Uncategorized

Give away i samarbejde med by.bak interior & lifestyle

25. juni 2013

I juni måned fyldte min blog 2 år, jeg forstår slet ikke hvor de 2 år er blevet af, og jeg forstår heller ikke helt, hvordan jeg har kunnet undværre det før. Selvfølgelig brugte jeg meget tid på boligblade før, så inspiration fandt jeg masser af, men blogland, det er jo den mest fantastiske inspirationskilde der er. Jeg nyder at være en del af denne verden, og jeg er taknemmelig for, at i også er mange, som har lyst til at være en del af min.

I anledning af bloggens 2 års fødseldag, så har jeg fået muligheden for, at udlodde en af Dortes meget smukke grafiske puder. Dorte har blogget ca. lige så længe som mig, og i den tid hvor hun har blogget, der har hendes design udviklet sig helt enormt, og hun har nu virkelig sat sit præg i den grafiske verden. Jeg er meget imponeret over hendes smukke værk, og jeg har gennem tiden haft flere forskellige af hendes designs. Dortes produkter går under navnet by.bak interior & lifestyle.
Det sidste jeg selv har erhvervet mig er 2 puder, og lige om lidt har jeg fødselsdag, og der står også et af hendes tørklæder højt på ønskelisten.

Skulle du få lyst til at kigge hendes udvalg, så er Dortes shop lige HER, og du kan også følge by.bak interior & lifestyle på facebook lige HER

Puden du kan vinde ses på billedet her under, Jeg har den selv stående i min sofa, i hvert fald lige i øjeblikket, men den flytter lidt rundt, jeg er nemlig så vild med den, at jeg gerne vil kunne kigge på den lige gyldig hvilket rum jeg befinder mig i. Den passer så smukt ind alle steder.

Reglerne for at deltage er følgende:

1. lod for at være fast læser samt lægge en kommentar
3. lodder for at være fast læser, linke på din blog samt følge by.bak interior & lifestyle på facebook
(det er det øverste billede der skal bruges hvis man linker)

Give away trækkes søndag d. 7 juli 

Husk at skrive din email hvis du ikke har en blog, ellers kan jeg ikke finde dig hvis du vinder.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar