Uncategorized

Haveweekend….

9. september 2013

Min weekend startede faktisk rigtig træls, jeg startede nemlig med at være syg….. Sådan rigtig øv med ondt i kroppen, ondt i hovedet og ondt i halsen….. Begge tøserne er også blevet snottede, så her råbes i kor “velkommen efterår”….. Man ved det bare, lige så snart de kolde vinde og den våde regn kommer snigende, så kommer forkølelse, feber og snot også. De 2 går hånd i hånd….

Men fredag og lørdag var lidt udenfor reglen, en eller anden lun vind havde sneget sig op over Danmark, og præsenterede derfor en dejlig sensommerweekend. Vi var enige om, at det nok blev sidste weekend hvor man sådan kunne lege ude uden en hel masse overtøj. Så weekenden blev afsat til havedage.

Jesper fik sat mit længe ønskede og fine kastaniehegn op, et par træer blev flyttet, en muldvarpe fik vi forhåbentlig jaget væk og vores fine skagenstakit foran huset er blevet frisket op med ny farve. Så i betragtning af en halv sløj familie, så nåede vi faktisk en hel del….

Mine søde forældre kom lørdag eftermiddag forbi med grill til bålet, og jeg synes weekenden alligevel blev ganske rar….. Nu mangler jeg bare at drive den der sygdom helt ud af kroppen….

 • Reply
  Karen Elisabeth
  9. september 2013 at 10:02

  Det er bare så fint ude i haven :0)

 • Reply
  flesthverdage
  9. september 2013 at 10:30

  Skønne billeder. Jeg er vild med pergolaen mellem de to haverum. Jeg benyttede også selv weekenden til at komme i haven – fin vejr til det.

 • Reply
  Maria (viamria.blogspot.dk)
  9. september 2013 at 12:45

  Åh for søren! Totalt drømmehus! Suk, sådan et er bare for dyrt her i hovedstaden, men nøøøøøj hvor gad jeg godt at eje sådan en skønhed:)

 • Reply
  Sisse Christensen
  9. september 2013 at 14:52

  Eeeej en smuk have 🙂 Kan godt forstå at I benyttede jer af det gode vejr og fik lavet en masse. Og sikke fint det er blevet. Sejt gået af en snottet familie 🙂

 • Reply
  Line
  9. september 2013 at 19:05

  Fine billeder 🙂

 • Reply
  Heidi Sønderjyde
  9. september 2013 at 20:15

  Dejlige fotos, og hvor bor I bare skønt… :0)

 • Reply
  Louise
  11. september 2013 at 14:24

  ja det var vidst egentlig i den ok effektive end, en snottet familie taget i betragtning 🙂 og tak for de søde ord om haven og pergula, jeg knus elsker også det hele selv…. Mangler bare liiiieg at få bugt med den der muldvarpen inden den æder hele haven… grrrrrr

 • Reply
  Kira
  15. september 2013 at 14:56

  Sikke en skøn have I har! 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar