Uncategorized

En lille bid af Tyrkiet….

28. juli 2013

For 4 dage siden kom vi hjem fra Tyrkiet, og vi er ikke helt landet endnu. Heldigvis har vi stadig ferie, og vi hygger og nyder og har stort set ingen planer….. Men turen der til, den var bare helt helt fantastisk.

Det var pigernes Olde der havde inviteret hele familien på tur, og vi nød det 24 timer i døgnet. masser af sol, masser af varme, all inclusive buffet og drikke og mad og is hele døgnet rundt og absolut intet at foretage sig, udover at nyde og bade og spise og lege….. Sådan en uge flyver bare afsted, og inden man får set sig om, så er man hjemme igen. Så i disse dage, der går vi lige og fordøjer det hele, og så går vi og får det sidste i huset på plads. Lige inden vi tog afsted, der blev gulvene malet grå, det lover jeg at vise frem snarest….

Men lige nu, der vi stadig i feriestemning….. Så her er en lille bid af Tyrkiet…. sorry for billedspam 🙂

Tusind tak til Olde for en fantastisk uge 🙂
 • Reply
  A + K = ♥
  28. juli 2013 at 22:01

  Åh, badeferie i Tyrkiet – lyder skønt!

  – Anne

 • Reply
  Pustetrolden
  29. juli 2013 at 8:56

  Sikke skønne billeder 😉
  Tyrkiet er nu så dejligt og det ser ud som i har haft en skøn ferie med familien.

 • Reply
  pif paf puf aka Lea.
  29. juli 2013 at 9:18

  Dejlige billeder

 • Reply
  IsaMaria
  9. august 2013 at 14:39

  lovely familie 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar