Uncategorized

En vinder er fundet….

7. juli 2013

Efter en spændende uges tid er der nu fundet en vinder. Sikke mange lodder der var i puljen, det var ikke lige just en opgave med klippen og klistren her hjemme, så jeg lod Random om at udvælge den heldige.

Tadadadaaaaaaaa – Den heldige blev søde Lisbeth med bloggen Smilerynker . Hvis du sender mig en mail på ltjo79@hafnet.dk, så sørger jeg for at Dorte får din adresse.

Og skulle i andre have forelsket jer så meget, at i nu ikke kan undværre denne fine bude, så kan de altså købes i Dortes shop lige HER. Dorte her også netop lagt sidste hånd på den seneste ide. Det er smukke grafiske print med det særprægede tryk på. Jeg er vild med dem.

Fortsat rigtig go søndag …

 • Reply
  Smilerynker.dk
  7. juli 2013 at 20:39

  Ej, hvor er jeg glad Louise!
  Vinder aldrig noget- andet end i kærlighed… Så jeg føler mig absolut vanvittig heldig!!

  Kram til dig!

 • Reply
  Bernadett Rauski
  7. juli 2013 at 22:32

  Tillykke.:)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar