Uncategorized

Et lille indendørs telt…

19. august 2013

I længere tid har jeg haft kig på diverse tippier rundt omkring i blogland. Men efter en del leden og funderen, så kom jeg frem til, at jeg altså synes de var lidt for dyre, og at lave dem selv, det kan jeg så slet ikke…..

Men i sommerferien opdagede jeg et fint lille telt hos butikken Tiger i Vejle,  jeg var bare ikke så vild med farven, så det lykkedes mig at være i butikken 4 gange uden at tage det med hjem….. Men pludselig ser jeg så på instagram, faktisk hos Vicki, at hun havde fået det fine telt, men i andre farver. Det viser sig så, at de her i august har lanceret det samme telt, men i nye farver….. Og så fik jeg da travlt, jeg fik ringet rundt til et par butikker rundt om Hedensted, og det lykkedes mig at finde et i Horsens. Prisen er sølle 99 kr. I IKEA har jeg så fundet det søde lille pink “græstæppe” til bunden, det passer næsten perfekt….

Teltet har været et stort hit, især Neel har hygget sig inde i det….. Og mange af favoritbamserne får lov at hygge sammen med hende der inde. Teltet er ikke ret stort, så selvom vi bor småt, så synes jeg sagtens jeg kunne finde plads til det, og farverne er også ret fine, og jeg kan holde ud af se på dem her i huset.

Men jeg tror dog alligevel det flytter på værelset inden så længe, pigerne er nemlig begyndt at bruge værelset på 1. salen rigtig meget, og det er til stor glæde for os at det lækre rum nu endelig bliver brugt, og også derfor det søde telt nu flytter der op.

 • Reply
  Helena
  19. august 2013 at 23:29

  Hvor er det bare fint.
  Kom lige til at tænke på her til aften da jeg sad og så Danmarks smukkeste hjem, om dit hjem er med i denne sæson. Kan nemlig huske,at dit hjem evt. Skulle med? Eller er det mig der husker forkert?
  Mvh Helena

 • Reply
  Siris Univers
  20. august 2013 at 7:24

  Hvor er det fint, og super cool mønstre!! Og så endda til en billig pris!!

 • Reply
  Kristina/www.myhouseins.blogspot.com
  20. august 2013 at 7:37

  Har også overvejet det så mange gange det er så fin 🙂 god ide med tæppet.

 • Reply
  Maj
  20. august 2013 at 7:57

  Hvor er det fint!
  Sikre spændende hvis jeres hjem skal være med. Det kvalificerer i hvert fald helt sikkert til en plads i programmet. Og jeg synes det ville være super spændende at få en 'rundvisning' hos jer :).

 • Reply
  Elisabeth - frufausingsfiflerier.blogspot.com
  20. august 2013 at 10:09

  Det er så fint:) Jeg gav det til min lille fætter i sommers, da han fyldte tre år. Han udbrød begejstret: "Et penalhus!!!":):)

 • Reply
  Frk. Vægt
  24. august 2013 at 10:27

  Hold da op hvor er det fint og hhelt sikkert smadder hyggeligt 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar