Uncategorized

Spændende nyt…… & Lagersalg….

16. august 2013

I disse dage føler jeg mig heldig i stor stil…… Det er nemlig lykkedes mig igen, at finde en helt vildt fin praktik plads. Denne gang er det hos webshoppen Lærke og Lillebror.

Jeg har tidligere nævnt shoppen i forbindelse med vores nye indretning, det var der jeg havde fundet utrolig meget af det lækre fra Ferm Living vi har købt. Men de er også en af de største forhandlere af bla. Sebra. Disse er blot nogle af mærkerne på indretningssiden, men der er også mange fine mærke på børnetøjssiden. En af de største og en af mine egne favoritter er Danefæ. Danefæ er et af de mærker jeg selv har brugt siden Merle var helt spæd, og jeg bruger det stadig på begge pigerne. Kvaliteten og pasformen er simpelthen så lækkert…..

Over den næste periode vil jeg bare lige “advare”, at jeg nok kommer til at skrive en del om Lærke og Lillebror, for det bliver her min hverdag i hele september kommer til at foregå, og jeg glæder mig helt vildt….. Måske bliver det også et lidt farligt bekendskab, i hvert fald for min kære pengepung, men for min personlige udvikling og min indretningsinteresse, så kunne det vidst ikke passe bedre…. Jeg glæder mig i hvert fald ganske ganske meget.

For at vende tilbage til det med pengepungen, så vil jeg lige nævne, at der i næste uge er mange penge at spare. Der vil nemlig blive afholdt LAGERSALG hos Lærke og Lillebror. De plejer at gøre det 2 gange om året, jeg selv har tidligere været en flittig besøgende, men denne gang bliver det på den anden side af disken.

Lagersalget afholdes på adressen Lanciavej 12, 7100 Vejle.

Åbningstiderne er Torsdag fra 12 – 18
                            Fredag fra 12 – 18
                            Lørdag fra 10 – 16

Så kom endelig forbi og sig hej….. Og hjælp med at få masser af ny plads på lageret.

Her et par billeder fra sidste lagersalg, bare en lille teaser for at vise hvad der venter.

Vi glæder os til at se Jer 🙂
 • Reply
  Emilie Ejlsborg
  16. august 2013 at 15:05

  Ej hvor fedt, et stort tillykke! 🙂

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

 • Reply
  Siris Univers
  16. august 2013 at 15:57

  Ej hvor fedt. Tillykke med praktikpladsen!! Og tak for tippet, må kigge forbi lagersalget!!

 • Reply
  mumi
  16. august 2013 at 16:36

  rigtig hjertelig tillykke Louise!!!

  knus

 • Reply
  Maj
  16. august 2013 at 19:58

  Tillykke med den dejlige praktikplads. Jeg håber du får en god og lærerig tid.

 • Reply
  Differentia
  16. august 2013 at 20:16

  Kæmpestort tillykke Louise, sikken dejlig nyhed 🙂

 • Reply
  Kenneth Aagaard Nielsen
  16. august 2013 at 23:29

  Hej Louise
  Starter lagersalget allerede torsdag? Når jeg googler det, synes jeg det ser ud til, at det først starter fredag.
  Vh Line

 • Reply
  Louise
  19. august 2013 at 8:41

  Tusind tak for Jeres tillykker, jrg glæder mig meget 🙂

  Line, er det mon lagersalget fra februar der kommer frem når du Googler?, den gang var det nemlig 2 dage. Men i næste uge er det både torsdag, fredag og lørdag.

  Håber i får tid til at kigge over.

 • Reply
  Stine
  19. august 2013 at 21:52

  Så "Danmarks kønneste hjem" på DR1. Kom I med i denne omgang?

 • Reply
  Louise
  19. august 2013 at 23:12

  stine

  Nej desværre, vi fik aldrig rigtig mere at vide….

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar