Uncategorized

At indrette med ferm living både hos børn og voksne….

6. august 2013

 

Under indretningen af den nye retning vores hjem har taget, der fornemmede jeg en stor kærlighed for Ferm Living. Jeg bar brugt det utrolig meget både i den voksne del af indretningen, men i stor grad også hos børnene.

Deres fine grafiske tapet, deres lækre opbevaringsposer, den fine bambi-lampe, grafiske puder og husopslagstavler er bare en del af det der er mikset ind her i indretningen.

Jeg er er glad for den den måde, hvor man kan blande deres ting sammen med mange forskellige stilarter. Jeg er helt vild med det grafiske udtryk som mange af deres produkter har, og det er derfor jeg primært har valgt deres produkter, på de områder hvor jeg gerne ville have det grafiske ind.

Jeg har googlet meget rundt efter hvilke steder jeg skulle handle, det var svært at finde et sted som forhandlede det hele et sted, det var faktisk umuligt, men en af de steder, som forhandler en hel del af deres kollektion, det er firmaet Lærke og lillebror. Lærke og lillebror forhandler også mange utrolig lækre produkter til børn og til børneværelset, og jeg har været meget glad for at bruge dem.

Jeg kan kun anbefale Jer at tilmelde sig deres nyhedsmail på forsiden lige HER og holde øje med gode tilbud på deres Facebook lige HER.

 • Reply
  Emilie Ejlsborg
  6. august 2013 at 9:53

  Jeg kan godt forstå at du er vild med ferm living – samme er jeg 😉
  Super fin indretning!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

 • Reply
  Cille - TheFunkyFox
  6. august 2013 at 9:59

  Super fed opslagstavle – sådan én kunne jeg også godt bruge..

 • Reply
  Connie
  6. august 2013 at 10:02

  De har så mange lækre ting.!! Og jeres hjem er skønt Louise. B-)

 • Reply
  Tove
  6. august 2013 at 12:27

  Er så enig:)) så mange flotte bilder, glad jeg er hjemme fra ferie og kan rydde og ommøblere eller sy e.l etter å ha kikket innom deg..,:)

 • Reply
  Sine - More Delisious
  6. august 2013 at 20:44

  Rigtig fint Louise. Fedt du har muligheden for at skifte stilart på den måde.
  Jeg har også et godt øje til ferm. Bl.a deres marmor tapet som er kommet op i min stue

 • Reply
  Designloppen
  6. august 2013 at 21:39

  Sikke skønne billeder og wauw hvor er det lækkert det tapet. Jeg er også helt vild med Ferm Living, de laver nogle skønne ting i rigtig fine farver. Har selv købt en af opbevaringsposerne, den store med pastelfarverne og den bruges til opbevaring af legetøj.

 • Reply
  Siris Univers
  6. august 2013 at 21:58

  Hold da op det ser godt ud!!! Virkelig et lækkert hjem I har!! Skønt den måde hvorpå du kombinerer børnenes og jeres indretning!!
  Hilsen Louise Siri (sirisunivers.blogspot.dk)

 • Reply
  ByFonna
  7. august 2013 at 14:15

  Ja ja ja! De laver SÅÅÅÅ meget fint og flot-både til små og store 🙂
  God stil der;-)

 • Reply
  Louise
  8. august 2013 at 9:39

  Emilie – Ferm living kan bare noget helt særligt og også til nogenlunde fornuftige priser, jeg er virkelig vild med det… og tak for de søde ord om vores indretning.

  Cille – Ja den er super cool, jeg har den, som du kan se, også i begge størrelser.

  Connie – Tusind tak for de søde ord, jeg er også meget meget glad for det.

  Tove – intet er så skønt som nye friske øjne på indretningen, det er skønt når de kreative hjerneceller begynder at arbejde igen 🙂

  Sine – wauw marmor væg, den tror jeg da ikke lige du har vist frem, har du?? lyder super fedt… og ja, når man nu ikke lige har købt lækkert nyt hus, så er det en fed måde alligevel at forny sig på. Jeg var i sin tid meget meget dårlig til at skille mig af med det gamle, for tænk nu hvis!!! Men da jeg fik smag for det, så kunne jeg jo se hvor mange nye muligheder det gav, og kun derfor det også kan lade sig gøre. Jeg er SÅ tilfreds med den indretningsstil vi har lagt os på nu, og Jesper hepper med.

  Designloppen – Lige præcis deres opbevaringsposer er jeg også rigtig begejstret for, jeg synes materialet er rigtig lækkert, og det klaser ikke sådan sammen, de blir ved med at stå og være fine. Det kan jeg godt li, og så er designet bare helt iorden.

  Louise – Tusind tak for de søde ord, for et par år siden var der en der skrev til mig, at hun synes vores hjem lignede en børneinstitution, og på en eller anden måde, så arkiverede jeg altså den sætning… På den her møde, der er der stadig samme plads til børnene, bare i lidt mere afdæmpede farver, og i en virkelig fin stil… synes jeg i hvert fald 🙂

  Byfonna – jeg er helt enig, det er nemlig så cool, jeg glæder mig til at se deres nye efterår.

 • Reply
  lemondedewonder
  8. august 2013 at 14:45

  I like it very much!!! Bravo!!!

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar