes skabe…. Så jeg var nødt til at sælge for at kunne købe.

På billederne her ser i det ene jeg har købt hos hende, det er nok det smukkeste skab jeg i hele min franske/svenske tid har set, og det holder bare stadig. Den originale farve er helt vidunderlig på det her skab, jeg var simpelthen forelsket. Igår flyttede det ind, og ligeså et andet. Det andet er bare hvidt som de gamle, men noget mindre, så rummet føles pludselig større.

Skulle i andre mangle smukke gamle eller nymalede karlekammerskabe, så har Tine en masse i butikken, tag et kig forbi lige HER.

Nu glæder jeg mig til at gå igang med de andre forandringer.

 • Reply
  Pustetrolden
  18. juni 2013 at 20:36

  Hvor er det et smukt skab og det er den flotteste farve.

  Jeg er også igang med en make over af mine pigers værelser og jeg tror jeg kan have billeder klar til bloggen i næste uge.

 • Reply
  Lisbet / *LLL og Co.*
  19. juni 2013 at 0:26

  Kan godt forstå du bare MÅTTE eje dette skab. Det er skønt!
  *SMIL* fra Lisbet

 • Reply
  Mamameena
  19. juni 2013 at 7:34

  Flot flot skab (har selv en stor kærlighed for den slags.) 🙂 og fu** hvor ser der bare fedt ud hendes værelse! 🙂

 • Reply
  Julie
  19. juni 2013 at 16:51

  Sikke et smukt skab, det var da utroligt! Er stadig vild med klovnen altså:-)

 • Reply
  MUS
  21. juni 2013 at 17:42

  heerlijk plekje!!

 • Reply
  Carina Gülstorff
  21. juni 2013 at 18:01

  Skøøønt skab, gid det stod hjemme os mig 😉

 • Reply
  Louise
  25. juni 2013 at 14:08

  Pustetrolden – Det her skab er bare helt vildt flot, der er langt imellem den helt rigtige farve med det helt rigtige slid 🙂 Spændende også med make over hos dig.

  Lisbeth – Ja ikke, der stod ligesom bare Louise på, jeg fik helt ondt i maven hver gang Tines kunder gik forbi…

  Mamameene – Tusind tak, jeg elsker også det skab, og den forvandling der nu er sket hos pigerne, det er jeg så glad for… Viser det om et par dage.

  Julie – ENig, den klovn er jeg også selv stadig helt vildt forelsket i, den er simpelthen hyggelig.

  Mus – tusinde tak 🙂

  Carina – ja altså jeg gad ikke det stod hjemme hos dig, for jeg er SÅ glad for det, men håber du finder et i samme stil. Det er nemlig rigtig fint.

 • Reply
  Smilerynker.dk
  26. juni 2013 at 15:31

  Hvor er det bare fint!

 • Reply
  Maria at inredningsvis
  1. juli 2013 at 20:08

  Vilka HÄRLIGA bilder du bjuder på:) din blogg är så mysig.

  Om du gillar inredning och mode kan du kolla in min blogg:)

  Ha en skön sommarvecka

  LOVE Maria från inredningsvis.se
  (sverige)

 • Reply
  Springpige
  20. januar 2014 at 18:54

  Uh, jeg er godtnok usikker på om jeg skal male mit karlekammerskab hvidt, men som du siger, det vil så se mindre ud.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar